Hledám kamarádku
- Otevřená skupina
Pokec o všem :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čtu Kubíčkovi pohádky a říkanky,strašně ho to baví,takže není problém číst třeba hodinu.Pak to musím skončit a zabavit ho jinak,protože mě bolí pusa
. Jinak až skřítek spí,tak čtu knížky od Johna Sandforda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky už se moc těším, až budu moct malému číst knížky. Teď ho to spíše ruší než aby se mu to líbilo
. A já teď na svoje čtení nemám absolutně náladu. Buď jsem hotová a jdu spát, nebo se věnuju mužíkovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebná
a jinak jak ste se dnes mneli? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hana89 píše:
ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebnáa jinak jak ste se dnes mneli?
Celkem to byl dobrý den,akorát už by mohlo být tepleji,protože se nedá chodit ven a doma už se docela nudíme.Příští týden půjdeme asi do mateřského centra,ať máme změnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katush píše:Hana89 píše:Celkem to byl dobrý den,akorát už by mohlo být tepleji,protože se nedá chodit ven a doma už se docela nudíme.Příští týden půjdeme asi do mateřského centra,ať máme změnu.
ahoj holki taky se teším až budu nekomu číst, nebo budu pre nekoho potrebnáa jinak jak ste se dnes mneli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Katjo, bydlela jsem prvně v Č.Těšíně,pak v Těrlicku a nakonec ve Frýdku- Místku odkud jsme se přestěhovali před necelým rokem do Tošanek..samé stěhování
ale už poslední
Jinak ten mráz by mohl už skončit, ať můžem zase s malou ven..dneska jsme si zašli s miláčkem zabruslit na rybník (bez malé) a kosa jak blázen
… u nás v noci -20 brrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoja vsem
. Tak mrazy u nas absolutne nepolevuji,spis naopak
.Snad uz do pristiho tydne bude konec,ceka nas kontrola na kycle ve 3 mesicich a nechce se mi to kutit s malym v te kose.....A jaky mate plan na vikend?Nas dnes ceka oslava,synovec ma narozky,tak se aspon poradne nadlabnem:):).Segra slibovala same dobroty.Tak uvidime.Zitra snad nic,jen ten nedelni klidovy rezim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katja376 píše:
Ahoja vsem. Tak mrazy u nas absolutne nepolevuji,spis naopak
.Snad uz do pristiho tydne bude konec,ceka nas kontrola na kycle ve 3 mesicich a nechce se mi to kutit s malym v te kose.....A jaky mate plan na vikend?Nas dnes ceka oslava,synovec ma narozky,tak se aspon poradne nadlabnem:):).Segra slibovala same dobroty.Tak uvidime.Zitra snad nic,jen ten nedelni klidovy rezim…
Ahoj Katjo,u nás je taky zima,takže budeme zase doma.Odpoledne,až se Kubík vyspí,tak pojedeme k našim na návštěvu.Aby jsme měli trochu změnu.Dopoledne uvařím oběd,trochu poklidím.Jinak nic.Už se těším,až bude tepleji a budeme moct jít ven.Aspoň že je víkend a máme taťku doma.
Užijte si narozky a pěkně se nadlábněte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katjo,tak to preji hodne zábavy,a moc dobrého papání,
užijte si to, ja dnes budu jen se povalovat v postýlce,su neaka lína asi to počasí
mi leze na nervy..
tak papa a pak napíš jak bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,tak oslavicka dopadla skvele.Byla sranda,supr.Akorat jsme museli brzy domu,mamka nam hlidala Maju,jelikoz si segra koupili psa(vlkodava)a je takovy neohrabany.Hned nekoho svihne ocasem,skrabne drapem,takze s malym tam ted radeji nechodime.Nahoda je blbec.A ke vsemu jsem se totalne prejedla a ted je mi brutalne tezko.To asi bude noc na WC
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katja376 píše:
Ahoj holky,tak oslavicka dopadla skvele.Byla sranda,supr.Akorat jsme museli brzy domu,mamka nam hlidala Maju,jelikoz si segra koupili psa(vlkodava)a je takovy neohrabany.Hned nekoho svihne ocasem,skrabne drapem,takze s malym tam ted radeji nechodime.Nahoda je blbec.A ke vsemu jsem se totalne prejedla a ted je mi brutalne tezko.To asi bude noc na WC.
Ahojky,tak to je dobře,že se oslava vyvedla.Snad ti nebylo moc těžko a noc byla klidná.My slavíme dneska taťkovi a švagrovi narozky,tak mě to přejezení čeká taky
.Ale už se těším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak to je supr takhle samé oslavy,a prejedávaní
u nás zatím nik nic neslavý tak se prejedám doma sama
no proste chute, dnes je neaky divný den,nechtelo se mi ani vstát s postele, ale nakonec sem se premohla a už mám uklizeno,ješte ´musím dovarit a pujdu si dat šlofíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani,tak si ještě užij spánku dokud můžeš. Ti závidím.Jak mi chybí mých 12 spacích hodin
.Kači,tak přeji krásnou oslavičku ale bacha na to přejídání ať nedopadneš jako já. Dneska musím držet dietu
ať mi zase není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katja376 píše:
Hani,tak si ještě užij spánku dokud můžeš. Ti závidím.Jak mi chybí mých 12 spacích hodin.Kači,tak přeji krásnou oslavičku ale bacha na to přejídání ať nedopadneš jako já. Dneska musím držet dietu
ať mi zase není
Já už ted toho spánku nemám dost,
skoušela sem zaspat cez den a nic,v noci ponocuju, ale včera sem cítila takové štouchnutí a asi to byla naše malá, nevím to jiste ale udelalo mi to radost, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Máma P1 , 24.2.24 06:40
- Stepi999 , 26.5.22 18:06
- Chauvinist , 17.9.18 13:27
- DAMIELKA , 23.4.17 16:58
- Patres500 , 20.4.17 20:38
- mamonek , 18.4.17 07:39
- Či bi , 4.9.16 13:00
- Alinal , 11.4.16 15:07
- bludinka , 8.4.16 11:53
- EliKr , 27.2.16 19:08
- Zuzanda , 22.2.16 11:02
- DenissB , 25.4.15 15:33
- Katush , 21.4.15 08:35
- petul-ka , 1.3.15 14:45
- LucyLuci , 21.2.15 13:54
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Práce na FÚ metodik daní
- 1.9.26 11:19
- Anonymní
- 2
Vyhoření na RD?
- 1.9.26 11:56
- chs.jasmin
- 5
Ignorace rodiny po nehode
- 1.9.26 11:56
- JancaS84
- 49
Hodinky na SIM kartu/bez dosahu tel
- 1.9.26 11:54
- chs.jasmin
- 4
Proč se mi vztahy nedaří?
- 1.9.26 11:35
- Ploskutáček
- 19
Dcera je silně nervózní ze školky.
- 1.9.26 09:53
- Anonymní
- 21
Nepoznáte značku/výrobce?
- 1.9.26 11:17
- Semtex
- 12
Čípky od 2 let nevšimla sem si
- 1.9.26 10:56
- Okta
- 11
Příprava na koloskopie
- 31.8.26 21:36
- Anonymní
- 22
Vona či ona se vrací?
- 1.9.26 08:23
- Hanča1234
- 38
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 1.9.26 12:10
- Venetia
- 128375
Ignorace rodiny po nehode
- 1.9.26 12:07
- Anonymní
- 51
Hlídání od rodičů
- 1.9.26 12:06
- Anonymní
- 85
Problém s uspáváním u 22měsíčního dítěte
- Barevné klubíčko
- 20
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- KalamityJohn
- 44087
Moje levná cesta
- 1.9.26 12:05
- Kelsey1
- 3559
Dolíčky v pleti po akné
- 1.9.26 12:02
- chs.jasmin
- 8
Nosí vaše děti 1.9. do školy něco pro...
- 1.9.26 11:58
- chs.jasmin
- 42
Cholesterol, léky, přírodní doplňky
- 1.9.26 11:58
- Martinika82
- 7