Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1
17.1.12 15:08

Hledám kamarádku

Je tu nejaka maminka, čo chce pisat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
869
27.1.12 08:44

Ahoj,já se klidně přidám,pokud budeš chtít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 19:11

Ahoj ja klidne taky.. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.1.12 21:03

Ahojky :mavam: . Taky bych se přidala jestli můžu. Mám sem tam čas, když malý spí, tak sem vlezu a čtu co můžu :mrgreen: . Tak jak jste se holky dneska měly?Co děťátka,nezlobily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 21:30
katja376 píše:
Ahojky :mavam: . Taky bych se přidala jestli můžu. Mám sem tam čas, když malý spí, tak sem vlezu a čtu co můžu :mrgreen: . Tak jak jste se holky dneska měly?Co děťátka,nezlobily?

Ahoj :mavam: máš moc hezkou fotečku,my miminko jen čekáme ale snad už brzo budu taky psát jak se máme s našou malinkou :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.1.12 21:39

Dekuji ;).A ja podle tve fotecky myslela,ze mas dvojcatka :D.Kazdopadne gratuluji k miminku,ve kterem jsi tydnu?A jmeno jste uz vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 21:54
katja376 píše:
Dekuji ;).A ja podle tve fotecky myslela,ze mas dvojcatka :D.Kazdopadne gratuluji k miminku,ve kterem jsi tydnu?A jmeno jste uz vybrali?
:lol: ne dvojčatka nečekame ani nemáme :) jsem 16tt a jo jméno bude Terezka :dance: hodne si tehotenství užívam i když mne začínají pobolívat zada,nohy, nekdy se cítim jak bába :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.1.12 22:03

Jo holka a bude hur.I kdyz ti samozrejme preju aby nebylo.Ja si se zadama teda v tehu uzila a trpim doted.Zdvihani mrnouska taky stoji za to ;).Ale musime pro ty nase prcky neco vydrzet.Ani ten porod nebyl koneckoncu tak hrozny a to jsem rodila 22 hodin :) :).Vsechno zmaknem my zeny : D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.1.12 22:07

Krasne jmeno jste vybrali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 22:29
katja376 píše:
Jo holka a bude hur.I kdyz ti samozrejme preju aby nebylo.Ja si se zadama teda v tehu uzila a trpim doted.Zdvihani mrnouska taky stoji za to ;).Ale musime pro ty nase prcky neco vydrzet.Ani ten porod nebyl koneckoncu tak hrozny a to jsem rodila 22 hodin :) :).Vsechno zmaknem my zeny : D.

22 hodin?? :zed: ty jo tak ja na porod radsi ješte nepremyslim ja su posera hodne moc prežívam bolest :oops: ale maš pravdu musíme zmaknem vše .. máš u mne obdiv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.12 22:31
katja376 píše:
Krasne jmeno jste vybrali ;)

Dekujem manžel chtel české, ja su slovenka no už 5 mesicu ne (su vdaná za čecha ale chtela sem neaké neobvyklé, cizí a nakonec Terka a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
30.1.12 02:55

Fakt se neboj,mam to stejne,bolest nesnasim(a kdo jo,ze)......My mame Marka( pro holcicku jsme meli pripravenou Magdalenu)......A gratulace k snatku.Muzu se te zeptat,kolik ti je?Me je 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.1.12 11:02
katja376 píše:
Fakt se neboj,mam to stejne,bolest nesnasim(a kdo jo,ze)......My mame Marka( pro holcicku jsme meli pripravenou Magdalenu)......A gratulace k snatku.Muzu se te zeptat,kolik ti je?Me je 27.
Hezké jméno taky sme uvažovali na Markovi, me je 22. a co druhy bude? :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
30.1.12 12:50

Jo určitě bude.Jen co Maja povyroste,teď bych druhé mimi asi nezvládla.Je toho dost i tak.Ale určitě chceme minimálně dítka dvě :pankac: ,tak snad se to časem povede.A ty jsi odkud, někde od Brna?Já z F-M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.1.12 13:29
katja376 píše:
Jo určitě bude.Jen co Maja povyroste,teď bych druhé mimi asi nezvládla.Je toho dost i tak.Ale určitě chceme minimálně dítka dvě :pankac: ,tak snad se to časem povede.A ty jsi odkud, někde od Brna?Já z F-M.

Jo ja su z Brna, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny