Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
799
5.2.12 19:15

Hani,tak to je supr,ze uz se mala ozyva.Ve kterem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.2.12 20:05

Ahoj holky.
Tak oslava dopadla dobře,nejvíc si to užili asi děti.Bylo těžké pak Kubíčka dostat domů.Možná si ještě teď v klidu dám kousek dortu,co jsme dostali sebou :D
Hani,tak to je fajn,že už cítíš pohyby,teď si to budeš užívat až do porodu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.2.12 21:50
katja376 píše:
Hani,tak to je supr,ze uz se mala ozyva.Ve kterem jsi tydnu?

no zítra to bude 18tt :D no ja stále doufám že to bylo od ní bylo to hodne slabe ale jak sem si tam dala ruku tak sem to cítila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.2.12 21:56
Katush píše:
Ahoj holky.
Tak oslava dopadla dobře,nejvíc si to užili asi děti.Bylo těžké pak Kubíčka dostat domů.Možná si ještě teď v klidu dám kousek dortu,co jsme dostali sebou :D
Hani,tak to je fajn,že už cítíš pohyby,teď si to budeš užívat až do porodu :D .

Snad jo, :D už by bylo na čase nakopat maminku at je spokojená, :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
6.2.12 02:51

Kaci,tak to je fajn,ze se deticky vyradily…Hani,ja v tom obdobi uz taky pomalu zacinala citit pohyby.Nejdriv jsem si rikala,ze se mi bouri streva:D a ono to bylo miminko:).Ale kopanec jsem prvni poradny dostala az 23 tt a jak pise Kacka,mamku uz je potom treba poradne pokopat az do porodu :DDD.Stejne mi to brisko desne chybi a to Marecek nema jeste ani tri mesice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.12 12:10

Ahoj Katjo koukám že nekdo o 3 ráno nespal. :think: jo ja pořád nad tým premýšlimči to byla ona nebo ne, myslela sem si že ju budu zas večer cítit ale mamka taky řekla že ona se ted nebude hýbat na povel, tak čekám či se to ješte stane, :roll: a kdyby ne, tak aspon budu klidnejší ak už 13.teho du na kontrolu nech se pan doktor mrkne že je vše jak má být :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
6.2.12 14:19

Hani,určitě bude,neboj.Jinak malý se nám vždycky ohlásil v bříšku,když jsme ho hladili v pravo dole.Tak třeba budete mít taky nějakou podobnou fintu :).....Jinak pravidelně ve 3 ráno kojím a abych neusla,tak zapnu wifi na mobilu a surfuju :lol: .To je snad jediná doba,kdy mám pořádně čas si přečíst emimčo.....Ten mráz už mě neba,chceme jít ven na prochajdu :,( .Bože,to je hnus velebnosti.Ty zimní miminka jsou chudáčci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.12 14:33
katja376 píše:
Hani,určitě bude,neboj.Jinak malý se nám vždycky ohlásil v bříšku,když jsme ho hladili v pravo dole.Tak třeba budete mít taky nějakou podobnou fintu :).....Jinak pravidelně ve 3 ráno kojím a abych neusla,tak zapnu wifi na mobilu a surfuju :lol: .To je snad jediná doba,kdy mám pořádně čas si přečíst emimčo.....Ten mráz už mě neba,chceme jít ven na prochajdu :,( .Bože,to je hnus velebnosti.Ty zimní miminka jsou chudáčci :cert:

Tak to jo,skúsime na ní neakou tu fintu :kytka: no jo ani nemluv ta zima je hrozná,to í já mam zakazané ist ven v mraze,pan doktor rekl že to je moc riziko,ale mne se ani nechce :cert: at už je jaro,léto,to bude žúžo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.2.12 08:18

