Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nedá mi to a zeptám se i vás… kdo posloucháte tohle rádio a znáte tuto realityšou…
Nepřipadá vám že jsou ty nejhorší a absurdní příběhy nahraný… připadá mi, že tam tu ženskou hraje furt jedna a ta samá - stejnej hlas, stejná mluva atp. A ten chlap taky… jako chápu, že jim tam nikdo nevolá, ale proč vymýšlí až takovýhle absurdity o nevěře? Vím že tady někdo napíše proč kvůli takové kravině zakládám téma… prostě mě zajímá, jestli má někdo podobný dojem ![]()
Jojo, slyšela jsem to párkrát a taky mám ten dojem.
A taky mám dojem, že ty nejhloupější a nekontroverznější diskuse tady zakládají sami admini aby zvedli sledovanost emimina… ![]()
Fakt, jak slyším ten hlas, hned mi je jasno, že přijde nějaká tragédie… vždycky přišla…
A o těch diskuzích tady, to mě čoveče nikdy nenapadlo
ale vše je možné…
@BellinkaX píše:
Jojo, slyšela jsem to párkrát a taky mám ten dojem.
A taky mám dojem, že ty nejhloupější a nekontroverznější diskuse tady zakládají sami admini aby zvedli sledovanost emimina…
Však včera se jim povedlo na sto procent ![]()
@boball píše:
Však včera se jim povedlo na sto procent
Myslíš to rádio?? Jak jim řekla že jí tam přihlásil on??? To jsem trošku nepochopila ![]()
@boball píše:
Ne, myslím ty kontraverzní diskuse.
Aha… no včera jsem tu moc nebyla, tak nemám přehled ![]()
@Záhlina píše:
Aha… no včera jsem tu moc nebyla, tak nemám přehled
Včera ráno, založila nějaká maminka diskusi o tom jak kamarádka cpe měsíční dítě lexaurinem a jídlem hlava nehlava, no a pralo se to tady do dvou. Jelikož jí nikdo neodtajnil, i když se do toho zamotala jak had do čepice, tak mne napadlo, bůh ví kdo to založil a proč, možná aby byl veselej páteční večer. ![]()
@boball jeee, to jsem zase o něco přišla… bych se alespoň pobavila
Že bych si to našla?
vážně to je někdy prča ![]()
Slýchám to občas a říkala jsem si, že mi na tom něco nesedí. A to bude ono - ty hlasy!
Každopádně to nic nemění na tom, že mi celý ten nápad přijde trapný. Já jsem radši, když mi manžel přinese kytky sám od sebe a ne proto, že mu tu myšlenku někdo podsunul. ![]()
Manžel taky říká, že to musí být fingované. Prý by to jinak bylo o žalobu. Jinak se mi ten jejich nápad nelíbí.
@MuffinkaM jj jak se tam jedná o nevěru tak jsou to ty herci… jinak se hoši celkem drží… a taky jsem radši když si vzpomene sám… nikdy bych ho takhle netestovala… a kor ne veřejně…
@Ajuše njn boj o posluchače je svi°ě… jediná kladná věc na tom je, že přesně vím, že je čas se oblíkat, vzít psa vyvenčit a pelášit do práce ![]()
Taky jsme to s manžou poslouchali a oba se shodli na tom, že to je určitě nahrané. Přijde mi to stupidní. A i kdyby to bylo pravdivé tak to může akurát nabourat vztah, když ženská dá vlastně najevo, že mu nevěří.
@Záhlina píše:
Myslíš to rádio?? Jak jim řekla že jí tam přihlásil on??? To jsem trošku nepochopila
To jsem taky slyšela a vůbec jsem to nepochopila…
Trapárna…