Hledám kamarádku
- Otevřená skupina
Pokec o všem :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Luci,malá je bobeček,tak ať se brzy zoubky vyklubou a má po bolestech.Mi nedávno lezla 8 zub a říkala jsem si,že boroci děti.Fakt hnus
.Už jsem zapoměla,jaké to je,když se klube zoubek.Nikdy víc
.A toho našeho prcka to taky čeká a já už se hrozím.......Holky,jinak dneska jedeme na kyčle(kontrola ve 3 měsících),tak už mám žaludeční vředy jako.U nás v Místku na poliklinice je to děs a hrůza.Doufám,že to zmákneme a už tam nebudeme muset v 6 měsících jít a už nebudeme muset dávat širší balení.I když mi to přijde,že malý ty nožky nedokáže tak rokročit(nebo jak to mám nazvat)jak by měl.NO uvidíme.Holky moje,držte nám pěsti.Pak se ozvu,jak jsme dopadli.Přejeme všem krásný den.Paaaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak at to dobre dopadne,a určo pak dej vedet, hlavne žádnej stres,budem na Vás myslet,
držím palečky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak konečně začal u nás padat sníh,tak snad to vydrží a budeme moct vytáhnout ty sáňky.
Katjo,držím palečky,ať vám to dobře dopadne.Určitě to bude v pohodě.
Luci,držte se,ať vás zoubky dlouho nezlobí.My jsme to taky prožili,Kubíčkovi lezli strašně pomalu a ještě teď ve dvou letech mu chybí poslední 4 stoličky.Fakt síla.
A co ty Hani,už cítíš víc malou kopat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katush
no já cítim pořád jen slabounké štouchání,každej večer kdy už du spát na levím boku,dám tam ruku a jo,su to štouchance odd male,co jiného by to mnelo být
ale jak říkam je to slabounké, a vždy jen když du spát
su stoho trochu na nervy,ale už pondelí deme na kontroli tak snad začne být akční.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme to dneska zvádli i když další kontrola za 7.března.Děs,jsem myslela,že už tam jedem naposledy.Ale prý ještě nemá ty stříšky úplně dorostlé,tak proto.Jinak maminek tam bylo požehnaně teda a s maličkýma miminkama(3 týdny).Vůbec jsem nemohla uvěřit,že Mareček byl nedávno taky takové prďě
.Mi příjde pořád stejně malinký
........Katush,tak co,proběhly dneska sáňky?U nás je sněhu dost,tady by se sáňkovat dalo,ale ten blbý mráz teda
.A stejně jsme ještě malí,až příští rok.Leda že by jsme si zašli zajezdit s taťkou
.........Hani,tak to bude vše ok když malá kope vždy večer.Mareček to taky tak měl ze začátku.Vždycky až večer jak jsem lehla a byla vklidu.Později už stačilo ho pohladit a kopal kdykoliv během dne.Ale musím říct že mě několikrát pěkně vypekl a nechtěl se ozvat a to už jsme byli připraveni vyrazit na ultrazvuk že se něco stalo.Kolikrát jsem to i ořvala.Nakonec po několikahodinovém hlazení se ozval.Prostě spal tvrdě jako dudek
......Zato teď ne a ne usnout.Mi tady vykládá z postýlky místo aby spinkal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak sáně se nekonají,sněhu je pořád málo
. Dneska večer razíme do divadla a pak asi někam na chvíli posedět s kamarády.Kubíčka bude hlídat děda,tak se už těším.Dlouho už jsme nikde nebyli,tak snad to vydaří.
V poledne jsme si s Kubíkem vyrazili ven,byli jsme tam tak 5 min a šli jsme domů
.Docela dost foukal vítr,tak jsem to riskovat nechtěla.Tak jsme si místo toho pustili krtečka.
Tak pěkný páteční večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katush tak to je supr páteční večer, užij si ho aj stvým chlapem,zabavte se,
tak papa
pak napíš jak bylo,divadla mám rada, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,tak jak divadlo?Ja mela taky kulturni patecni vecer
.Manzel kukal na tenis
…Dnes ma tchan 70 narozeniny,tak to bude velkolepe.Malinkeho bude hlidat moje mamka.Poprve budu od neho tak dlouho pryc,to bude des.Vubec se mi tam nechce,nejradeji bych se od Marecka nehla ani na krok.Zacinam byt matka zavislacka
…Holky a jaky je vas dnesni plan?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
divadlo bylo super,lepší jsem snad nezažila.Užili jsme si to.Pak jsme si šli asi na hoďku posedět a jeli jsme domů.
Dneska nemáme v plánu nic.Kubíček začal v 5 hodin ráno stávkovat,že už nechce spát, takže je teď protivný
.Normálně vstává mezi 7-8 hodinou,takže už máme za sebou pár vztekacích scén.Má období,kdy se začíná prosazovat a chce to mít hodně pevné nervy.Normálně je strašně hodný,to si nemůžu stěžovat,je to fakt báječné dítě,ale když to na něho přijde,tak to stojí za to ![]()
Katjo,užij si narozky,bude to asi velká sláva.Určitě to zvládneš,na chvilku se odreaguješ.Já to měla taky tak a mám to až do teď.Stačí být půl hodinu bez Kubíka a už se nemůžu dočkat,až budu zase s ním
.
