Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky zítra jdu do poradny a na UTZ skoro po 5ti týdnech. Už se moc těším, mimi už mě krásně kope, tak snad bude vše v pořádku. A doufám, že už se dozvím, co čekáme, protože už mě chytla nakupovací mánie. ![]()
chalotko držím na zítra palečky to víš,že bude všechno v pořádku
Tak jsem doma z kontroly, dneska kontrola na nic. Doktor vynervovaný, protivný, protože mu nainstalovali nové programy do PC a pořád mu to padalo a restartovalo se to. Takže kontrola asi minutová. ani jsem neviděla obrazovku a nemám fotečku. No ale aspoň mi řekl pohlaví
sice to máme brát s rezervou, protože mimi je prý ještě malučké, ale vypadá to na kluka.
Stejně nevěřím, byl by to zázrak .-D Více se dozvím 20.4. na 4D ultrazvuku.
Ty brďo
gratuluju…je to super vědět už pohlaví
a e kterém jsi týdnu, že už cítíš pohyby? Já pořád nic
a jsem teda 15+5
Jinak já jdu na začátku května na 3D, taky už doufám v pohlaví ![]()
já dneska začínám 18. týden. Moni, to je u tebe na pohyby ještě hodně brzo, zvlášť když jsi prvorodička. To tak až ve 20. týdnu ![]()
pořád nic
někdy se mi zdá, že se tam něco děje, ale asi ne…tak já nevím…už jsem v 18tt, holky co mají první už píšou, že mají něco málo…
No a ještě 14 dní a jdu na 3D, na to se taky moc moc těším ![]()
Moni buď v klidu já první cítila taky hodně pozdě, až tak konec 5. měsíce, cca 20.-21. týden
Jinak já už mimíska cítím krásně a v pátek jdu na 4D ![]()
no 800,– za DVD s 10 minutovým záznamem a za obkouknutí miminka, zda je zdravé a pak jsem si ještě přidala za 200,– 10 fotek v té 4D kvalitě vypálené na CD
Takže se pěkně prohnu a v pátek odevzdám 1000,– Kč. ale stojí to za to. Už to máme od dcerky a je to super ![]()
No já platím myslím 700, tak jsem zvědavá, co v tom všechno budu mít ![]()
Ahojky holky, tak já dneska byla na tom 4D UTZ a čekáme pěkného chlapáka. Všechno bylo krásně vidět, takže není pochyb ![]()