Hledám kamarádku na běhání :-) Kolovraty, Říčany

2090
8.9.13 10:34

Hledám kamarádku na běhání :-)

Ahojka holky :mavam: Chtěla bych oslovit nějakou prima holku baculku, při těle tak jako já. Která taková opravdu je a ne jenom si to myslí :mrgreen:. A chtěla by s tím začít něco trochu dělat.
Začít třebas dvakrát týdně na hodinku si zajít zaběhat. :pankac:
Nejlépe v Kolovratech ale není problém říčany, uhříněves a kousek dál vlakovou linkou s9 :mrgreen:
Jestli tu taková je a chybí jí taky taková kamarádka napíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
8.9.13 11:48

Ahoj, já jsem nedávno začala chodit běhat do Hostivařského lesoparku. To máš taky cestou? Chodím cca 3× týdně od 7:30. Výjmečně i večer. Takže pokud bys měla zájem se přidat, tak napiš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
8.9.13 11:54

8o No 7.30 je na mě moc brzo :mrgreen: Hlavně hlídání kluků není po ránu ochotné. Hostivař je taky po trati ale nevím kde ten lesopark je, daleko od vlakového nádru?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.9.13 12:14

Pokud ti to jede na nádraží Horní Měcholupy, tak kousek. :) Resp. se dá běžet kousek i po sídlišti. Ale ten čas bohužel nezměním, je to jediný, který mám. Dám dceru do školky, jdu si zaběhat a pak o práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.9.13 12:14

Každopádně držím palce, já běhám cca měsíc a strasně mě to chytlo. Nejlepší relax. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
8.9.13 14:30

Jj. Dřív jsem běhala jako bezddětná s kamarádkou tak vím je to super. Teď jsem teda uplně bez kondičky ale to by se spravilo. Ten čas je pro mě bohužel špatný. Tak brzy mi nikdo oba kluky nepohlídá. Ale zkusím se opatrně poptat, nikdy nevím třeba mě babi překvapí :lol:
Třeba se ozve ještě někdo, já sama běhat nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 11:57

Ahojky, objevila jsem tvůj inzerát, sice nechci běhat, ale ráda bych se ti nabídla třeba se cvičením. Jsem z Kolovrat a zrovna zkoumám cvičení s hlidanim, mam malou holčičku a babičky daleko. Kdyby ses chtěla přidat, nebo i na něco jiného, budu ráda. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková