Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boniss píše:
@topazio jaké pochody? Já nevím, jestli všechny umíte číst? Já si žádné mimco nekupuji
Psala jsem o jiných.
Takže jak si si to představuješ, že se nějaká od tebe nechá zbouchnout, nechá ti dítě a ještě ti bude platit alimenty?
Nebo hledáš nějako, co chce dítě a nechce chlapa zaplatí ti abys jí ho udělal?
§ 169
Svěření dítěte do moci jiného
(1) Kdo za odměnu svěří dítě do moci jiného za účelem adopce nebo pro jiný obdobný účel, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
Admin nebo rovnou policie?
@boniss protože se jedná o člověka, lidskou bytost, nikoliv o komoditu
@xtonda já někde píšu o nějakých odmenach, penězích??? Ptám se v příspěvku snad jasné. vy neumíte číst?
@JuicyLucy no a právě proto se ptám zde a ne někde anonymně třeba na klinikach
@xtonda dejte to rovnou na policii.rad jim vysvětlím můj prispevek
@boniss píše:
@Borrealis co je špatného na tom, že chci miminko a možná někde existuje paní, která je na tom stejně?
Já chci být Kate ve Windsoru. A chci a chci.
@boniss píše:
@JuicyLucy no a právě proto se ptám zde a ne někde anonymně třeba na klinikach
Na klinice ti mimino nevyrobí. Musíš tam zahrát divadýlko s nějakou ženou, zaplatit a pak bude miminko.
Ty si žádný dítě nedělej, není to hračka, představuješ si to moc easy. Jako představuješ si to strašně jednoduše a naprosto nedomyšleně, navíc hrozně sobecky. Já chci miminko a tečka. Myšlení jak ve školce, jestli se chceš o někoho starat pořiď si psa a hoď se do klidu.
Hodláš s tou ženou aspoň žít? Aby dítě mělo normální rodinu. Ne tátu, co ho tahá k sobě domů sudý týden a mámu, co ho má lichý týden???
Obdivuhodný slovní rozsah, přímo ohromující. Jinak zakladatel nekupuje, však o žádných penězích řeč nebyla, taky se na nic neptá, neboť nepadl žádný dotaz.
Co on tak ten rošťák může ve skutečnosti chtít???
Vždyť je to celý nesmysl, ani jedna možnost nedává smysl.