Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vážená paní,
přijímáme Vaši omluvu a pro vysvětlení nezúčastněným uvádím následující fakta:
1. Komunikace s koordinátorkou paní Vránovou telefonicky i přes maily probíhala naprosto korektně, na veškeré Vaše maily bylo obratem reagováno a dotazy zodpovězeny. Toto se týká i komunikace ohledně léků a Vaší stimulace – vše máme zdokumentováno a můžeme v případě potřeby doložit.
2. Každá pacientka v našem zařízení před embryotransferem musí podepsat souhlas s transferem a počtem transferovaných embryí – stejně tak to bylo ve Vašem případě. Každá pacientka je lékařem upozorněna na rizika související s vícečetným těhotenstvím. My jako zdravotnické zařízení jsme povinni dbát o zdraví pacientky a chránit zdraví matky i dítěte. Není to pouze naše snaha, rizika jsou tak velká, že je dokonce řeší i legislativa (od dubna letošního roku platí zákon, který hovoří o úhradě 4. IVF cyklu zdravotní pojišťovnou pouze v případě, že je v prvních dvou cyklech transferováno jedno embryo).
3. Důkazem naší maximální a kvalitní péče je Vaše těhotenství po transferu jednoho embrya.
Doufáme, že Vaše těhotenství bude dále prosperovat a přejeme Vám i Vašemu dítěti jen to nejlepší. Buďte klidná, pak vše proběhne tak jak má.
Vaše další nekonstruktivní vyjádření odmítám komentovat.
Pokud máte nějaké další otázky a připomínky, budu rád, když se obrátíte přímo na mě.
S pozdravem
MUDr. Texl
@SennaF1 píše:
Ja som bola zaregistrovana ako Senna - ale nemozem sa dostat ako Senna na tuto web - tak som sa zaregistrovala pod tymto menom.Musim sa tymto sposobom ospravedlnit hlavne doktorovi Texlovi, ktory od dna 1 co som ho stretla bol ku mne vynikajuci. Ako vravim jeden z najlepsich doktorov u akeho som bola. Bolo od neho tiez velkoryse, ze akceptoval moje ospravedlnenie.
Nemala som sa tu tak vyjadrovat - z mojej stranky je, ze sedim v robote cely den, je mi do placu, mam strach ci potratim nakolko mam krce a spinenie, napisala som na kliniu par emailov a ked som nedostavala odpoved, bola vo mne bezradnost, hnev a vsetko mozne mi beha po rozume. Aj teraz ledva premaham plac.Este musim vydrzat pol hodinu. Toto je moja 5 -ta ivf - a aj ked je len jeden drobcek - chcem aby to vyslo. O dvojicky sa mozme pokusit neskor. Ale budem rada ak toto vyjde - ak nie - ako sa poznam 3 dni nevyleziem z postele.
Tak este raz prepacte
@MUDr. Texl Myslím,že spousta spokojených pacientek,která přispívá v této diskuzi,je důkazem Vaší kvality a profesionality.Já byla vždy spokojená se vším a se všemi „od suterénu až po střechu.“
Přeji samé pozitivní pacientky s uzlíčkem štěstí v náruči. ![]()
To bylo krásně napsané a věřím, že pomocí Heliosu budeme ty uzlíčky v náručí držet všichni ![]()
Já začínám příští týden dlouhý protokol a věřím, že nás čeká to nejhezčí období
![]()
@Rajon píše:
@MUDr. Texl Myslím,že spousta spokojených pacientek,která přispívá v této diskuzi,je důkazem Vaší kvality a profesionality.Já byla vždy spokojená se vším a se všemi „od suterénu až po střechu.“
Přeji samé pozitivní pacientky s uzlíčkem štěstí v náruči.
@J_A_N_A 28 Na Helios prostě nedám dopustit!Nespokojená pacientka je přece těhotná a o to nám všem přece jde! ![]()
Jak si začneš píchat,pak už to strašně rychle utíká.Krev,UTZ,krev,UTZ......Pak přenos mimi,nejdelší je čekání na 2 čárky.
@Rajon Právě to mi trochu nejde do hlavy, proč těhotná pacientka je nespokojená, proč tam tedy chodila
??
Jj, věřím tomu, že to rychle uteče a brzy na mě vykouknou dvě //. Červen bude náročný, čekají nás dvě svatby a do toho ještě do IVF, doufám, že to nějak zvládneme ![]()
Jani, tobě to začne až v červnu? Už jsem myslela, že jsem na tom stejně
, v neděli už začínám píchat injekce a cca kolem 18 by měl být odběr, uvidíme jak to půjde..
Adri, já začínám příští týden s proverou, pak injekce a čekání na MS, pak další injekce,…odběr bude vycházet +/- na první týden v červnu…
Tak to budu držet pěstičky, ať je co nejvíc vajíček ![]()
Děkujuuu
, tobě taktéž, jsem ráda, že to máme podobné, budem od sebe cca dva týdny, což je super ![]()
@Adriana1010 píše:
Jani, tobě to začne až v červnu? Už jsem myslela, že jsem na tom stejně, v neděli už začínám píchat injekce a cca kolem 18 by měl být odběr, uvidíme jak to půjde..
Jani,Adri, drzim pesti obema, pak vam poslu par tehu bacilku
mam jich dost-hele: ************** ![]()
Děkujeme
, těhu bacílky posílej rovnou, těch není nikdy dost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.