Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sisi 79 Jéé vidíš to, tak to je fakt dobrý nápad hned zítra testnu ![]()
Já jsem 3dny před MS měla pouze 8jednotek v krvi, nedávali nám šanci ale zašla jsem na krev jako samoplátce za 2dny a už bylo myslím 68j a za další 3dny necelých 500j (myslím) a nyní jsem 11+1tt
![]()
Jedné mé známé naměřili hcg 4,6 a je z toho krásné mimčo… tak doufej…
Pak dej vědět jak dopadly testy a jestli TT zesílil. Přeju ti hodně štěstí ![]()
@Aninkaaa Mé první hcg bylo 14,5
za 4 dny už 77 -to bylo den po vynechání MS a za další 3 dny 250.. Na UTZ dutinka a zatím vše vypadá ok..Jsem 5+3tt..tak snad to bude dobré
Moc držím pěstičky!!! A jsem zvědavá, jak dopadneš ![]()
Holky děkuji, tak jsem si dělala ten testík a moc nemůžu posoudit možná je o trochu tmavší ale jen nepatrně tak já nevím
![]()
@Aninkaaa Zajdi na tu krev…Budeš vědět na čem jsi..U těchto malých hodot nejde moc vidět, jak test sílí-já ho měla první týden taky zhruba stejný..Až pak to začne skákat. Ty jsi byla na té krvi včera nebo už je to dva dny? Kdyby dva, hcg musí být aspoň 72..
@Aninkaaa Ale tak i kdybys šla dnes, tak uvidíš, jestli se to zvedá bylo by min. kolem 50+- Třeba i víc ![]()
No on dnes nebude viditelnejsi-myslim ten test, spis tak zitra nebo pozitri! vzy davam velkou radu MUSIS TOMU DROBECKOVI VERIT!!!
Holky prosím Vás do kolika hodin si mužu dojít na tu kliniku jako samoplátce??Jestly nebudu mít nějakou naději tak se asi zblázním ach jo
@Aninkaaa zadej si na netu kliniku v tvém kraji nebo městě a tam musí být ordinační hodiny…
@Aninkaaa odběry bývají do 10h
ale dnes toho ješt ěu tak malé hodnoty moc nepoznáš. Dojdi si až v pondělí.
@Lusesítka Nemůžu to tam najít Můžeš se mi prosím prosím kouknout???Na polikliniku Jindřichův Hradec. Chtěla bych výsledky vědět ještě dnes