Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rajon píše:
2012-04-20
Skvělé letošní jarní výsledkyChtěli bychom se s vámi opět podělit o úžasnou zprávu - skvělý jarní těhotnící trend v Heliosu pokračuje
Chtěli bychom všem našim pacientkám poděkovat, že s námi tak hezky spolupracují
Po velmi úspěšném únoru, kdy se konečné procento pacientek těhotných po IVF vyšplhalo …na 63% a téměř u všech bylo potvrzeno klinické těhotenství se srdeční akcí plodu, jsme se v březnu prozatím zastavili na 56% těhotných pacientek.
A co víc…v únoru otěhotnělo 89% pacientek, u kterých byla použita vajíčka od dárkyň, v březnu jsme v této kategorii „klesli“ na 80% těhotných.
Jj, taky jsem to četla na facebooku Heliosu, no jsou holt šikovní ![]()
A jak to u tebe pokračuje? Už máte
?
Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super! ![]()
@Romča 5 píše:
Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super!
Super
![]()
@Romča 5 píše:
Tak jedu z ultrazvuku a červík je živý a hematom mizí,takže super!
xxx
Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:12
Nerespektování zavést dvě embrya? O tom nic nevím, vysvětlí vše proti, to je jejich povinnost, ale když jsem o to žádala já, bez problémů udělají jak si to budu přát. Mě teda na „klasické“ posteli vůbec nesejde a netuším, zda to může mít vliv na výsledek
, ale každý máme jiný názor ![]()
@Senna Ahoj, ja jsem teda nikdy nemela problem dovolat se, starali se o me dobre sestry, doktor koordinatorky i embriolozky, vybaveni mi prislo jako vsude jinde a ze mi zavedli jen jedno embryo jsem rada-chytlo se prvni a napoprve, predstava, ze by mi dali dve a chytly se obe-tak to byme asi ranila mrtvice. myslim, ze mnoho klinik uz zacina s transferem jednoho embryjka, protoze chteji predchazet vicecetnym tehotenstvim a pan dr Texl mi vysvetloval, ze kdyz zavedou embryii vic, tak se tim ani nezvysuje nadej na otehotneni,takze proc bych si s nimi mela plytvat…vice ebryi davaji jen tam, kde nedelaji prodlouzenou kultivaci nebo tam, kde nemaji dobrou uspesnost…takze je to asi nazor od nazoru…rekla bych,ze v teto diskuzi je spousta velmi spokojenych pacientek, ktery s Tebou nebudou slouhlasit-velka vetsina z nas je tu uz totiz tehotnych
A jeste co se tyce nerespektovani prani zavest 2 embrya-myslim, ze to prehanis, kdybys je tak strasne chtela a stala sis za tim, jsem presvedcena, ze by Ti je zavedli…oni se proste jen snazi vysvetlit Ti vsechna rizika a udelat to nejlepsi, jestli se jim podari te presvedcit k transferu jednoho, tak udelali to, co si mysli, ze je pro tebe nejlepsi…a fakt si myslim, ze nams za co je zalovat ![]()
my jsme si prosli tim stejnym, taky jsem prvne premyslela nad dvemi a jsem fakt rada, ze me Dr Texl presvedcil…
![]()
@Adriana1010 píše:
Nerespektování zavést dvě embrya? O tom nic nevím, vysvětlí vše proti, to je jejich povinnost, ale když jsem o to žádala já, bez problémů udělají jak si to budu přát. Mě teda na „klasické“ posteli vůbec nesejde a netuším, zda to může mít vliv na výsledek, ale každý máme jiný názor
Přesně jak píše „Dagík“ ![]()
Ohledně té techniky mi to nikdy nijak nepřišlo, už proto, že tomu vůbec nerozumím - ale věřím, že s těmi přístroji pracují proto, že se jim s nimi pracuje dobře a dobře je i znají. Ale taky jsem si nevšimla, že by to jinde bylo extrémně rozdílné než v Heliosu.
Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1-2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest - zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!!!!
![]()
skuste si pytat 2 a uvidite, ze ako Vas tam budu vytacat!:cert: Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1–2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest – zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!
@Anonymní píše:
Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1-2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest - zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:
skuste si pytat 2 a uvidite, ze ako Vas tam budu vytacat!:cert: Na 5 ty den po oplodneni mi volali, ze aby som prisla, ze embrya nemusia vydrzat do dalsieho dna. Dali mi len jedno a vraveli ze je kategorie 2. Tie druhe 2 neboli na prenos o 12 hod v sobotu a rano v nedelu zrazu z toho jedneho bolo embryo 1–2 hodnotenia, vravela som im, ze chcem aj to zaviest – zas len brblali to svoje o rizikach zavedenia 2. My si prajeme 2!!!! Urobili dna vysetrenia a hned ho zmrazili!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.