Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
1.3.12 22:08

Ahoj Katjo ty si tady dlouho nebyla jak se máš? :hug: a co jinak nového? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
3.3.12 05:00

Ahoj Hani,nebyla no!Proste ted moc nestiham.Mela jsem nejaka vysetreni u doktoru a to mi dalo celkem zabrat,ale vse je v poho.Taky jsme zarizovali odkup pulky domu,tak uz muzu rict,ze jsem hrda pulmajitelka.Ted jeste to zplatit :D. Jinak se mam fajn.Uzivam maleho zlaticka.A co Terinka v brisku,jak se ji vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.3.12 11:08

:mavam: Je tak to je fajn že nemáte žádne problemy, :pankac: ju pul majitelka supr,No Terka dava dost najevo že na svet príde jako voda, :mrgreen: porád kope,a prevaluje se,neni ani chvíla keby v bříšku byla klidná :lol: p.dokotrka nam rekla že je o 2týdny větší :nevim: takže nam už po 4×zmenili termin porodu, :oops: tak začína byt pekne venku tak budeme chodit na prochajdy a na nakupy,Tak se mejte hezky,miláček at nezlobí,a uživejte počasíčka, a když tak skoč na kus reči :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.4.12 11:05

Ahoj holky, co je s váma?Nikdo nic nepísá?Hani, jak bříško?My byli v pátek na očko,malý váží 6700g a měří 64cm,takže rostem jak z vody.Bohužel do měsíce budu muset přestat kojit,tak jsem zvědavá jak si přivykne na UM, žádnou nechce :zed: .Prostě maminčino mlíčko je maminčino mlíčko.Tak pisněte co u vás nového,paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.4.12 12:07

Ahoj Katjo :mavam: tak to je dobré že ste v porádku a zdravy,my taky bríško roste, :pankac: citim se fajn byla sem v nemocnici na riziko prečasneho porodu,a ted beru prásky,magnezko,a klidový režim až do porodu :) jinak v porádku,kolem mne sama choroba :evil: ríma,Jinak same bolesti zubu,očí,kostí,takže beham po doktorech, :cert: Maly roste do krásy jen tak dal :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
2.4.12 13:42

@Hani a ty se hlavně opatruj a hlídej, ať je Terezka v pořádku. Přece jenom dá někomu to těhu pořádně zabrat. Ale stojí to za to. Já mám problém se zuby až teď po porodu a taky mi strašně začaly padat vlasy, tak bude mít Mareček asi plešatou maminku :lol: . Děs. Jinak kamarádka mi taky nedávno oznámila že čekají mimi, tak mám šílenou radost a docela Vám to bříško závidím. Je to skvělý pocit. Teď si přijdu taková prázdná :zed: i když si zase dosáhnu na nohy, což je výhoda :mrgreen: . Tak třeba to ještě někdy zažiju :palec: .....A kolik už jsi přibrala a víš kolik už váží malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.4.12 13:47

No brisko snad poroste ješte :mrgreen: dnes su v 26tt a mam 7kg nahoru moc sem nepribrala jen v nemocnici zhubla,mala ma 700g pani doktorka rekla že to je cca, No jo je to hezke to bricho ale ja bych už malou mnela u sebe, :mrgreen: sem doma sama a nudim se,a sni se nudit nebudu :lol: No jo ja si teda uživam tehulkovaní uplne jinak samí doktory,a zubar, oční, pak pohotovost, taky my hodne padají vlasy aĺe huste moc,pali zaha,bolí kosti :lol: no psala by sem roman :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
5.5.12 11:14

Ahojky Hani, jak je? Co Terezka, jak se máte? U nás zatím vše při starém, jen už přikrmuju, tak Maja papá zeleninku, ovoce a začínáme masíčko. Taťku máme pořád v práci :roll: , tak tady spíš bojujeme sami a těšíme se na neděli, kdy jsme všichni tři spolu. Doufám, že zítra bude hezky a vyrazíme si někam na procházku. Min. měsích jsme byli na kolaudaci u babi a dědy v Brně, tak jsme tam pobyli na víkend a zase frkali domů. Letí to šíleně. Malý bude mít za 4 dny půlroční narozeniny a to mě taky nedávno ještě kopal v bříšku. Tak užívej a drž se,paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.5.12 11:32

jeee ahoj katjo :mavam: :hug: No mame se dobre, :kytka: mala hezky se drží v bríšku,a kope a kope, :mrgreen: No my taky tatku nemam často u sebe,ale co nadelám, :( Už začíname 32tt a za chvíly pujdeme do finále, :srdce: :srdce: už se i teším i bojím,mam porodne sny, :mrgreen: Jee no tak pekne papkajte,at roste do výšky a do krásy klučina :pankac: je hezounkej na tý fotečke no pul roka? hm utíka to rychle že,? :andel: tak at dela samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
25.7.12 19:59

Ahoj holky, jak se máte? Dlouho jsme nepokecali, co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
26.7.12 11:40

Ahojky Katush tak u nás zatím vše v poho, malý roste, dovádí, lumpačí, no klasicky. Ale Hanča má tu největší novinku. Už je maminka :potlesk: :*. A co ty, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.7.12 12:54

U nás je to zatím taky všechno v pohodě. Taky máme jednu novinku, v říjnu bude mít Kubíček sourozence :mrgreen:.Zítra jsme objednaní na 3D ultrazvuk, tak jsem na to zvědavá. Hanče samozřejmě moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
26.7.12 16:29

Juvááá juvááá, to moc gratulujeme. Tak držíme pěsti a pak sem hoď fotečku toho zlatíčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
26.7.12 17:33

Určitě, hodím ji sem po víkendu. A jaký máte vy plány na víkend? My pojedeme na chalupu, tak doufám že nebude pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
26.7.12 21:31

Nejspíš jen nějaká procházka. Tatínek je v sobotu v práci, takže máme pro sebe jen neděli. Užijte si to na chalupě. Pršet nemá, tak snad Vám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny