Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
12.2.12 22:47

Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
16.2.12 15:54

Ahojka holčiny,tak jaký byl týden?U mě maras.Malý nechce v noci spát,taťku máme nemocného,spí v obýváku a malého budí jeho kašlání a smrkání.Takže pospávám přes den kdy to jde.Takže ani nestíhám sem psát.Tak alespoň vy napisejte.Mějte se všechny,paaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.2.12 21:10

ahojky

nejaka maminka na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:11
simoušek píše:
nejaka maminka na pokec?
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
16.2.12 21:17
Hana89 píše:
simoušek píše:
nejaka maminka na pokec?
:mavam: :mavam: :mavam:

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:27

Ahoj simoušku,tak jak se máme? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.2.12 21:28

chtela si maminku ale já jetš nejsem ale brzo budu :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.12 07:32

Ahoj holky,
tak u nás byl týden celkem dobrý,ven chodíme kolem poledne,aby si Kubíček užil sníh.Dneska odpoledne půjde s taťku sáňkovat,tak jsem zvědavá,jestli se mu to bude líbit.O víkendu pojedeme koupit Kubíčkovi postel,tak uvidíme,co mu vybereme.
Katjo,doufám,že už máte taťku zdravého a že malý už lépe spí.Já jsem taky pospávala s Kubíčkem přes den,protože se mi pravidelně ve 2 v noci budil na kojení a do 4 nespal.Pak se to zlepšilo,když mu byli 3 měsíce,tak spal celou noc až do půl 8 a v půl roce začaly zuby a buzení v noci opět nastalo:D .
Tak krásný pátek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.2.12 16:58
Ahoj Luci-e :mavam: jo je to nadherný pocit,ale stále to je jen lehke štoucháničko, :nevim: ale konečene zííítra deme panu doktorovy tak už se tešííme :dance: :srdce:

však si zatím užívej jen ty šťouchanička¨,až příjdou později pořádne kopance to si teprve užiješ (já měla malou fotbalistku v břiše:))) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
17.2.12 18:20

Čauky, no tatínek už je celkem fit,ale my měli včera děsný večer.Zkusila jsem Marečkovi dát příkrm (Nutrilon),jestli nebude spát v noci déle.Jenže mi to začal blindit obloukem.Pak už byl z toho zvracení tak hotový,že jenom ležel jak placka a neměl sílu ani plakat,božátko moje.Si to šíleně vyčítám,že jsem mu tím ublížila.V noci jsem skoro nespala,uši nastražené,ať se mi náhodou nezadusí.No děs.A to jsme si říkala,že nejvíc jsem se o mimi bála v těhu a prd.Teď je to tisíckrát horší :mrgreen: .Ale to asi maminky ví :pankac: .Dneska už je v poho naštěstí :hug: ......Jinak jsem šla dneska do obchodu a chodníky a cesty fakt hrůza. Těm řidičům teda nezávidím :zed: .Ještě že já nikam nemusím,bych stejně nevyjela z garáže :P .A pořád sněží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.12 20:07

Jejda,tak to jste si teda museli užít v noci,tak hlavně že je to ok..Já jsem slyšela,že z Nutrilonu spousta dětí blinká obloukem. Já s tím teda zkušenosti nemám.Hlavně si to nevyčítej,to si nemohla vědět.
U nás chvilku sněžilo a pak se rozpršelo,tak je zase po sněhu.Tak se mějte hezky o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
17.2.12 20:58

Díky Katush,už jsem klidná.Vidím,že je malý v poho,tak to je hlavní.A Nutroš letěl taky OBLOUKEM :lol: ale do koše :zed: :zed: :zed: .Taky přeju fajn víkend :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
18.2.12 18:50
Hana89 píše:
Ahoj simoušku,tak jak se máme? :kytka:

ahoj dobre:)A CO TY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
18.2.12 19:14

já vše pohode,pondelí sme 20tt a deme na kontrolu,tak už se tešííme :dance: mala se nám pomalu ale jisto ohlasuje kopancami,dnes mala do konce škitavku skákalo mi bříško :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
1.3.12 21:50

Ahojky holčiny,tak co je s váma? My nestíháme od včerejška nic.Byli jsme na očkování(bobek dostal dvě včeličky najednou) a tak nám to dává sežrat.Tak snad bude brzy lépe.Tak pište pište :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny