Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
5.3.13 12:53

Když už Jiřík chodil tak si lidi mysleli, že máme trojčata.
Holky teď zrovna moc nechtějí být z dvojčat, ale jedna bez druhé moc dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.3.13 15:11

@morčák opravdu jsou jak jednovaječná a jsou si všichni podobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 15:26

Taky je bezpečně poznáme jenom my rodiče, Jiřík si je nikdy nespletl ani jako prcek.Tomu se vždycky každý divil asi mají děti jiné vnímání než my dospělí.
Holky jsou víc podobný ta tatínka a Jiřík na mě.
Teď jim začínají bláznit hormony tak jsou někdy na zabití, ale bude hůř. Tak se už teď nemůžu dočkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.3.13 15:57

No jo, puberta :mrgreen:.To si užije asi každý rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.13 16:29

@Katush :mavam: :mavam: jak pak se Vám vede? :hug: :hug: my sme zlobivé :cert: lozíme všude a všechno pokazí :lol: takovej malej raubír :cert:
A to nemá ani 8mesícu…
Jeee už vidím prírustek moc jím to sluší na tve profilovce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.3.13 17:56

@Hana89 děkuju.my zrovna marodíme, nejdřív jsme měli normální chřipku a sotva jsem se z toho vzpamatovali, tak máme pro změnu střevní chřipku, tak je u nás veselo.Snad už to brzo přejde, protože jsme nebyli venku už 14 dní. A vy máte s malou doma taky pěkně veselo :mrgreen:.Musí být teda hodně živá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 19:37

@Katush vám teda nepřeju. Já teď obtýden běhám kolem kluka, nějak se z toho nemůže dostat. Týden je ve škole a čtrnáct dní doma a nepomohlo ani posílit imunitu. Už aby se to počasí ustálilo pak je většinou pokoj.
Přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.3.13 19:43

@morčák děkuju,vám taky.Je to síla ty nemoci, snad už to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 19:52

To je fakt, to radši ať zlobí než aby marodili. Pamatuji si doby když byli ty moji tři malý a dostali střevní chřipku. Tak jeden zvracel na jednom místě, druhý zas někde jinde.To ještě neuměli doběhnout na záchod a netrefili se ani do škopku. No byl to záhul, ale teď už se tomu směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.3.13 08:57

@morčák tak to muselo být hrozný. mě stačilo když v pátek v noci zvracel Kubíček a i když má 3 roky, tak přesvědčit ho, aby zvracel do kýblu, bylo těžký. museli jsme ho držet a utěšovat, že je to v pořádku a že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
7.3.13 12:23

Ahoj děvčata, tak co marodi, už jsou zdraví? My zatím ok, tak snad vydržíme.20 března jdeme na očkování té živé vakcíny, tak jsem z toho na nervy…Jaké s tím máte zkušenosti? Teda ty co už ho s dětma podstoupily…Tak zase paaa a držte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.3.13 13:26

@katja376 ahoj :mavam:.my už celkem jsme ok. Nemusíš se bát, u Kuby ta vakcína byla v pohodě. Akorát se trochu osypal na bradě, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.13 15:30

Ahojky hledám kamarádku z okolí Velké Opatovice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.5.13 03:06

hledáme...

Ahoj všem… hledám kamarádku na MD z Jihlavy, ale taky bych ráda našla kamarády pro svoje děti..syn 4,5 a dcera 2roky…rádi bychom sdílely společně procházky, výlety, divdlo, zoo, plavání… cokoliv co vás baví…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny