Hledám kamarádku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
20.2.13 11:13

@Hana89 tak to ti spí krásně. Možná až bude větší a nebude ti spát navečer, tak už to bude v noci lepší. Mě Kuba dělal to samý, ale u nás to bylo zubama. Jakmile mu vyrostli první 4,tak se zklidnil. Nám pomohlo to, že jsem si Kubíčka vzala v noci do postele a jakmile byl vzhůru a vrtěl se, tak jsem mu dala mlíko a hned usnul.Ale to jsem ještě kojila, tak to bylo pohodlný. :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.2.13 17:51
@Katush píše:
@Hana89 tak to ti spí krásně. Možná až bude větší a nebude ti spát navečer, tak už to bude v noci lepší. Mě Kuba dělal to samý, ale u nás to bylo zubama. Jakmile mu vyrostli první 4,tak se zklidnil. Nám pomohlo to, že jsem si Kubíčka vzala v noci do postele a jakmile byl vzhůru a vrtěl se, tak jsem mu dala mlíko a hned usnul.Ale to jsem ještě kojila, tak to bylo pohodlný. :mrgreen:.

my už máme 2zuby a tretí nam jde ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
21.2.13 07:04

Zdravím holky, tak vidím že vám ty vaše koťátka krásně rostou…My máme teď na řadě stoličky, taky někdy hrůza, ale to je pořád něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.2.13 08:24

@katja376 Ahoj :mavam: tak ať malému ty stoličky rychle vyrostou.My jsme na poslední stoličky čekali do 3.let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
21.2.13 08:33

@Katush jo jo Kati, taky si asi počkáme, nějak se jim nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
4.3.13 06:16

Ahojky,
můžu se k vám přidat taky si nemám s kým popovídat. Mám sice už větší dětičky, ale to snad nevadí.
Mám dvanáctiletá dvojčata holčičky Elišku a Šárku a desetiletého kluka Jiříka. Doma teď řešíme začínající pubertu a dělání naschválů si mezi sebou. Takže máme pořád veselo což je u nás už od jejich narození.
Třebe si budeme mít co říct i přesto že nemám miminko, ale klidně bych ještě nějaké brala. Tatínkovi se už do dalšího moc nechce tak uvidíme jak to nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.3.13 20:43

@morčák ahojky :mavam:, ty brďko, dvojčátka…Jak jsi to zvládala, když byli mrňousci? Já mít dva Marečky, tak nevím nevím…A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.13 21:15
@katja376 píše:
@morčák ahojky :mavam:, ty brďko, dvojčátka…Jak jsi to zvládala, když byli mrňousci? Já mít dva Marečky, tak nevím nevím…A odkud jsi?
:mavam: :mavam: Ahoooj mrkni na albu Terky mame nove fotky :srdce:
No práve ja mít dve prtata tak se zbláznim :lol: :lol: ale dvojčata holky jee to sem porád toužila :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.3.13 21:16

@morčák Vítam te :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 06:06

Nebudu lhát že levou zadní. Začátky nebyly lehké, ale když už jsem najela na určitý řád tak to bylo fajn.Moc se mi to chybí, oni tak strašně moc rychle rostou. Měla jsem hodně práce a ještě když se potom narodil Jiřík tak to byl šrumec, ale já byla spokojená a šťastná. Teď když už jsou větší tak mi to chybí to opečovávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.3.13 10:06

@morčák ahoj :mavam:.teda, to tě obdivuju. Dvojčátka, to muselo být náročný. Kamarádka má taky dvojčata kluky a taky jí to dává pořádně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 12:09

Já nevim mě to tak nepřišlo. Měla jsem zajetý řád a šlo to jak po drátkách. Holčičky byly hodný miminka a plakaky jen když byly nemocný. Je fakt, že potom to byl záhul, protože většinou marodily společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.13 12:11
@morčák píše:
Já nevim mě to tak nepřišlo. Měla jsem zajetý řád a šlo to jak po drátkách. Holčičky byly hodný miminka a plakaky jen když byly nemocný. Je fakt, že potom to byl záhul, protože většinou marodily společně.

Máš foto holek? ja vždy chtela dve rovnake deti :lol: :lol: oblíkane stejne a copanky no a mam jedno ale ted sem za to ráda :mrgreen: tchyne mne predvídala dvojičky a ono dcerka je rozhodne za dve :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
5.3.13 12:28

To jsou všehny moje děti. Fialová mikina je Eliška pak je Jiřík a růžová mikina je Šárka.
Holky jsou dvouvaječný, ale všichni si myslí, že jednovaječný hlavně proto jakou mají na sobě závislost. Zatím si jedna bez druhé neumí svůj život představit. Mají i stejné plány do budoucna, tak uvidíme co ukáže čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.3.13 12:38

@morčák Krásne deti máš opravdu :palec: no oni se podobají všechny 3 na sebe takže klidne by mohla být trojčata :D
Jee mít sve dvojče to by se mne líbilo :think: možná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny