Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Senna No to urcite
mam to jako brigadu a prividelek na materskou,na kterou za chvili pujdu… ![]()
A takovych, kdo vystudovali zdravotni skolu je tu urcite vic…
Hodne stesti i Tobe -akorat ja to teda myslim vazne… ![]()
Tak dnes jsem se fakt skvele pobavila
Konecne to tu zase zije ![]()
Chtěla bych se zaptat kdy je nejlepší volat na tu recepci volala jsem již dva dny a stále je tam fax nebo mi to nikdo nebere? jak u nich přesně probýhá kontrola při stimulaci ? Vezme mi ta každá kontrola celý den nebo je to pro nás trošku ulehčené ? V Repromedě brali brzy ráno v 7 krev ,ale do laboratoře šla až kolem 11 hodiny a pak po 14 hodině sono a domluva co dál Přišlo mi to celkem blbé. Celý den v trapu . potom se i odpoledne čekalo na konzultaci i hodinu a doma pozdě večer .
Tý jo, tak já se nestačím divit, jak jste to tady holky rozjely
.
Já na Helios nedám dopustit, sice jsme teprve na začátku, ale už jsem měla několikrát tu čest hovořit s nimi jak po telefonu tak osobně a jejich jednání mi příjde na vysoké úrovni a určitě se snaží vždy vyjít pacientkám vstříc..
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zaptat kdy je nejlepší volat na tu recepci volala jsem již dva dny a stále je tam fax nebo mi to nikdo nebere? jak u nich přesně probýhá kontrola při stimulaci ? Vezme mi ta každá kontrola celý den nebo je to pro nás trošku ulehčené ? V Repromedě brali brzy ráno v 7 krev ,ale do laboratoře šla až kolem 11 hodiny a pak po 14 hodině sono a domluva co dál Přišlo mi to celkem blbé. Celý den v trapu . potom se i odpoledne čekalo na konzultaci i hodinu a doma pozdě večer .
Já si myslím, že kdybych si vyloženě přála zavést dvě embrya, tak by mi vyhověli. Pan doktor mi řekl, že většinou zavádí (pro velký úspěch) pouze jedno embryo a já bych dvě nechtěla. Ale neřekl, že mi DVĚ nezavedou, rozhodnutí záleží na nás…
A že nemají psychologa??? Nejsou přeci psychyatrická léčebna, to musíš zajít jinam
Oni léčí neplodnost, ne hlavu ![]()
Příspěvek upraven 02.05.12 v 14:57
Tak to je docela vtipný, protože mě budou právě transferovat dvě ![]()
Tak nevím, možná jsi nemluvila česky ale mixovala jsi tři jazyky dohromady ![]()
Piš si kde chceš, co chceš.., nám stačí naše zkušenosti…Jinak tam určitě pracujeme všechny, ale tím, že nám každá brzy otěhotní, tak nemáme moc práce a ve volnu sem píšem, tak se nediv
![]()
@Adriana1010 píše:
Tak to je docela vtipný, protože mě budou právě transferovat dvě
Tak nevím, možná jsi nemluvila česky ale mixovala jsi tři jazyky dohromady
Piš si kde chceš, co chceš.., nám stačí naše zkušenosti…Jinak tam určitě pracujeme všechny, ale tím, že nám každá brzy otěhotní, tak nemáme moc práce a ve volnu sem píšem, tak se nediv![]()
![]()
Ja som bola zaregistrovana ako Senna - ale nemozem sa dostat ako Senna na tuto web - tak som sa zaregistrovala pod tymto menom.
Musim sa tymto sposobom ospravedlnit hlavne doktorovi Texlovi, ktory od dna 1 co som ho stretla bol ku mne vynikajuci. Ako vravim jeden z najlepsich doktorov u akeho som bola. Bolo od neho tiez velkoryse, ze akceptoval moje ospravedlnenie.
Nemala som sa tu tak vyjadrovat - z mojej stranky je, ze sedim v robote cely den, je mi do placu, mam strach ci potratim nakolko mam krce a spinenie, napisala som na kliniu par emailov a ked som nedostavala odpoved, bola vo mne bezradnost, hnev a vsetko mozne mi beha po rozume. Aj teraz ledva premaham plac.Este musim vydrzat pol hodinu. Toto je moja 5 -ta ivf - a aj ked je len jeden drobcek - chcem aby to vyslo. O dvojicky sa mozme pokusit neskor. Ale budem rada ak toto vyjde - ak nie - ako sa poznam 3 dni nevyleziem z postele.
Tak este raz prepacte ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.