Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
31.1.12 08:21

ahoj holky,ráda se k vám přidám.Je mi 29 let,mám doma 2 roky starého Kubíka a jsem z Vyškova.Co budete dnes dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
31.1.12 09:56
Katush píše:
ahoj holky,ráda se k vám přidám.Je mi 29 let,mám doma 2 roky starého Kubíka a jsem z Vyškova.Co budete dnes dělat?

Ahoj :mavam: tak to je super. no dnes? mne čeká za hodinu zubár, :zed: moc nadsená nejsem… tak snad to vydržím :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
31.1.12 10:03

:mavam: ahojky holky.....
No mě dneska čeká jenom úklid, zrovna jsem se pustila do převlíkání peřin. Ale malý je docela akční,tak nevím,jak co stihnu :mrgreen: .Klasika......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
31.1.12 10:05

Hani,ať ti zubař dobře dopadne a ať tě tam zbytečně netrápí. To jdeš na kontrolu v těhu,nebo bolí zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.1.12 11:50

My dneska taky nemáme nic moc v plánu.Byli jsme chvilku venku,ale je tam pořádná zima.Za chvilku dám Kubíka spát a po spaní budeme asi kreslit vodovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
31.1.12 13:41

Katus a kolik je u vas stupnu?My meli v noci -18 a ted je -10,takze u nas prochazka pada.Maleho si ted na chvili vzala babicka(bydlime v jednom dome),tak si jdu hodit sloficka na chvili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
31.1.12 13:53
katja376 píše:
Hani,ať ti zubař dobře dopadne a ať tě tam zbytečně netrápí. To jdeš na kontrolu v těhu,nebo bolí zoubky?

Tak už su doma konečne. :pankac: na kontrolu ne,musím si udelat plomby,ale začínají pobolívat.. :cert: a co pak delate? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
31.1.12 16:46
katja376 píše:
Katus a kolik je u vas stupnu?My meli v noci -18 a ted je -10,takze u nas prochazka pada.Maleho si ted na chvili vzala babicka(bydlime v jednom dome),tak si jdu hodit sloficka na chvili :-D

U nas bylo v poledne kolem -5°C,tak jsme na pul hodky vyrazili ven.Ale dlouho se tam být nedalo.Ke konci týdne asi budeme zavřeni doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
31.1.12 19:17

My jsme ted okoupali a dame maleho spinkat.Manzel ma zitra volno,tak nas cekaji nakupy.Uz nam ze vseho vyrostl ten nas milacek:).To zas bude utracena suma v obchodech,uz se hrozim:D.Sice vaham jake velikosti kupovat,tak snad se trefim.Mam pocit,ze kazda firma jinak udava velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.2.12 22:53

Ahooooj ženy, ráda se přidám.. jsem s Horních Tošanovic (vesnice někde uprostřed mezi F-M,Třincem a Havířovem :D ) Mám 6.měsíční holčičku a hledáme mamču s mimčem- kamarádku na procházky..přestěhovali jsme se a kamarádky jsou bohužel daleko :roll: chybí mi pokecík o každodenních slastech a starostech u kafe či sklenky vína..ráda poznám nove maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.2.12 02:04

Ahojky Luci,vitej…Je Tosanky znam,jezdila jsem pres ne kdysi davno za kamaradem do Striteze.A odkud ses pristehovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.2.12 12:10

Ahoj holky :mavam: Můžu se taky přidat? Mám skoro půlroční holčičku a jsem z Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.2.12 17:04

Ahoj Miťun,to víš že můžeš......A jak se dneska máte holky?My v pohodě,tatínek má volno,tak si ho užíváme a odpočíváme.V tom mrazu ani nic jiného dělat nejde.My měli dnes v noci -24 stupňů a u Vás?Fakt maras.Čekáme,kdy nám zamrzne voda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
2.2.12 17:38

My jsme celý den zavřeni doma,protože se nedá jít ani ven.Doufám,že to brzo poleví.Takže celý den buď čtu knížku nebo si stavíme s Kubíčkem z plastelíny zvířátka a ještě vymalováváme omalovánky.Takže celkem pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.2.12 18:08
Katush píše:
My jsme celý den zavřeni doma,protože se nedá jít ani ven.Doufám,že to brzo poleví.Takže celý den buď čtu knížku nebo si stavíme s Kubíčkem z plastelíny zvířátka a ještě vymalováváme omalovánky.Takže celkem pohoda.

Co čítáš za knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny