Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yellows píše: Více
V tomhle ceku bydlici u rodicu? Dik nee..tezko najdes.
Zapomněl jsi napsat, že má mít byt, přece ji nebudeš souložit u rodičů v pokojíčku
Tohle je při sobotě skvělý fór ![]()
38 let, bydlí u rodičů a sám sebe označí za gaučového povaleče.
Tak to si tady ženský stoupnou do fronty a zprávy nebudeš stačit mazat ![]()
Dámy Vy byste od každého očekávaly zabezpečeného kalibra typu Borise Šťastného, Davida Ratha, Pavla Béma, Alexandra Nováka, Václava Klause, Petra Macinky nebo Marka Dalíka.
Jsem levicově smýšlející intelektuál v pronájmu mamahotelu, to je nejvíce ekologické a chránící životní prostředí, stoprocentní slušně vychovaný heterosexuální bílý muž, uklízím po sobě, každý den se dvakrát denně sprchuji, měním spodní prádlo, jsem čistotný. Zajímám se o ekonomii a politiku.
Nejezdím automobilem, nekoukám na TV, nekouřím ani alkohol nepiji. Jsem vysloveně líný gaučový povaleč.
Vďaka toho, že bývám v mamahoteli od Vás nepoptávám oblíbené činnosti bydlenek jako je uklízení, praní, sušení prádla, žehlení, vynášení odpadků, vaření atp.
Všechno má svá pozitiva i zápory, nelžu, hledám jako každý levičák pohlazení na duši, úsměv, láskyplné objetí, o víkendech procházky na Petřín a zmrzlinu Opočno do kornoutu.
Muž na prahu čtyřicítky, bydlící s rodiči, je snem každé ženy ![]()
@Yellows na Petrine som nebola. ibaze ja v tvoje krajine nemam kde prespat ![]()
Hezký den, pokouším se seznámit, je mi 38 let, jsem svobodný, bydlím u rodičů, takže nemám soukromí, jsem VŠ bakalář v oboru veřejná správa. Jsem gaučový povaleč, hodně čtu, nesportuji a na TV nekoukám.
Pokud by se tu naskytla dívka, která není obézní a je přiměřeného věku, klidně pište i milfky kolem 50 nechci bejt za úchyla, ale 10 let nepovažuji za moc věkový rozdíl.
Budu vděčný za soukromé zprávy, vyměna foto obličeje, v případě vzájemných sympatií se můžeme sejít třeba v obchodním centru nebo o víkendu jít projít na Petřín.