Tk si užijte pěknou sobotu holky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čáágo holky:)u nás je venku konečně sluníčko tak frčíme po dlouhé době na chvilinku ven..vyvětrat prdelku
Katjo těch kyčli jsem se taky bála,naštěstí vše v pořádku takže jsem nemusela dávat ani široké balení:)) navíc malé se to strašně líbilo,asi jí to lechtalo a navíc se koukala všude kolem sebe..uvidíš že na další kontrole bude vše
Katus to divadlo tiše závidím..mám slíbené ale zatím ne a ne se tam dostat..vždycky nám do toho něco vleze
Jinak někdy, jak malá zlobí mám sto chutí zbalit se a odjet někde daleko..ale stačí jeden nevinný úsměv na te její tvářičce a vše je odpuštěno
HAni nedávno jsem vzpomínala jake to bylo krásné jak malá kopala v bříšku,ty pohyby..nádherný pocit
užijte si zbytek víkendu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luci-e píše: čáágo holky:)u nás je venku konečně sluníčko tak frčíme po dlouhé době na chvilinku ven..vyvětrat prdelkuKatjo těch kyčli jsem se taky bála,naštěstí vše v pořádku takže jsem nemusela dávat ani široké balení:)) navíc malé se to strašně líbilo,asi jí to lechtalo a navíc se koukala všude kolem sebe..uvidíš že na další kontrole bude vše
Katus to divadlo tiše závidím..mám slíbené ale zatím ne a ne se tam dostat..vždycky nám do toho něco vleze
Jinak někdy, jak malá zlobí mám sto chutí zbalit se a odjet někde daleko..ale stačí jeden nevinný úsměv na te její tvářičce a vše je odpuštěno
HAni nedávno jsem vzpomínala jake to bylo krásné jak malá kopala v bříšku,ty pohyby..nádherný pocit
užijte si zbytek víkendu
Ahoj Luci-e
jo je to nadherný pocit,ale stále to je jen lehke štoucháničko,
ale konečene zííítra deme panu doktorovy tak už se tešííme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak u nás je dneska tak krásně,sluníčko svítí,Kubíček už je zase naše hodné dítě,prostě ideální neděle
.
Hani,zítra držím palečky,ať ti to dobře dopadne.Pak dej vedět,jak ti to dopadlo.
Tak pěknou neděli,holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoja vsem,tak my meli uklizeci nedeli
.Takova klasika u nas…Hani,taky preji at vse dopadne dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Máma P1 , 24.2.24 06:40
- Stepi999 , 26.5.22 18:06
- Chauvinist , 17.9.18 13:27
- DAMIELKA , 23.4.17 16:58
- Patres500 , 20.4.17 20:38
- mamonek , 18.4.17 07:39
- Či bi , 4.9.16 13:00
- Alinal , 11.4.16 15:07
- bludinka , 8.4.16 11:53
- EliKr , 27.2.16 19:08
- Zuzanda , 22.2.16 11:02
- DenissB , 25.4.15 15:33
- Katush , 21.4.15 08:35
- petul-ka , 1.3.15 14:45
- LucyLuci , 21.2.15 13:54
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dárek pro sestry 2 roky a 5 let
- 14.9.26 12:50
- Markéta188
- 8
Když se ve vztahu vzdalujeme
- 14.9.26 12:19
- staronova
- 7
Oralair u dětí
- 14.9.26 09:45
- Anonymní
- 1
Dokdy mohu posunout očkování v 5-ti letech?
- 14.9.26 08:28
- ALIPELI
- 4
Moje žena mi byla nevěrná
- 14.9.26 12:02
- jege
- 43
Mimoděložní - vaše příběhy
- 14.9.26 11:22
- malýhroch
- 5
Práce s vystudovaným cizím jazykem -...
- 14.9.26 12:01
- HornyHippo
- 27
Meriofert 150UI (+ Progesteron a Trozel)
- 13.9.26 19:03
- SandyL
- 1
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 14.9.26 12:48
- 884135
- 54
Studio chce, ať si klienty na jógu sháním...
- 14.9.26 12:31
- chs.jasmin
- 37
Nové příspěvky
Moje levná cesta
- 14.9.26 13:04
- kornelije
- 5540
Milenky sem nová diskuze
- 14.9.26 13:03
- sirikit
- 132205
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 14.9.26 13:02
- 884135
- 55
Dárek pro sestry 2 roky a 5 let
- 14.9.26 13:01
- Markéta188
- 10
Nechat kočičku uspat nebo ne
- 14.9.26 13:01
- eli444
- 64
Letní čtenářské bingo 2026
- 14.9.26 13:00
- Saffiraa
- 148
Mají Vaše děti kreditní kartu?
- 14.9.26 13:00
- Anonymní
- 140
Moje žena mi byla nevěrná
- 14.9.26 12:59
- Příběh
- 45
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- 14.9.26 12:54
- zmrzlik
- 93
Učitelka ZŠ - můžu odejít v pololetí?
- 14.9.26 12:53
- Havlova
- 26