Hledá se kamarádka/přítelkyně/milenka.

Yellows
13.7.24 08:47

Hledá se kamarádka/přítelkyně/milenka.

Hezký den, pokouším se seznámit, je mi 38 let, jsem svobodný, bydlím u rodičů, takže nemám soukromí, jsem VŠ bakalář v oboru veřejná správa. Jsem gaučový povaleč, hodně čtu, nesportuji a na TV nekoukám.

Pokud by se tu naskytla dívka, která není obézní a je přiměřeného věku, klidně pište i milfky kolem 50 nechci bejt za úchyla, ale 10 let nepovažuji za moc věkový rozdíl.

Budu vděčný za soukromé zprávy, vyměna foto obličeje, v případě vzájemných sympatií se můžeme sejít třeba v obchodním centru nebo o víkendu jít projít na Petřín.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12642
13.7.24 10:32
@Yellows píše: Více

V tomhle ceku bydlici u rodicu? Dik nee..tezko najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.7.24 10:52

Zapomněl jsi napsat, že má mít byt, přece ji nebudeš souložit u rodičů v pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.7.24 11:03

Tohle je při sobotě skvělý fór :potlesk:
38 let, bydlí u rodičů a sám sebe označí za gaučového povaleče.
Tak to si tady ženský stoupnou do fronty a zprávy nebudeš stačit mazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
13.7.24 12:16

Ze se ti chce kvůli sexu platit hotely a večeře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellows
13.7.24 19:28

Dámy Vy byste od každého očekávaly zabezpečeného kalibra typu Borise Šťastného, Davida Ratha, Pavla Béma, Alexandra Nováka, Václava Klause, Petra Macinky nebo Marka Dalíka.

Jsem levicově smýšlející intelektuál v pronájmu mamahotelu, to je nejvíce ekologické a chránící životní prostředí, stoprocentní slušně vychovaný heterosexuální bílý muž, uklízím po sobě, každý den se dvakrát denně sprchuji, měním spodní prádlo, jsem čistotný. Zajímám se o ekonomii a politiku.

Nejezdím automobilem, nekoukám na TV, nekouřím ani alkohol nepiji. Jsem vysloveně líný gaučový povaleč.

Vďaka toho, že bývám v mamahoteli od Vás nepoptávám oblíbené činnosti bydlenek jako je uklízení, praní, sušení prádla, žehlení, vynášení odpadků, vaření atp.

Všechno má svá pozitiva i zápory, nelžu, hledám jako každý levičák pohlazení na duši, úsměv, láskyplné objetí, o víkendech procházky na Petřín a zmrzlinu Opočno do kornoutu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
14.7.24 14:29

Slušně vychovaný bílý heterosexuální muž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
14.7.24 14:31

Muž na prahu čtyřicítky, bydlící s rodiči, je snem každé ženy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.7.24 14:33
@Yellows

Dobrý vtip trollíku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6255
14.7.24 16:10

@Yellows na Petrine som nebola. ibaze ja v tvoje krajine nemam kde prespat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová