Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ráda bych našla maminku a také kamarádku ideálně z Prahy 3. Je mi 32 let a jsem v Praze naplavenina už sedmým rokem. Jsem vdaná, mám 16 měsíční holčičku a na mateřské mám čím dál větší pocit, že mi měkne mozek, jak jsem pořád jen s malou
Navíc si přijdu tak nějak osamělá a ráda bych někoho na popovídání o obyčejných věcech nebo i starostech. Nějak asi nejsem ten typ člověka, kterému jde seznamování a oslovovat maminky na procházce bych neuměla, proto to zkouším touto cestou.
KDO JSEM: Jsem optimista a mám ráda srandu. Umím naslouchat a být upřímná. Jsem nekonfliktní a pohodářka.
Nejsem vyfintěný typ s perfektně upravenými gelovými nehty (nic proti jejich nositelkám!
) a u kadeřníka jsem byla naposled před 4 měsíci, páč se tam prostě kvůli kojení nedostanu
a z praktických důvodů teď na mateřské podpatky nosím jen výjimečně
Jsem otevřená různým názorům a budu ráda, pokud se ozve někdo podobně nastavený.
Jsem ze Žižkova, mezi Ohradou a Parukářkou.
Ráda bych našla spolehlivou milou kamarádku maminku.
Nazdárek, bydlím kousek za Ohradou, v Praze už jsem 10 let taky naplavenina
Kamarádky tady sice mám, ale všechny bezdětné, takže mají jiné starosti
nebo s dětmi, ale bydlí za Prahou..
Mám skoro 8 měsíčního chlapečka
Podle popisu jsem asi stejný typ jako ty
Chodím na procházky na Židovské pece nebo na Parukářku, tak jestli budeš chtít, můžeme někdy spolu ![]()
Ahoj holky. Ako sa mate v tychto horucavach? Ja momentálne mokry uterak za krkom a vychutnavam chvilu ticha, ked deti spia.
Hladate este niekoho do party? Byvam blizko Spojovaci. Mam 4 rocneho chlapca a 11 mesacneho chlapca. Takze druha RD za sebou a vsetko nad hlavou;-)
Byvam tu uz 8 rokov. Kamaratiek mam par, vsetko s 2 detmi alebo uz zase pracujuce, alebo odstahovane mimo Prahu…Takze frekvencia stretnuti a navstev nizka.
Dajte vediet, ci naplavenina moze byt;-)
Ahoj, moc rada Te poznam, jen jsem ted na dovolene, tak az budu v Pze, napsala bych Ti sz. Mam 20 mesicni holcicku.
@xsosx Ahojky, taky Tě ráda poznám
Bydlím taky kousek od Spojovací..Mám ročního chlapečka, tak až se @smileek vrátí z dovolené, můžeme něco podniknout společně ![]()
Ahoj holky. Díky moc a určite sa vidíme po dovolenke. Zvladnite to vedro a deti tiež
Ahoj holky, ráda bych se přidala
mám 4.měsíčního chlapečka a jelikož je mi 22, tak mám jen bezdětné kamarádky
Ráda někoho poznám ať v tom nejsem sama
Bydlím u Parukářky ![]()
@orichime Ahoj, rada Te poznam
a @Romeesek jiste se rada prida
.. a co se domluvit na vetsi seznamovacce i s @xsosx? co vy na to, zeny? ![]()
Ahoj, jo, jo, souhlasím se @smileek můžeme dát nějaký společný srazík ![]()
Super nápad. Ešte vyladit termín a miesto
Z mojej strany budúci týždeň štvrtok alebo piatok doobeda. Od 9hod vyhovuje do 12hod, potom musím pre druhého do skolky. Týždeň potom to iste.
Miesto Zidovske pece v pripade pocasia ako dnes? Inak moc neviem, kde by nas uvitali. Detska herna v Ulite?
Já můžu příští týden taky jen čtvrtek nebo pátek, dopol i odpol
A další týden kromě pondělí kdykoliv
A jsem klidně pro Židovské pece nebo Indiana bar, ale ten je možná otevřený jen dokonce září..
Počasí by mělo být snad dobré.. ![]()
Holky, ja muzu jen pristi ctvrtek dopo i odpo
a misto kdekoliv, jak se domluvime ![]()