Hlazení po zádech

15
16.5.17 13:06

Hlazení po zádech

Ahoj holky, mám jednu takovou zvláštní otázku. Líbí se vám když vás někdo hladí po zádech? Přesněji řečeno přejíždí vám po páteři? Nevím, zda to je tím, že mi to mamka dělala když jsem byla malá, ale mě to hrozně uklidňuje :D Takže to občas vyžaduju po partnerovi. Jak mi při tom počítá obratle, tak tomu chudák začal říkat zkouška z matiky :lol: Zkusila jsem to aplikovat i na naší dceři když nechce usnout a většinou to taky zabere, tak si říkám, jestli má někdo další podobnou zkušenost? Ptala jsem se dvou kamarádek, jedna by si na páteř šáhnout nenechala ani za nic, druhou dotyky v bederní oblasti naopak vzrušují, tak nevím jestli jsme u nás normální nebo jak:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.5.17 13:08

Nechávám se šimrat na zádech od partnera i šimrám na zádech své děti, když nemůžou usnout.

• Citovat
  • Upravit
37131
16.5.17 13:11

Nenechavam, strasne mi to vadi, bud me to lochta nebo mi naskakuje husi kuze :D a ani me nebavi hladit nekoho druhyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 13:16

Hlazení ne, škrábání a masírování jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
16.5.17 13:22

Já miluju škrábání. :mrgreen: Mám u toho druhej orgasmus. To vždy příjdu k muži a řeknu mu: Poškrabkej mě na zádech. :mrgreen: To je slast vydržela bych i hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
16.5.17 13:30

Já tedy škrábání po pateri nemusím. Ale manžel to zbožňuje. A učí na to i naše syny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
16.5.17 13:35

Já to zbožňuju, vydržela bych tak hodiny a hodiny. Ale třeba přítel to rád nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24150
16.5.17 13:38

@kunna děti také hladím po zádech, sice ne přímo po páteři, ale těsně kolem. To stejné dělám já manželovi a manžel mě. Líbí se nám to. Dětem dle toho jakou mají náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
16.5.17 13:39
@fifinkaa
@fifinkaa píše:
Já miluju škrábání. :mrgreen: Mám u toho druhej orgasmus. To vždy příjdu k muži a řeknu mu: Poškrabkej mě na zádech. :mrgreen: To je slast vydržela bych i hodinu :lol:
:lol: :lol: ježiš to je tak hezký :D já dělám to stejné, jenže ten můj je vždycky jak robot, nedává do toho ten cit, tak je to nicmoc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.5.17 13:42

@SarinkaSar1 No můj taky musí mít náladu, když to je vyloženě „z povinnosti“ tak to za nic nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.5.17 14:00

Ja to miluju ale chlap mi vzdycky skuhra ze ho boli ruce z prace coz chapu dost se nadre ale minule jsem ho ukecala :) a vzniklo z toho ze si na me polozil ruku a na jednom miste mi vyskrabkaval dulek :D a rika „snazim se pritahovat ale ta telesna slabost, a ted ty“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.5.17 14:03

Mě ten můj hladí pořád :-)

• Citovat
  • Upravit
327
16.5.17 14:13

Já to moc nemusím, ale obě děti, když usínaly jako miminka na mém břichu jsem jemně hladila celou dlaní po zádech. Na oba to má uklidňující a uspávací efekt dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.5.17 14:13

Přímo po páteři ne, ale od malička jsem milovala a od rodičů vyžadovala škrábání po zádech. Teď to vyžaduju po partnerovi a nemusí to být ani vyloženě škrábání. Klidně hlazení, masírování… Vydržela bych celé dny držet :lol: Takhle jsem naučila partnera, že je to báječné a už to po mně vyžaduje taky :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
16.5.17 14:21

Já to miluju, společně s hrabkáním ve vlasech, pak zádíčka, uáááá, jsme na to doma zatížení od malička, pamatuji si jak přijela sestřenka na prázdniny a vždycky jsme se škrabkaly, jedna počítala do sta a pak jsme se otočily a zase naopak, teď mě škrabká přítel a já u toho vždy blahem vytuhnu, on to na sobě nemá rád, tak nemusím oplácet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová