Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja mam s Heliosem teda zkusenost dobrou, dokonce tam chodim i ke gynekolozce,k pani dr. Bilkove a tehotenstvi mi hlida skvele. Ted k ni zacala chodit moje kamaradka-otehotnela prirozene a bezproblemu ji tam vzali (a to tam na IVF nebyla nikdy),chodi myslim zrovna k te pani doktorce Kovacove a neslysela jsem, ze by si stezovala…Takze ja doporucuju, vetsina holek se kterymi si pisu jsou tam maximalne spokojeny ![]()
Dakujem za odpoved, som rada, ze su tu aj take slecny - panie co sa dokazu vzit do mojej situacie.
Mne dokonca zablokovali access na tuto webovu stranku. ![]()
To je teda, ked clovek sa nemoze podelit o svoje skusenosti. Toto by mal byt web, kde ludia pisu vlastne skusenosti ![]()
Ja som sem uz ani neplanovala ist, len som hladala hodnotenia o ivf klinikach a nazrela som sem- chceme si zobrat nase embryo z Heliosu a dat na neaku inu kliniku.
To bolo nervov a neprespanych noci ( a este aj je ), som uplne na dne, uz nechcem o Heliose ani pocut.
Prajem vsetkym hodne stastia
Aka je ta klinika " na obilnim trhu"? A kde to je? Ake mas skusenosti, aky je tam pristup ku pacientom?
Dakujem
Chcela som este dodat, ze ja zijem v zahranici cez 12 rokov - co poistovna preplaca a co nie - to nema s nami co robit, my sme si za vsetko pekne cvakali.
Tiez je pravda, ze keby mi dali 2 embrya - ze sa tiez nemuseli uchytit - ale to by bola „matka priroda“
Ale mne sa uz ani nechce o nich pisat, som strasne unavena, som rada, ze som doma - v zahranici. Jedine, co musim este zariadit je prevoz mojho embrya na inu kliniku.
Neviem, ci sa este niekedy sem vratim - na tuto webovu stranku…
Mas krasne brusko, prajem ti vsetko len to najlepsie ![]()
Pan doktor Šula-nebrat!!! strašně spěchá, jeho úsměv je falešný a nevidí si do huby!! Doktorka Kováčová je mladá, málo zkušená. Byla jsem u ná v poradně a sestra jí radila, jak mi vypočítat termín porodu. Byla nervózní a nakonec mi špatně napsala do těhu průkazu dost důležité informace. Do třetice a naposled jdu k paní doktorce Bílkové a doufám, že konečně najdu to, co hledám…jinak Heliosu zbohem!!! A ano Texl je fajn ale nemá absolutně čas, jednou jsem ho zažila a měla jsem z něj pocit, že ho zdržuju, někam spěchal
přitom jsem k němu byla objednaná.....můj názor a nikomu ho nenutím
![]()
Ahoj holky, ja na Helios nedam dopustit, mam odtud trileteho chlapecka. Chodili jsme tehda k panu doktoru Sulovi a nemuzu si na nej stezovat. Byl milý a profesionalni,no a hlavne se brzy zadarilo:) Ted to v lete zkusime znovu, akorat uz nas dali k panu doktoru Texlovi. Dnes jsem byla na konzultac a jsem nadsena pozitivnim pristupem i vstupnimi vysetrenimi,ktery nam delali. Tak vam pak poreferuju, jak jsme dopadli. ![]()
@zuzandi píše:
Ahoj holky, ja na Helios nedam dopustit, mam odtud trileteho chlapecka. Chodili jsme tehda k panu doktoru Sulovi a nemuzu si na nej stezovat. Byl milý a profesionalni,no a hlavne se brzy zadarilo:) Ted to v lete zkusime znovu, akorat uz nas dali k panu doktoru Texlovi. Dnes jsem byla na konzultac a jsem nadsena pozitivnim pristupem i vstupnimi vysetrenimi,ktery nam delali. Tak vam pak poreferuju, jak jsme dopadli.
my byli u dr. Texla a v pořádku, a zadařilo se na poprvé
tak cca týden až 2 a bude s náma naše holčička ![]()
@hopsasa Tak to moc gratuluju! Hlavne at mas rychly porod! A at jste obe v poradku!
![]()
Ahoj holky, my jsme se prave rozhodli pro helios, doufam ze dobre. Uz mame za sebou prvni neuspesne ivf v repromede a chceme zmenit pt helios je levnejsi, hlavne pgd. Nejake rady dopredu? Stimulovat zacnu cca za 4dny. Dekuji
@BeldaR píše:
Ahoj holky, my jsme se prave rozhodli pro helios, doufam ze dobre. Uz mame za sebou prvni neuspesne ivf v repromede a chceme zmenit pt helios je levnejsi, hlavne pgd. Nejake rady dopredu? Stimulovat zacnu cca za 4dny. Dekuji
jen si kontroluj léky, na všechno se radši ptej at to pak nepícháš jinak než se má, to je důležitý, optimismus a věř a přej si aby se zadařilo ![]()
Jak už sem psala všude je něco
my jdeme ted presne po roce na KET a doufame ze to vyjde
džím všem palce a krasna zdrava mimina ![]()
Ja som nespokojna z Heliosom, ja som chcela dvojicky a dr Texl ma oklamal, ze som mala len jedno embryo schopne prenosu na den 5 a potom mi povedali, ze na den 6 urobili DNA vysetrenie druheho embrya a zmrazili to druhe. Teraz som sa informovala o embryu nakolko sa chystam na FET a povedali mi, ze je 5 dnove. Takze bolo zmrazene v ten isty den ako bol spraveny ET. Ked doktor klame o takychto veciach, o com este? Ja im uz ani neverim, ze to moje embryo je dievcatko ako vraveli. Chcela som dvojicky. Ja tam uz ani nohu nevkrocim. Teraz navstevujem druhu kliniku, kde som si dala embryo previezt!
Helios
![]()
Nakoniec som prisla na to, ze embryo je 5 dnove. Oklamal ma - na den 5 som mala obe embrya dobre! Chystam sa na embryo transfer na inej klinike. Heliosu sa budem vyhybat. Pisem vsade na rozne fora nech ludia vedia, co sa na tejto klinike robi!!!
Nikdy to tomu doktorovi nezabudnem!!! Ja verim, ze Bozie mlyny melu pomaly ale spravodlivo a on na to doplati! Uz preslo vela casu a moj nazor na tohto doktora je taky isty a este teraz ked som prisla na to, ze embryo bolo vynikajuce na den 5… Take slova sa tu nepisu…
A teraz mi netlacia tehotenske hormony na hlavu, skor tebe asi nieco ine… V Heliose nemas sancu na dvojicky!!!
A ty si nastuduj o tejto tematike - ja som a tiez som sa radila s odbornikmi. Na zmrazenie embrya a na DNA vysetrenie musi byt embryo dobre - a boli obe na 5 den, jedno zavede a druhe zmrazene v ten isty den.
A este teraz, ked idem na prenos, navstevujem o moc lepsich odbornikov nez Texl je.
Helios
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.