Helios Brno - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6672
26.4.12 14:24
@J_A_N_A 28 píše: :palec: Heliosu věřím a myslím, že jsem v dobrých rukách :palec:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
26.4.12 14:25

Dneska jsem jela okolo Heliosu cestou k doktorce do poradny, tak jsem vzpomínala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.4.12 17:46

Mně je teda 30 a jsem mladá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
26.4.12 18:26
@jananovacek píše:
Mně je teda 30 a jsem mladá :P
:pankac:

Já jsem taky mladá, ale hyperstimulák bývá hlavně do 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
27.4.12 07:49

No jasně že jsme mladé :pankac: a doufám, že mě ten hyperstimulák nepotká, nějak se toho začínám bát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča 5
27.4.12 09:31

Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější… :dance:

• Citovat
  • Upravit
3766
27.4.12 09:37

Romčo, tak to je super zprávička při pátku, to je skvělé!!!! Však jsme ti všichni drželi pěstičky, to by bylo, aby se to nepodařilo. Mám z tebe radost :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča 5
27.4.12 09:54

@J_A_N_A 28 Snažím se být v pohodě(relativně)a přenést se přes to všechno,dnes má kámoš pohřeb,ale nepujdu tam nedala bych to… :,(

• Citovat
  • Upravit
3766
27.4.12 10:47

Musíš být statečná… ve tvém případě bych asi pohřeb taky vynechala, nedělalo by ti to dobře a pro mimi musíš teď udělat vše, jste na dobré cestě :palec: Venku je nádherně, tak relaxuj a užívej si to.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
27.4.12 11:33
@Romča 5 píše:
Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější… :dance:

Tak to jsou super zprávy, gratuluju. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
27.4.12 11:35
@J_A_N_A 28 píše:
No jasně že jsme mladé :pankac: a doufám, že mě ten hyperstimulák nepotká, nějak se toho začínám bát :?

Neboj, v tomto případě je super, že můžeš kdykoli volat a přijet a oni ti proti tomu něco píchnout. Já zase volala ve 3. měsíci, že mám asi střevní chřipku, že mě bolí břicho jako na žlučník, kterej už nemám a že celou noc zvracím. Na pohotovost bych kvůli zvracení a průjmu nedojela tak mi doktor poradil Endiaron, že se může a hned první zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
27.4.12 12:37
@Dalunka píše:
Neboj, v tomto případě je super, že můžeš kdykoli volat a přijet a oni ti proti tomu něco píchnout. Já zase volala ve 3. měsíci, že mám asi střevní chřipku, že mě bolí břicho jako na žlučník, kterej už nemám a že celou noc zvracím. Na pohotovost bych kvůli zvracení a průjmu nedojela tak mi doktor poradil Endiaron, že se může a hned první zabral.

Tak to je super, že takhle poradí. My to máme do Brna 100Km, tak to ještě jde, kdyby něco tak vím, že mi vždy pomůžou, protože v dneštní době je to zdravotnictví fakt na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
27.4.12 12:43
@J_A_N_A 28 píše:
Tak to je super, že takhle poradí. My to máme do Brna 100Km, tak to ještě jde, kdyby něco tak vím, že mi vždy pomůžou, protože v dneštní době je to zdravotnictví fakt na :poblion:

My naštěstí jen 15 km a máme to oba skoro po cestě do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
27.4.12 12:49

Tak to máte fajn, u nás to je horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
27.4.12 18:00
@Romča 5 píše:
Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější… :dance:

Romi, to je moc dobrá zprávička, uvidíš, že se všechno k dobrému obrátí a za chvilku bude ťukat srdíčko jedna radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.