Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dneska jsem jela okolo Heliosu cestou k doktorce do poradny, tak jsem vzpomínala ![]()
@jananovacek píše:
Mně je teda 30 a jsem mladá
Já jsem taky mladá, ale hyperstimulák bývá hlavně do 30 let.
No jasně že jsme mladé
a doufám, že mě ten hyperstimulák nepotká, nějak se toho začínám bát ![]()
Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější… ![]()
Romčo, tak to je super zprávička při pátku, to je skvělé!!!! Však jsme ti všichni drželi pěstičky, to by bylo, aby se to nepodařilo. Mám z tebe radost
![]()
@J_A_N_A 28 Snažím se být v pohodě(relativně)a přenést se přes to všechno,dnes má kámoš pohřeb,ale nepujdu tam nedala bych to… ![]()
Musíš být statečná… ve tvém případě bych asi pohřeb taky vynechala, nedělalo by ti to dobře a pro mimi musíš teď udělat vše, jste na dobré cestě
Venku je nádherně, tak relaxuj a užívej si to.. ![]()
@Romča 5 píše:
Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější…
Tak to jsou super zprávy, gratuluju.
![]()
@J_A_N_A 28 píše:
No jasně že jsme mladéa doufám, že mě ten hyperstimulák nepotká, nějak se toho začínám bát
Neboj, v tomto případě je super, že můžeš kdykoli volat a přijet a oni ti proti tomu něco píchnout. Já zase volala ve 3. měsíci, že mám asi střevní chřipku, že mě bolí břicho jako na žlučník, kterej už nemám a že celou noc zvracím. Na pohotovost bych kvůli zvracení a průjmu nedojela tak mi doktor poradil Endiaron, že se může a hned první zabral.
@Dalunka píše:
Neboj, v tomto případě je super, že můžeš kdykoli volat a přijet a oni ti proti tomu něco píchnout. Já zase volala ve 3. měsíci, že mám asi střevní chřipku, že mě bolí břicho jako na žlučník, kterej už nemám a že celou noc zvracím. Na pohotovost bych kvůli zvracení a průjmu nedojela tak mi doktor poradil Endiaron, že se může a hned první zabral.
Tak to je super, že takhle poradí. My to máme do Brna 100Km, tak to ještě jde, kdyby něco tak vím, že mi vždy pomůžou, protože v dneštní době je to zdravotnictví fakt na ![]()
@J_A_N_A 28 píše:
Tak to je super, že takhle poradí. My to máme do Brna 100Km, tak to ještě jde, kdyby něco tak vím, že mi vždy pomůžou, protože v dneštní době je to zdravotnictví fakt na
My naštěstí jen 15 km a máme to oba skoro po cestě do práce.
@Romča 5 píše:
Zdravím holky,tak jedu z ultrazvuku,vypadá to celkem dobře,sice hematom tam pořád je,ale prý by neměl embryjko ohrozit.už tam byl i náznak srdíčka,což mě přijde brzo,ale když to říka pan doktor tak to asi tak bude,projistotu mi píchli ještě jednu injekci na to krvácení,tak snad to bude dobré,tak jsem trochu klidnější…
Romi, to je moc dobrá zprávička, uvidíš, že se všechno k dobrému obrátí a za chvilku bude ťukat srdíčko jedna radost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.