Helios Brno - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
821
23.4.12 14:19

Hola, kde jste vseci? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
23.4.12 14:46

Jsem tu :mavam:
Holky, ve středu mám dostat MS a už od sobotu malilinko krvácím-špiním, tak na tři intimky denně :think: , asi mám počkat, až se to rozjede, co.., a potom volat do CARu koordinátorkám, aby mě určila přesné datumy…
Ach jo, nikdy jsem tohle neměla a když, tak v den příchodu MS a pak se hned rozjela, ale ne takhle brzo, co to zas má znamenat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
23.4.12 21:41

@J_A_N_A 28 Ja myslim, ze bys mela zavolat hned…ja kdyz jsem zacala spinit,tak to pocitali uz za zacatek menstruace…tak se na to radeji zkus zeptat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
24.4.12 07:12

@Dagík díky, zkusím tam zavolat, ale ještě počkám do zítřka, zítra bude 28DC, tak třeba se to rozjede a říkali mi, že špinění se nepočítá, tak uvidím :think: Já budu začínat brát proveru 16DC, tak oni mi to potom zpočítají, kolikátého mám začít zobat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
24.4.12 12:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča 5
24.4.12 14:04

Zdravím holky,tak jsem dnes ráno musela opět do heliosu na injekci,začala jsem zas krvácet,já nevím,ať už to skončí,nebo ta věčná nejistota je hrozná,vůbec nevím na čem jsem.snad se v pátek dozvím víc,doufám že zas nezačnu krvácet.koordinátorka mi řekla,že to takhle někdo má 3 měsíce,ale jezdit každý 3 dny na injekce,neví,nevím.strašně po tom bolí zadek,tak že nemůžu chodit 2dny… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
3766
24.4.12 14:37

Romi, chudáčku, to je mi moc líto :( . Ale pořád tam určitě naděje je a musíš věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča 5
24.4.12 14:39

@J_A_N_A 28 jojo,stát se může každýmu…

• Citovat
  • Upravit
3766
24.4.12 14:43

Ale není všem dnům konec a když ti koordinátorka řekla, že to takhle někdo mívá, tak ta šance tam určitě je. Tak hlavně klid a opočívat a hladit bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
24.4.12 15:24

Zdobím si dort k vlastním narozeninám, které musím slavit s předstihem, protože v den porodu budu mít jiný starosti. Dokonale propracovaný jako od mojí maminky nebo sestry nikdy nebude, tak sázím na cíleně vytvořenou nedbalou eleganci. :-) A hlavně na ingredienc, aby byl skvělej i potmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
24.4.12 15:30

@Dalunka Tak ten bude určitě výborný. Dalunko, můžu se zeptat, kolikátý DC ti odebírali vajucha a kdy je do tebe dávali zase zpět? Červen bude náročný, čeká nás dvakrát svatba a už teď si vymýšlím, co jim asi budu říkat, proč nepiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
24.4.12 15:38
@J_A_N_A 28 píše:
@Dalunka Tak ten bude určitě výborný. Dalunko, můžu se zeptat, kolikátý DC ti odebírali vajucha a kdy je do tebe dávali zase zpět? Červen bude náročný, čeká nás dvakrát svatba a už teď si vymýšlím, co jim asi budu říkat, proč nepiju :think:

Nepití můžeš svést na antibiotika např. na zánět močáku.

Já několik dní po menstruaci tj. 25.8. začla píchat kromě Dipherelinu i tu druhou hlavní injekci Merional. 14. den tj. 7.9. bylo OPU a za 5 dní tj. 12.9. byl ET. 19.9. byl duch, 22.9. jsem byla na krvi a 3.10. 1. UTZ, mimčo mělo 0,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
24.4.12 15:45

Jj, hned mě taky napadli antibiotika, nějak to provedu a hlavně nikdo nepozná, jestli mám ve skleničce střik nebo vodu :lol: :lol: když to tak předběžně počítám, tak odběr vajuch by vycházel před svatbou a transfer po, ale to je zatím ve hvězdách, třeba to bude úplně jinak :kytka:

@Dalunka píše:
Nepití můžeš svést na antibiotika např. na zánět močáku.Já několik dní po menstruaci tj. 25.8. začla píchat kromě Dipherelinu i tu druhou hlavní injekci Merional. 14. den tj. 7.9. bylo OPU a za 5 dní tj. 12.9. byl ET. 19.9. byl duch, 22.9. jsem byla na krvi a 3.10. 1. UTZ, mimčo mělo 0,5 cm.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
24.4.12 16:15
@J_A_N_A 28 píše:
Jj, hned mě taky napadli antibiotika, nějak to provedu a hlavně nikdo nepozná, jestli mám ve skleničce střik nebo vodu :lol: :lol: když to tak předběžně počítám, tak odběr vajuch by vycházel před svatbou a transfer po, ale to je zatím ve hvězdách, třeba to bude úplně jinak :kytka:

Uvidíš jak to budeš snášet. Mě po odběru skoro týden strašně bolelo břicho a bylo mi :poblion: :poblion: :poblion: a byla jsem zelená jak stěna. A v podstatě 5 dní proležela. A po ET jsem měla slabej hyperstimulák - ale do práce jsem chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.4.12 17:05
@Romča 5 píše:
Zdravím holky,tak jsem dnes ráno musela opět do heliosu na injekci,začala jsem zas krvácet,já nevím,ať už to skončí,nebo ta věčná nejistota je hrozná,vůbec nevím na čem jsem.snad se v pátek dozvím víc,doufám že zas nezačnu krvácet.koordinátorka mi řekla,že to takhle někdo má 3 měsíce,ale jezdit každý 3 dny na injekce,neví,nevím.strašně po tom bolí zadek,tak že nemůžu chodit 2dny… :,( :,(

Romi, ale pořád to vypadá nadějně, ne? Pořád je to zatím jakž takž dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.