Hexa a Synflorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
1.11.17 20:59

Na to 2+1 se doktorky neptej, prostě jí to oznam, že budete takhle očkovat.14 denní rozestu už je jakž takž, lepší, než najednou. ale je to na vás, není potřeba spěchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
1.11.17 21:08

My jsme taky ockovali najednou hexu + prevenar od 3.mesice a malá měla jenom malinko teplotku večer po očku, jinak nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.11.17 21:36

Tak já dávala oběma holkám HEXU + Prevenar najednou, ale začala jsem až v 6m. U starší byl důvod a dr. nechtěla dřív a mladší jsem pak dala taky až v 6m. Žádné teploty nikdy neměly ani jiné reakce na očko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.11.17 21:36

My jsme takto skončili v nemocnici s křečemi :,( ted mame od neurologa zákaz očkovat…ale je to individuální…treba jsme jedni z tisíce, kteří na to měli takovouhle reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.11.17 21:44

@SkierWoman145 hexu určitě odložit a bojovat za 2+1! Mrkněte na stránky http://www.rozalio.cz - je tam i poradna a hezky zpracované důležité informace ohledně očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
2.11.17 08:21

Nejdřív hexu, bez reakce, pak hexa+synflorix dvakrát a pak tu poslední zase samostatně.
Dvě děti, stejné schéma, jedno trochu utahané po prvních dvou očko, druhé si toho ani nevšimlo (jen mělo po jedné vakcíně bouličku po vpichu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.8.21 08:07

Také máme hexu a synflorix, po první dávce hrozná reakce malá plakala, nejedla skoro vůbec dostala jsem do ní jen velmi málo a po 3 dnech se hrozně poblinkala a dobrý, druhá dávka to už mi tvrdili že první je nejhorší a že druhá už taková nebude… No nebyla ale malá měla pro změnu horečky a dvě noci pořádně nespala tu třetí už jsem rozdělila a po hexe celou noc opět plakala usnula jen v náručí, takže jsem ji měla v náručí dokud se jí neulevilo což bylo ve 3 ráno a pak už dobrý a po synflorix samostatně žádná reakce jen je trošku více unavená… Každopádně za mě rozhodně rozdělit nevěřit že to je v pohodě jestli máte pocit že není tak tomu důvěřuje a prostě už je najednou nenechte dát já lituju že jsem ji tím nechala znova projít naráz při druhé dávce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek