Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
2.2.12 19:06

Čtu Kubíčkovi pohádky a říkanky,strašně ho to baví,takže není problém číst třeba hodinu.Pak to musím skončit a zabavit ho jinak,protože mě bolí pusa :D. Jinak až skřítek spí,tak čtu knížky od Johna Sandforda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.2.12 19:13

Taky už se moc těším, až budu moct malému číst knížky. Teď ho to spíše ruší než aby se mu to líbilo :lol: . A já teď na svoje čtení nemám absolutně náladu. Buď jsem hotová a jdu spát, nebo se věnuju mužíkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.2.12 19:42

ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebná :oops: a jinak jak ste se dnes mneli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
2.2.12 19:49
Hana89 píše:
ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebná :oops: a jinak jak ste se dnes mneli? :D

Celkem to byl dobrý den,akorát už by mohlo být tepleji,protože se nedá chodit ven a doma už se docela nudíme.Příští týden půjdeme asi do mateřského centra,ať máme změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.2.12 19:58
Katush píše:
Hana89 píše:
ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebná :oops: a jinak jak ste se dnes mneli? :D
Celkem to byl dobrý den,akorát už by mohlo být tepleji,protože se nedá chodit ven a doma už se docela nudíme.Příští týden půjdeme asi do mateřského centra,ať máme změnu.
:D jo to máš pravdu at už je tepleji..nedá se být jen doma, :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.2.12 22:04

Ahojky Katjo, bydlela jsem prvně v Č.Těšíně,pak v Těrlicku a nakonec ve Frýdku- Místku odkud jsme se přestěhovali před necelým rokem do Tošanek..samé stěhování :roll: ale už poslední :) Jinak ten mráz by mohl už skončit, ať můžem zase s malou ven..dneska jsme si zašli s miláčkem zabruslit na rybník (bez malé) a kosa jak blázen 8o … u nás v noci -20 brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.2.12 06:20

Ahoja vsem ;). Tak mrazy u nas absolutne nepolevuji,spis naopak :(.Snad uz do pristiho tydne bude konec,ceka nas kontrola na kycle ve 3 mesicich a nechce se mi to kutit s malym v te kose.....A jaky mate plan na vikend?Nas dnes ceka oslava,synovec ma narozky,tak se aspon poradne nadlabnem:):).Segra slibovala same dobroty.Tak uvidime.Zitra snad nic,jen ten nedelni klidovy rezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.2.12 08:56
katja376 píše:
Ahoja vsem ;). Tak mrazy u nas absolutne nepolevuji,spis naopak :(.Snad uz do pristiho tydne bude konec,ceka nas kontrola na kycle ve 3 mesicich a nechce se mi to kutit s malym v te kose.....A jaky mate plan na vikend?Nas dnes ceka oslava,synovec ma narozky,tak se aspon poradne nadlabnem:):).Segra slibovala same dobroty.Tak uvidime.Zitra snad nic,jen ten nedelni klidovy rezim…

Ahoj Katjo,u nás je taky zima,takže budeme zase doma.Odpoledne,až se Kubík vyspí,tak pojedeme k našim na návštěvu.Aby jsme měli trochu změnu.Dopoledne uvařím oběd,trochu poklidím.Jinak nic.Už se těším,až bude tepleji a budeme moct jít ven.Aspoň že je víkend a máme taťku doma.
Užijte si narozky a pěkně se nadlábněte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.2.12 12:52

Děkujééém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.2.12 13:13

Ahoj Katjo,tak to preji hodne zábavy,a moc dobrého papání, :mrgreen: užijte si to, ja dnes budu jen se povalovat v postýlce,su neaka lína asi to počasí :zed: mi leze na nervy.. :cert: tak papa a pak napíš jak bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.2.12 21:57

Ahoj holky,tak oslavicka dopadla skvele.Byla sranda,supr.Akorat jsme museli brzy domu,mamka nam hlidala Maju,jelikoz si segra koupili psa(vlkodava)a je takovy neohrabany.Hned nekoho svihne ocasem,skrabne drapem,takze s malym tam ted radeji nechodime.Nahoda je blbec.A ke vsemu jsem se totalne prejedla a ted je mi brutalne tezko.To asi bude noc na WC :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.2.12 12:13
katja376 píše:
Ahoj holky,tak oslavicka dopadla skvele.Byla sranda,supr.Akorat jsme museli brzy domu,mamka nam hlidala Maju,jelikoz si segra koupili psa(vlkodava)a je takovy neohrabany.Hned nekoho svihne ocasem,skrabne drapem,takze s malym tam ted radeji nechodime.Nahoda je blbec.A ke vsemu jsem se totalne prejedla a ted je mi brutalne tezko.To asi bude noc na WC :(.

Ahojky,tak to je dobře,že se oslava vyvedla.Snad ti nebylo moc těžko a noc byla klidná.My slavíme dneska taťkovi a švagrovi narozky,tak mě to přejezení čeká taky :D .Ale už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.2.12 12:31

Ahoj tak to je supr takhle samé oslavy,a prejedávaní :lol: u nás zatím nik nic neslavý tak se prejedám doma sama :oops: no proste chute, dnes je neaky divný den,nechtelo se mi ani vstát s postele, ale nakonec sem se premohla a už mám uklizeno,ješte ´musím dovarit a pujdu si dat šlofíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
5.2.12 16:15

Hani,tak si ještě užij spánku dokud můžeš. Ti závidím.Jak mi chybí mých 12 spacích hodin :mrgreen: .Kači,tak přeji krásnou oslavičku ale bacha na to přejídání ať nedopadneš jako já. Dneska musím držet dietu :P ať mi zase není :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.2.12 16:20
katja376 píše:
Hani,tak si ještě užij spánku dokud můžeš. Ti závidím.Jak mi chybí mých 12 spacích hodin :mrgreen: .Kači,tak přeji krásnou oslavičku ale bacha na to přejídání ať nedopadneš jako já. Dneska musím držet dietu :P ať mi zase není :poblion:

Já už ted toho spánku nemám dost, :nevim: skoušela sem zaspat cez den a nic,v noci ponocuju, ale včera sem cítila takové štouchnutí a asi to byla naše malá, nevím to jiste ale udelalo mi to radost, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny