Helios Brno - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
1.5.12 19:46
@Rajon píše:
2012-04-20
Skvělé letošní jarní výsledky

Chtěli bychom se s vámi opět podělit o úžasnou zprávu - skvělý jarní těhotnící trend v Heliosu pokračuje :)
Po velmi úspěšném únoru, kdy se konečné procento pacientek těhotných po IVF vyšplhalo …na 63% a téměř u všech bylo potvrzeno klinické těhotenství se srdeční akcí plodu, jsme se v březnu prozatím zastavili na 56% těhotných pacientek.
A co víc…v únoru otěhotnělo 89% pacientek, u kterých byla použita vajíčka od dárkyň, v březnu jsme v této kategorii „klesli“ na 80% těhotných.

Chtěli bychom všem našim pacientkám poděkovat, že s námi tak hezky spolupracují ;))

Jj, taky jsem to četla na facebooku Heliosu, no jsou holt šikovní :)
A jak to u tebe pokračuje? Už máte :srdce: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča 5
2.5.12 08:33

Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super! :dance:

• Citovat
  • Upravit
6672
2.5.12 08:48
@Romča 5 píše:
Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super! :dance:

Super :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
2.5.12 09:12

Romi, tak to je skvělé :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 13:04
Ja to vedela, to je bezva! :kytka: :mavam:
@Romča 5 píše:
Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super! :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 13:24

Starostlivost o pacientku

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adriana1010
2.5.12 13:47

@Senna

Nerespektování zavést dvě embrya? O tom nic nevím, vysvětlí vše proti, to je jejich povinnost, ale když jsem o to žádala já, bez problémů udělají jak si to budu přát. Mě teda na „klasické“ posteli vůbec nesejde a netuším, zda to může mít vliv na výsledek :), ale každý máme jiný názor :)

• Citovat
  • Upravit
821
2.5.12 13:47

@Senna Ahoj, ja jsem teda nikdy nemela problem dovolat se, starali se o me dobre sestry, doktor koordinatorky i embriolozky, vybaveni mi prislo jako vsude jinde a ze mi zavedli jen jedno embryo jsem rada-chytlo se prvni a napoprve, predstava, ze by mi dali dve a chytly se obe-tak to byme asi ranila mrtvice. myslim, ze mnoho klinik uz zacina s transferem jednoho embryjka, protoze chteji predchazet vicecetnym tehotenstvim a pan dr Texl mi vysvetloval, ze kdyz zavedou embryii vic, tak se tim ani nezvysuje nadej na otehotneni,takze proc bych si s nimi mela plytvat…vice ebryi davaji jen tam, kde nedelaji prodlouzenou kultivaci nebo tam, kde nemaji dobrou uspesnost…takze je to asi nazor od nazoru…rekla bych,ze v teto diskuzi je spousta velmi spokojenych pacientek, ktery s Tebou nebudou slouhlasit-velka vetsina z nas je tu uz totiz tehotnych
A jeste co se tyce nerespektovani prani zavest 2 embrya-myslim, ze to prehanis, kdybys je tak strasne chtela a stala sis za tim, jsem presvedcena, ze by Ti je zavedli…oni se proste jen snazi vysvetlit Ti vsechna rizika a udelat to nejlepsi, jestli se jim podari te presvedcit k transferu jednoho, tak udelali to, co si mysli, ze je pro tebe nejlepsi…a fakt si myslim, ze nams za co je zalovat :)
my jsme si prosli tim stejnym, taky jsem prvne premyslela nad dvemi a jsem fakt rada, ze me Dr Texl presvedcil…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 13:48
Souhlas :pankac:
@Adriana1010 píše:
Nerespektování zavést dvě embrya? O tom nic nevím, vysvětlí vše proti, to je jejich povinnost, ale když jsem o to žádala já, bez problémů udělají jak si to budu přát. Mě teda na „klasické“ posteli vůbec nesejde a netuším, zda to může mít vliv na výsledek :), ale každý máme jiný názor :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adriana1010
2.5.12 13:58

Přesně jak píše „Dagík“ :palec:
Ohledně té techniky mi to nikdy nijak nepřišlo, už proto, že tomu vůbec nerozumím - ale věřím, že s těmi přístroji pracují proto, že se jim s nimi pracuje dobře a dobře je i znají. Ale taky jsem si nevšimla, že by to jinde bylo extrémně rozdílné než v Heliosu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 14:04

Hovorim svoju skusenost

Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1-2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest - zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
15
2.5.12 14:06

Technika

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 14:09

Nerespektovali -

skuste si pytat 2 a uvidite, ze ako Vas tam budu vytacat!:cert: Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1–2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest – zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!

• Citovat
  • Upravit
821
2.5.12 14:11
No tak vidis, je to presne, jak jsem rikala-pastikujes tady na neco, za co v Heliosu nemuzou-podle toho co pises na treansfer 5 den bylo jen jedno-do sesteho dne samozrejme pockat nemohlo, tak Ti je zavedli…no a to co zbylo uz se pak mohlo jedine zamrazir..ja nevim, ale me to teda prijde celkem logicky, tak jak to v Heliosu udelali, jinak to snad ani neslo…ty jsi holka blazen…to nema cenu s tebou asi o tom diskutovat… ;)
Shrnula bych to asi tak, ze v Heliosu s Tebou prisli pro dobrotu na zebrotu…
@Anonymní píše:
Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1-2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest - zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 14:14
A dokonce mas vzteky tak zamlzeno, ze ani neumis precist, co pisou ostatni.Psala jsem, ze ja jsem take chtela dve a zcela logickymi argumenty jsem se diky bohu nechala presvedcit na jedno embrijko…ale nikdo me rozhodne do niceho nenutil!!! Kdybyc si stala za dvemi, dostala bych je.A pak by se mi mozna s mym stestim narodily trojcata, protoze to jedno by se urcite rozdelilo na dalsi dve a me by z toho skrablo… :mrgreen:
@Anonymní píše:
skuste si pytat 2 a uvidite, ze ako Vas tam budu vytacat!:cert: Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1–2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest – zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.