Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
27.7.12 11:28

HOJ holky moje moc dekuju :kytka: :kytka: ja nestiham dva dny mame problemy s briskem, a kojenim tak tady moc nejsem, Katus: moc gratuluji :kytka: :kytka: jak sem chtela taky druhe jak bude Terce aspon 2roky tak ted sem proti :lol: :lol: tahle čertica mne stačí a to mame 15dní :lol: jsu na nervy ale vše s klidem :mrgreen: Katjo :mavam: :mavam: taky Vám pak napíšu jak bude kapka času :* uživejte počasíčka a doufam že už ste zdravy :srdce: posilame hubana :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
27.7.12 11:49

Ahoj Hani, neboj, to se srovná, uvidíš. Kubíček byl taky takový čertík, taky jsem ze začátku měla problém s kojením, ale pak se to nějak spravilo a kojila jsem skoro do roku. Hlavně aby to bříško moc nebolelo. Užijte si víkend a zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
27.7.12 13:49

Dekuju moc :mavam: :mavam: no kojeni nechci prestat ale bojujem težko spolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
27.7.12 17:05

Hani, taky jsem bojovala. Vydrž, ale pokud to nepůjde a budeš mít z toho nervy, tak to neřeš. Ty dnešní umělá mlíčka jsou parádní, takže nic se neděje. Mi každý hučel ať kojím kojím kojím a málem jsem se z toho zhroutila :roll:. Takže vyčkej a uvidíš sama. Já nakonec vyhrála a kojila 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
30.7.12 09:25

Ahoj holky :mavam: .Tak jak jste se měli o víkendu? My jsme byli v pátek na tom 3d ultrazvuku a bylo to super. Prcek teda moc spolupracovat nechtěl, ze začátku se k nám točil zády, tak jsem musela asi 15 min chodit po chodbě a když už se konečně stočil tak, aby jsme ho viděli, tak si zase přes sebe naházel pupeční šňůru :mrgreen: .Ale i takjsme si to užili. Krásně se na nás usmál, zívnul si, trošku si tam povídal, ale jinak spal a nic ho nevzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.7.12 15:09

@Katush je tak to je krásne že ste si ho takhle užili a na pohlavy je brzo? :think: :think: No my bojujem s kojením, mala ma moučnivku a ja to chytla na prsa :,( a boli to jak čert, davam si na ne krem i vodičku ale hodne jak saje tak to trhá :,( a porád se mne kroutí a nevim co ji trapy-bolí, bereme sab-simplex ale nepomaha zatim, :nevim: a po kojení si neodrihne a nekdy ani 4-5dní vubec :nevim: a mužu sni trast a ani prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
30.7.12 16:17

@Hana89 Už víme, že budeme mít druhýho kluka a moc se na něho těšíme. To je těžký poznat u miminek co je trápí. Zkus třeba trošku namasírovat bříško. Kubíček si taky po každým kojení neříhnul, naučil se to až někdy po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.7.12 16:21

A nevadí ak si neríhne? bo po kojení se mne kroutí i pri kojení a neblinkame, ja myslela že musí odrihavat :roll: no masiruju bríško davam kapičky ale tenhle plač neni normal ona lape po dychu je až rudá jak brečí a ja opravdu nevim co na ni :,( Jee tak gratulace no chlapečka chceme i my :srdce: ale ted musim vychovat tohle čertisko krásne a pak budu uvažovat nad druhym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
30.7.12 20:06

No tak asi by si měla odříhnout, pokud se ti kroutí. Zkoušela jsi třeba dát jí na bříško zahřívací polštářek nebo stačí žehličkou nahřát plínu a taky by to mělo povolit.Pak už jedině poradit se s doktorkou.Ty začátky jsou těžký, já taky nevěděla co dělat když se nám Kuba třeba hodinu vztekal a řval. Po šestinedělí se to spravilo a vše se zklidnilo.Tak snad se nebudete dlouho trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
31.7.12 13:56

@Katush Ahoj no tak mne je normalne do breku jak jsu zla matka mala za 15dni pribrala 180g co je hodne malo, a že je sama kost a kuže, mlicko mam ale ne asi tolik aby mnela dost takže musime začít s prikrmem Nutrilon pri kojení, :,( :,( takže brečela a nespala bo trpela hladem, a ja kojila co hodinu a porád malo :,( citim se opravdu zle, :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.7.12 17:17

Ahoj Hani, hlavně se tím nestresuj. Teď už víš proč ti pořád brečela, to si nemohla vědět. Budeš přikrmovat a uvidíš, že to bude dobrý. Malá ti poroste a bude spokojená. Zkus se hodit do klidu, malá vycítí, že nejsi v pohodě a může ti brečet. Nejsi zlá matka, uvidíš že to bude dobrý. Držím palečky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.8.12 10:35

Ahoj holky :mavam:
Katush moc gratuluju k chlapečkovi, tak teď si to teda užívej naplno.
Hani prosímtě, buď v klidu. Já měla v šestinedělí poporodní depresi a ty vypadáš, že do ní úspěšně spěješ taky. Takže klid. Pořád si říkej, jak máš zdravou a krásnou holčičku a se zbytkem se už nějak musíš vyrovnat. Kojení není vše. Důležitá je maminka v pořádku a pohodě. Vydrž, bude lépe…
Nám už Mareček začal lézt po čtyřek a musím říct, že to jsou teda pecky. Ke všemu se o vše staví, takže mám o zábavu postaráno. A dneska to vypadá, že ho trápí zoubky, šíleně vše okusuje, takže už se nám snad prořežou ty horní potvůrky…Holky držte se obě, paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
2.8.12 13:01

@katja376 Ahoj,děkuji. Dneska jsem byla na kontrole a vše je v pořádku. Už mě rovnou objednal na poslední ultrazvuk na konci srpna, strašně to letí. Mareček je šikulka, maminka se aspoň nenudí :mrgreen: .Tak ať vás ty zoubky moc netrápí a rychle se prořežou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.9.12 10:24

@katja376 @Katush Ahoj holky tak malej je dnes 2mesíce to utíka 8o no už sme si na sebe zvykli a rve minimalne, večer se mne budí 2× jinak je vše jak má bít :kytka: A co vy? katja376 co malí Mareček? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 14:50

Ahoj:-)je tady nejaka maminka nebo slecna z chrudimska? Hledam kamaradku, mam 6 mesicni ditko a chtela bych se snejakou pani skamaradit a treba mozno kocarkovat. chrudim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny