Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
právě jsme se přistěhovali do Čakovic (konkrétně do Čtyřlístku) a kromě jedné kamarádky (která tu svou nej. kamarádku už má) tu nikoho neznám
. Neumím se seznamovat na hřištích apod., proto jsem se chtěla zeptat, jestli také hledáte někoho na výlety, vycházky s dětmi, návštěvy, ale i třeba zajít někam bez dětí. Mám 2 děti - holčičku 24 měsíců a klučíka 5 měsíců. Je mi tu smutno, najde se někdo podobný?
Ahoj Veronis,
také jsme se nedávno přistěhovali do Čakovic (výstavba Čakovický park) a nikoho tu neznám. Mám kluka 23 měsíců. Ráda se seznámím.
@Veronis @Clarav @Veronis Ahojky holky
Já jsem z Letnan, před měsícem jsme se sem přistěhovali, mám 6 měsíčního kluka a ráda bych nějakou kamarádku na prochajdy a pokec
Do Čakovic to mám kousek, už jsem tam byla ted na koupáku ![]()
Ahoj, také jsme z Čakovic a také zatím po kamarádce patrám.
Dětičky dvě - dva kluci - přes tři roky a pak 15 měsíců.
Ráda se tu s něký potkám, tak když budeš mít chuť a čas tak se ozvi. Budem se těšit ![]()
Ahoj holky, oživuju diskuzi
Po Čakovicích vidím tolik maminek s kočárkama a stále nikoho neznám. Mám ročního syna, tak kdyby jste některá chtěla vyrazit ven, tak se ráda přidám ![]()
@lazy_cat Ahoj já mám taky ročního syna, ale jsem z letnan…kdybys chtěla jít ven ![]()
Ahoj holky.. jsem teprve nastávající maminka ale ráda bych tu v Čakovicích, Třeboradicích, Letňanech našla nějakou kamarádku v očekávání nebo i s dětičkami.. zrovna jsem nastoupila na mateřskou, tak mám čas na procházky, popovídání, cokoliv
Bydlím v Čakovicích v bytovkách směrem na Kbely..
Nejdete dnes někdo k vodě? Mám 18 měsíčního chlapečka a jsem z letnan ![]()
Ahoj holky, budeme se stěhovat do Čakovic. Ráda bych se seznámila s maminkou na společné procházky. Mám syny Matýska ( v říjnu 3 roky) a Vojtu ( 2 měsíce). ![]()
Ahoj holky! Sice sme sa do Cakovic prestahovali este minuly rok, ale nebol nejak čas a ani prilezitost najst si nejaku kamaratku, doteraz som maximum casu venovala dcerke (13mesiacov) a partnerovi, ale uz mi tu zacina chybat Kamaratka (maminka),pretoze vsetky moje kamaratky v Prahe su bezdetne, takze s nimi sa moc o mamickovskych starostiach a radostiach bavit neda,resp.da,samozrejme si ma vypocuju, ale kedze deti nemaju, nevedia o com vsetkom to v skutocnosti je
chodime na prechadzky vzdy ked je prilezitost a pocasie, dcerka miluje deti, ak by niektorej z vas nevadila Slovenka do party, tak sa kludne ozvite, budem sa tesit
![]()
Ahoj, bydlíme rok v Čakovicích (u parku), ale nikoho tu neznám. Hodila by se mi nějaká inteligentní kamarádka s dětmi. Mým je rok. Začínáme chodit na pískoviště, čehož se děsím, dětí (a matek) je tu až moc ![]()
Ahoj holky, zrovna jsme se přestěhovali do Čakovic - Čakovický park. Nikoho tam neznám a touto cestou bych ráda našla fajn kamarádku maminku. Na procházky, povídání, společné hraní dětí apod. Máme 16 měsiční holčičku a chceme ještě jednou miminko ![]()
Ahoj. já hledám také kamarádku maminku na výlety a kafíčko. Mám 4 měsíčního chlapečka a 7 letého. Já nejsem z Čakovic, ale mám to 3 zastávky vlakem na nádraží.