Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
27.11.12 20:22

Ahoj maminky, taky hledam kamaradku na prochazky s kocarkem, nejlepe i se starsim ditkem, starsi chlapecek nechodi do skolky, cekame na zapis, pristehovala jsem se do Dolnich pocernic v Praze a vubec nikoho tu neznam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.12 17:21

Ahojik :-) take hledam kamaradku prestehovaly jsme se z hlinska do chrudimi a nikoho tady neznam pokud se nekdo chce pridat ke kocarkovani ozvete se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.2.13 13:56

Ahoj holky, je tu nějaká mamina z Mohelnice a okolí… Přistěhovala jsem se a moc lidí tu zatím neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.2.13 22:36

Ahojky, no tady spíš jsou maminky na dopisování, jsme rozeseté po celé republice, ale třeba se ti poštěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 11:03
@katja376 píše:
Ahojky, no tady spíš jsou maminky na dopisování, jsme rozeseté po celé republice, ale třeba se ti poštěstí :mavam:

Presne :* :* :* :* a škoda že sme rozeseté :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.2.13 14:06

Ahoj holky :mavam: Tak hlásím že už máme doma 3 měsíce Štěpánka, je to náš malý otesánek. A co vy, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 14:09
@Katush píše:
Ahoj holky :mavam: Tak hlásím že už máme doma 3 měsíce Štěpánka, je to náš malý otesánek. A co vy, jak se máte?

8o 8o 8o neco sem prepásla :! :!??
Moc Gratuluji k chlapečkovy at delá jen samou radost :srdce: :srdce:
No jdu se mrknout na par stran do zadu zda sem vedela že čekaš druhý :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 14:11
@Katush píše:
U nás je to zatím taky všechno v pohodě. Taky máme jednu novinku, v říjnu bude mít Kubíček sourozence :mrgreen:.Zítra jsme objednaní na 3D ultrazvuk, tak jsem na to zvědavá. Hanče samozřejmě moc gratuluji.

Tady to je :dance: :dance: :dance: takže sem vedela otom :dance: :dance: :dance: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.2.13 14:22

@Hana89 Děkuju.Psala jsem to, ale už je to dávno :mrgreen:.A co malá, dobrý? Na fotečce s rohama vypadá krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 14:34
@Katush píše:
@Hana89 Děkuju.Psala jsem to, ale už je to dávno :mrgreen:.A co malá, dobrý? Na fotečce s rohama vypadá krásně :palec:

No dobrý mame 7mesícu, v noci nespíme, jinak je vše v pohode :srdce:
Dekuju za optání :hug:
A co ty jak si zvykáte na dalšího potomka :mrgreen: pak hod fotečku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 14:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.2.13 14:37

@Hana89 Malá ti nespí v noci? To bude asi zoubkama, že? u nás celkem dobrý, je to teda náročný. Ale dá se to zvládnout. Pak dám fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.2.13 14:38
@Katush píše:
@Hana89 Malá ti nespí v noci? To bude asi zoubkama, že? u nás celkem dobrý, je to teda náročný. Ale dá se to zvládnout. Pak dám fotku.

Mame už 3zuby a porád nespíme, my spaly jedine když byla mala a mnela par mesícu a ted? jak se zmenil čas na zimní tak my nespíme :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
20.2.13 09:26

@Hana89 Většinou kolem 1 roku se to spaní srovná. A přes den ti spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.2.13 09:34
: @Katush píše:
@Hana89 Většinou kolem 1 roku se to spaní srovná. A přes den ti spinká?

No spinka hezky jak má asi 3× za den. a nekdy usne i kolem páte co neni dobre protože se zbudí na koupání kolem 19:30 ale ne vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny