Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsichni…kluci i holky
…potrebuju pomoct. Chtela bych manzelovi k Vanocum koupit nejaky poradny muskarsky prut (dvourucak!!!) prosiiiim, poradite mi nejaky dobry? Plus nejakou dobrou snuru a backing? Tak nejak planuji za vse dat 20-22 tisic
Prosiiim chlapi a i zensky poradte nejaky slusny..vim ze je tam rozliseni i mezi akci pomalou, stredni a rychlou… ![]()
Mám také doma rybáře a popravdě si vůbec netroufám sama něco koupit. Vím, že si chce na příští rok koupit nové lehátko a bivak, tak mu k Vánocům dám poukaz do rybářství a symbolicky háčky do malé krabičky ![]()
Tak přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
Ahoj holky, prosím, potřebovala bych poradit a vy se v tom asi aspoň trochu vyznáte (určitě víc, než já). Můj muž se už několik let chvástá, že si na Vánoce uloví vlastního kapra, ale pořád se k tomu nemá a hlavní výmluvou je, že nemá potřebné vybavení. Koncem ledna má narozeniny a já bych mu chtěla nějaký ten kaprářský prut koupit, ať se už nemá na co vymlouvat
Každopádně se mi do toho nechce moc vrážet, protože ani nevím, jestli ho to bude bavit atd. Našla jsem nějaké levnější pruty https://www.alza.cz/…18856340.htm nemohli byste mi poradit, jestli mu bude něco takového (aspoň na začátek) stačit? Nebo se tohle vůbec nevyplatí a měla bych raději přitlačit? Předem moc děkuji za vaše reakce ![]()