Muškařský prut pro manžela?

717
21.10.17 20:20

MUSKARSKY PRUT PRO MANZELA

Ahoj vsichni…kluci i holky :lol:…potrebuju pomoct. Chtela bych manzelovi k Vanocum koupit nejaky poradny muskarsky prut (dvourucak!!!) prosiiiim, poradite mi nejaky dobry? Plus nejakou dobrou snuru a backing? Tak nejak planuji za vse dat 20-22 tisic :) Prosiiim chlapi a i zensky poradte nejaky slusny..vim ze je tam rozliseni i mezi akci pomalou, stredni a rychlou… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2611
21.10.17 21:55

Mám také doma rybáře a popravdě si vůbec netroufám sama něco koupit. Vím, že si chce na příští rok koupit nové lehátko a bivak, tak mu k Vánocům dám poukaz do rybářství a symbolicky háčky do malé krabičky ;-)
Tak přeji šťastnou ruku při výběru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrisanečka
18.12.18 23:13

Ahoj holky, prosím, potřebovala bych poradit a vy se v tom asi aspoň trochu vyznáte (určitě víc, než já). Můj muž se už několik let chvástá, že si na Vánoce uloví vlastního kapra, ale pořád se k tomu nemá a hlavní výmluvou je, že nemá potřebné vybavení. Koncem ledna má narozeniny a já bych mu chtěla nějaký ten kaprářský prut koupit, ať se už nemá na co vymlouvat :) Každopádně se mi do toho nechce moc vrážet, protože ani nevím, jestli ho to bude bavit atd. Našla jsem nějaké levnější pruty https://www.alza.cz/…18856340.htm nemohli byste mi poradit, jestli mu bude něco takového (aspoň na začátek) stačit? Nebo se tohle vůbec nevyplatí a měla bych raději přitlačit? Předem moc děkuji za vaše reakce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová