Hledám kamarádku
- Otevřená skupina
Pokec o všem :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
HOJ holky moje moc dekuju
ja nestiham dva dny mame problemy s briskem, a kojenim tak tady moc nejsem, Katus: moc gratuluji
jak sem chtela taky druhe jak bude Terce aspon 2roky tak ted sem proti
tahle čertica mne stačí a to mame 15dní
jsu na nervy ale vše s klidem
Katjo
taky Vám pak napíšu jak bude kapka času
uživejte počasíčka a doufam že už ste zdravy
posilame hubana
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Hani, neboj, to se srovná, uvidíš. Kubíček byl taky takový čertík, taky jsem ze začátku měla problém s kojením, ale pak se to nějak spravilo a kojila jsem skoro do roku. Hlavně aby to bříško moc nebolelo. Užijte si víkend a zatím papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani, taky jsem bojovala. Vydrž, ale pokud to nepůjde a budeš mít z toho nervy, tak to neřeš. Ty dnešní umělá mlíčka jsou parádní, takže nic se neděje. Mi každý hučel ať kojím kojím kojím a málem jsem se z toho zhroutila
. Takže vyčkej a uvidíš sama. Já nakonec vyhrála a kojila 6 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
.Tak jak jste se měli o víkendu? My jsme byli v pátek na tom 3d ultrazvuku a bylo to super. Prcek teda moc spolupracovat nechtěl, ze začátku se k nám točil zády, tak jsem musela asi 15 min chodit po chodbě a když už se konečně stočil tak, aby jsme ho viděli, tak si zase přes sebe naházel pupeční šňůru
.Ale i takjsme si to užili. Krásně se na nás usmál, zívnul si, trošku si tam povídal, ale jinak spal a nic ho nevzbudilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katush je tak to je krásne že ste si ho takhle užili a na pohlavy je brzo?
No my bojujem s kojením, mala ma moučnivku a ja to chytla na prsa
a boli to jak čert, davam si na ne krem i vodičku ale hodne jak saje tak to trhá
a porád se mne kroutí a nevim co ji trapy-bolí, bereme sab-simplex ale nepomaha zatim,
a po kojení si neodrihne a nekdy ani 4-5dní vubec
a mužu sni trast a ani prd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 Už víme, že budeme mít druhýho kluka a moc se na něho těšíme. To je těžký poznat u miminek co je trápí. Zkus třeba trošku namasírovat bříško. Kubíček si taky po každým kojení neříhnul, naučil se to až někdy po měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevadí ak si neríhne? bo po kojení se mne kroutí i pri kojení a neblinkame, ja myslela že musí odrihavat
no masiruju bríško davam kapičky ale tenhle plač neni normal ona lape po dychu je až rudá jak brečí a ja opravdu nevim co na ni
Jee tak gratulace no chlapečka chceme i my
ale ted musim vychovat tohle čertisko krásne a pak budu uvažovat nad druhym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak asi by si měla odříhnout, pokud se ti kroutí. Zkoušela jsi třeba dát jí na bříško zahřívací polštářek nebo stačí žehličkou nahřát plínu a taky by to mělo povolit.Pak už jedině poradit se s doktorkou.Ty začátky jsou těžký, já taky nevěděla co dělat když se nám Kuba třeba hodinu vztekal a řval. Po šestinedělí se to spravilo a vše se zklidnilo.Tak snad se nebudete dlouho trápit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katush Ahoj no tak mne je normalne do breku jak jsu zla matka mala za 15dni pribrala 180g co je hodne malo, a že je sama kost a kuže, mlicko mam ale ne asi tolik aby mnela dost takže musime začít s prikrmem Nutrilon pri kojení,
takže brečela a nespala bo trpela hladem, a ja kojila co hodinu a porád malo
citim se opravdu zle, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Hani, hlavně se tím nestresuj. Teď už víš proč ti pořád brečela, to si nemohla vědět. Budeš přikrmovat a uvidíš, že to bude dobrý. Malá ti poroste a bude spokojená. Zkus se hodit do klidu, malá vycítí, že nejsi v pohodě a může ti brečet. Nejsi zlá matka, uvidíš že to bude dobrý. Držím palečky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Katush moc gratuluju k chlapečkovi, tak teď si to teda užívej naplno.
Hani prosímtě, buď v klidu. Já měla v šestinedělí poporodní depresi a ty vypadáš, že do ní úspěšně spěješ taky. Takže klid. Pořád si říkej, jak máš zdravou a krásnou holčičku a se zbytkem se už nějak musíš vyrovnat. Kojení není vše. Důležitá je maminka v pořádku a pohodě. Vydrž, bude lépe…
Nám už Mareček začal lézt po čtyřek a musím říct, že to jsou teda pecky. Ke všemu se o vše staví, takže mám o zábavu postaráno. A dneska to vypadá, že ho trápí zoubky, šíleně vše okusuje, takže už se nám snad prořežou ty horní potvůrky…Holky držte se obě, paaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katja376 Ahoj,děkuji. Dneska jsem byla na kontrole a vše je v pořádku. Už mě rovnou objednal na poslední ultrazvuk na konci srpna, strašně to letí. Mareček je šikulka, maminka se aspoň nenudí
.Tak ať vás ty zoubky moc netrápí a rychle se prořežou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katja376 @Katush Ahoj holky tak malej je dnes 2mesíce to utíka
no už sme si na sebe zvykli a rve minimalne, večer se mne budí 2× jinak je vše jak má bít
A co vy? katja376 co malí Mareček?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj:-)je tady nejaka maminka nebo slecna z chrudimska? Hledam kamaradku, mam 6 mesicni ditko a chtela bych se snejakou pani skamaradit a treba mozno kocarkovat. chrudim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Máma P1 , 24.2.24 06:40
- Stepi999 , 26.5.22 18:06
- Chauvinist , 17.9.18 13:27
- DAMIELKA , 23.4.17 16:58
- Patres500 , 20.4.17 20:38
- mamonek , 18.4.17 07:39
- Či bi , 4.9.16 13:00
- Alinal , 11.4.16 15:07
- bludinka , 8.4.16 11:53
- EliKr , 27.2.16 19:08
- Zuzanda , 22.2.16 11:02
- DenissB , 25.4.15 15:33
- Katush , 21.4.15 08:35
- petul-ka , 1.3.15 14:45
- LucyLuci , 21.2.15 13:54
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
5. dítě - rozum vs. cit
- 31.8.26 07:14
- Snopy123
- 5
Široké boty pro dítě
- 31.8.26 07:02
- Midaku
- 5
Dolíčky v pleti po akné
- 31.8.26 07:10
- Vona77
- 7
Rozdělení povinností v 4členné rodině
- 31.8.26 06:55
- Betty MacDonald
- 12
Nesouhlasím se stěhováním
- 31.8.26 07:12
- ambruše
- 67
Našla jsem u partnera odkazy s pedofilní...
- 31.8.26 05:14
- admin
- 56
Mimoděložní těhotenství, nefunkční cyklus...
- 30.8.26 20:30
- malýhroch
- 3
Kvalitní snubní prsteny – zkušenosti
- 31.8.26 06:41
- lucynka25
- 6
Jak jste zvládly odběr vajíček - kdy...
- 30.8.26 20:27
- Marrixie
- 13
Ď, ť, ň, logopedie - poradíte prosím?
- 30.8.26 07:45
- lucynka25
- 4
Nové příspěvky
Nový fotbálek, psí jména podle abecedy
- 31.8.26 07:21
- schnulla
- 3844
Křestní jména podle abecedy
- 31.8.26 07:21
- schnulla
- 5061
Státy světa a jejich hlavní města podle...
- 31.8.26 07:20
- schnulla
- 2422
Písně podle abecedy
- 31.8.26 07:19
- schnulla
- 7540
Nesouhlasím se stěhováním
- 31.8.26 07:19
- ambruše
- 69
Jméno, město, zvíře, věc ...