Helma na skutr pro manžela

5314
22.10.17 22:24

helma na skutr

Mám trochu netradiční dotaz sem na Emimino, ale nemám se kde zeptat a třeba některá/některý z vás poradí. Chci koupit manželovi k vánocům novou helmu na skutr, ale absolutně se v tom nevyznám. On má skutra na takové občasné rekreační projetí, já nejezdím vubec, motorek se bojím. Víte někdo podle čeho vybírat, na co si dát pozor? Hraje roli cenová kategorie? Přidávám foto, jaký styl by se mi líbil. Taková ta s brýlemi - není to nepraktické? Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23436
22.10.17 22:34

Ber integrálku (bez brejlí, s tím je opruz, nechrání to dostatečně a obecně je to stylovej klump) a -dle mého, ale názory se různí- takovou, kde se dá zvednout celý přední štít (celá brada - vyklápěčka). Lépe se to nasazuje a když stojíš na světlech, tak se to dá zvednout a nepaří se ti ksicht jako v papiňáku.
na druhou stranu jako dárek bych teda přilbu nekupoval, leda kupon, aby si jí vybral sám, protože se mu může líbit něco jinýho a hlavně musí si vybrat takovou, která mu sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.10.17 22:46

@Chauvinist díky moc za rady. Já si to myslela, že ta s brýlema bude spíš taková na efekt :)
Ty jo a já měla takovou radost, jaký jsem vymyslela boží dárek. Vymyslet něco manželovi je vždycky fuška. Ale s tím zkoušením máš asi pravdu..No ještě to promyslím nebo zkusím nějak nenápadně vysondovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.10.17 22:51

@Popokatepetla nebo koupit takovou, která se ti líbí, a v prodejně případně rovnou domluvit možnost výměny, pokud by se manželovi nelíbila, nebo mu neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
22.10.17 22:53
@Popokatepetla píše:
@Chauvinist díky moc za rady. Já si to myslela, že ta s brýlema bude spíš taková na efekt :)
Ty jo a já měla takovou radost, jaký jsem vymyslela boží dárek. Vymyslet něco manželovi je vždycky fuška. Ale s tím zkoušením máš asi pravdu..No ještě to promyslím nebo zkusím nějak nenápadně vysondovat.

Hele, jestli jezdí málo, pomalu a ve dne, dává smysl i ta otevřená helma - tohle se ho chce zeptat.
Jinak prostě jednoznačně integrálka. A najít helmu, která sedne na šišku tak, aby netlačila, napřevažovala, nepřekážela a nepadala je docela fuška (něco jako kdyby muž kupoval ženě naslepo spodní prádlo, abych to přirovnal :P ). Takže když už, tak kupon, ať si s tím poradí sám - nebo kupovat tak, aby se kdyžtak dala vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
23.10.17 22:00

@Chauvinist ha tak zrovna spodní prádlo mi manžel jednou kupoval a trefil se perfektně :lol: :lol: :lol: on je fakt, řekla bych, sváteční jezdec. Teď jezdí ve starý helmě, kterou má z dob, kdy jezdil v patnácti na fichtlovi po dědečkovi :mrgreen:
@Maja Z tak to nejspíš dopadne, kvůli dětem nechci dávat jen poukázku ale raději bych hmatatelný dárek pod stromečkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová