Helios Brno - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
2.5.12 14:19

Blazon si ty

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 14:21

Ja si myslim

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 14:22

Do jedneho

xxxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 14:34

@Senna No to urcite :) mam to jako brigadu a prividelek na materskou,na kterou za chvili pujdu… :mrgreen:
A takovych, kdo vystudovali zdravotni skolu je tu urcite vic…
Hodne stesti i Tobe -akorat ja to teda myslim vazne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 14:35

Tak dnes jsem se fakt skvele pobavila :D Konecne to tu zase zije :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 14:40

Chtěla bych se zaptat kdy je nejlepší volat na tu recepci volala jsem již dva dny a stále je tam fax nebo mi to nikdo nebere? jak u nich přesně probýhá kontrola při stimulaci ? Vezme mi ta každá kontrola celý den nebo je to pro nás trošku ulehčené ? V Repromedě brali brzy ráno v 7 krev ,ale do laboratoře šla až kolem 11 hodiny a pak po 14 hodině sono a domluva co dál Přišlo mi to celkem blbé. Celý den v trapu . potom se i odpoledne čekalo na konzultaci i hodinu a doma pozdě večer .

• Citovat
  • Upravit
15
2.5.12 14:42

Tie postele

xxxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
2.5.12 14:44

Tý jo, tak já se nestačím divit, jak jste to tady holky rozjely :dance: .

Já na Helios nedám dopustit, sice jsme teprve na začátku, ale už jsem měla několikrát tu čest hovořit s nimi jak po telefonu tak osobně a jejich jednání mi příjde na vysoké úrovni a určitě se snaží vždy vyjít pacientkám vstříc..

:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
2.5.12 14:46
Když jsem něco potřebovala, většinou jsem volala dopoledne a musela jsem chvíli vydržet a pak to někdo vzal. Ale nemám problém se k nim dovolat.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zaptat kdy je nejlepší volat na tu recepci volala jsem již dva dny a stále je tam fax nebo mi to nikdo nebere? jak u nich přesně probýhá kontrola při stimulaci ? Vezme mi ta každá kontrola celý den nebo je to pro nás trošku ulehčené ? V Repromedě brali brzy ráno v 7 krev ,ale do laboratoře šla až kolem 11 hodiny a pak po 14 hodině sono a domluva co dál Přišlo mi to celkem blbé. Celý den v trapu . potom se i odpoledne čekalo na konzultaci i hodinu a doma pozdě večer .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 14:49

Good luck

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 14:54

Vela stastia aj tebe

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
2.5.12 14:57

Já si myslím, že kdybych si vyloženě přála zavést dvě embrya, tak by mi vyhověli. Pan doktor mi řekl, že většinou zavádí (pro velký úspěch) pouze jedno embryo a já bych dvě nechtěla. Ale neřekl, že mi DVĚ nezavedou, rozhodnutí záleží na nás…

A že nemají psychologa??? Nejsou přeci psychyatrická léčebna, to musíš zajít jinam :mrgreen: Oni léčí neplodnost, ne hlavu :idea:

Příspěvek upraven 02.05.12 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adriana1010
2.5.12 14:57

Senna

Tak to je docela vtipný, protože mě budou právě transferovat dvě :think:
Tak nevím, možná jsi nemluvila česky ale mixovala jsi tři jazyky dohromady :nevim:
Piš si kde chceš, co chceš.., nám stačí naše zkušenosti…Jinak tam určitě pracujeme všechny, ale tím, že nám každá brzy otěhotní, tak nemáme moc práce a ve volnu sem píšem, tak se nediv :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3766
2.5.12 14:58
:pankac: :pankac: :pankac:
@Adriana1010 píše:
Tak to je docela vtipný, protože mě budou právě transferovat dvě :think:
Tak nevím, možná jsi nemluvila česky ale mixovala jsi tři jazyky dohromady :nevim:
Piš si kde chceš, co chceš.., nám stačí naše zkušenosti…Jinak tam určitě pracujeme všechny, ale tím, že nám každá brzy otěhotní, tak nemáme moc práce a ve volnu sem píšem, tak se nediv :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.5.12 18:05

Ospravedlnenie -Senna

Ja som bola zaregistrovana ako Senna - ale nemozem sa dostat ako Senna na tuto web - tak som sa zaregistrovala pod tymto menom.

Musim sa tymto sposobom ospravedlnit hlavne doktorovi Texlovi, ktory od dna 1 co som ho stretla bol ku mne vynikajuci. Ako vravim jeden z najlepsich doktorov u akeho som bola. Bolo od neho tiez velkoryse, ze akceptoval moje ospravedlnenie.

Nemala som sa tu tak vyjadrovat - z mojej stranky je, ze sedim v robote cely den, je mi do placu, mam strach ci potratim nakolko mam krce a spinenie, napisala som na kliniu par emailov a ked som nedostavala odpoved, bola vo mne bezradnost, hnev a vsetko mozne mi beha po rozume. Aj teraz ledva premaham plac.Este musim vydrzat pol hodinu. Toto je moja 5 -ta ivf - a aj ked je len jeden drobcek - chcem aby to vyslo. O dvojicky sa mozme pokusit neskor. Ale budem rada ak toto vyjde - ak nie - ako sa poznam 3 dni nevyleziem z postele.

Tak este raz prepacte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.