Ahoj holky,
tak u nás včera večer začalo sněžit,tak jsem se těšila,že vytáhneme třeba sáně a zase nic.Tady snad letos sníh už nebude.
Jinak už od rána vyrábíme zvířatka z plastelíny,za chvíli bude kouzelná školka,tak si můžu v klidu vypít kafčo a pak budeme pokračovat.
Ráno vzal Kubíček manželovi mobil,ani nevím jak to udělal,ale natočil video a poslal to kolegovi z práce :D .To je expert,mobil před ním schováváme,ale stačí chvilka nepozornosti a hned toho využije :mrgreen:.
Tak holky přeji pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.2.12 11:23
Katush píše:
Ahoj holky,
tak u nás včera večer začalo sněžit,tak jsem se těšila,že vytáhneme třeba sáně a zase nic.Tady snad letos sníh už nebude.
Jinak už od rána vyrábíme zvířatka z plastelíny,za chvíli bude kouzelná školka,tak si můžu v klidu vypít kafčo a pak budeme pokračovat.
Ráno vzal Kubíček manželovi mobil,ani nevím jak to udělal,ale natočil video a poslal to kolegovi z práce :D .To je expert,mobil před ním schováváme,ale stačí chvilka nepozornosti a hned toho využije :mrgreen:.
Tak holky přeji pěkný den.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.12 12:01

Ahojky ženy, o víkendu jsem oslavili první výročí svatby, takže víkend pod horama s wellness ( bez te naši prdelky)..hotová parááda :D …akorát mi bylo smutno po malé..poprvé někde bez ni..jinak jak se máte? ty mrazy by už mohli konečně zkončit,že :roll: fuj! celý barák je už prokřehlý ani vytopit ho nejde pořádně..my už chceme jaro!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.2.12 12:15
luci-e píše:
Ahojky ženy, o víkendu jsem oslavili první výročí svatby, takže víkend pod horama s wellness ( bez te naši prdelky)..hotová parááda :D …akorát mi bylo smutno po malé..poprvé někde bez ni..jinak jak se máte? ty mrazy by už mohli konečně zkončit,že :roll: fuj! celý barák je už prokřehlý ani vytopit ho nejde pořádně..my už chceme jaro!!! :palec:

Ahoj tak blahopřeji :kytka: to máš pravdu ty mrazy su hnus, nedá se íst ani jen na prochajdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.2.12 12:56
luci-e píše:
Ahojky ženy, o víkendu jsem oslavili první výročí svatby, takže víkend pod horama s wellness ( bez te naši prdelky)..hotová parááda :D …akorát mi bylo smutno po malé..poprvé někde bez ni..jinak jak se máte? ty mrazy by už mohli konečně zkončit,že :roll: fuj! celý barák je už prokřehlý ani vytopit ho nejde pořádně..my už chceme jaro!!! :palec:

Ahojky,taky gratuluji a závidím ti ten wellness.Taky bych si nechala líbit nějaké masáže a kouple…
Ty mrazy už by mohli skončit,včera jsme byli s malým asi 30 min venku a byla jsem teda pěkně zmrzlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
8.2.12 03:35

ahoj Kaci,tak to je Kubicek teda poradny expert :).Jsem se pobavila :D.Uz se silene tesim,co vyroste za kuliferdu z toho naseho prdolky…Ahoja Luci,taky moc gratuluju k vyroci.Hlavne ze jste wellness poradne uzili a vyrelaxovali.....Jinak holky my vcera meli rvaci den :(.Maja je v poho,ale jakmile se blizime k postylce,kdyz je cas na spani,spusti jako dabel.Tak jsem toho mela vecer plne kecky.Taky by mi nejaky ten wellnessek bodnul:),ale ja bych to bez mrnousa nezvladla ani den.Jsem ta matka zavislacka :D.Par hodin mimo domov a jsem jasna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.2.12 15:05

Holky děkujii :) saunu,vířivku nebo masáž jednou za čas vřele doporučuji..člověk si krásně odpočine a nabere novou sílu na každodenní stereotyp :palec: jinak katjo doma máme taky malého řvounka :cert: …malé lezou zoubky takže je poslední dobou celý den mrzutá,když ji položím tak vříska na celou dědinu (musim taky něco udělat,že jo)a dvě noci měla horečku…snad už vylezou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny