Hledám kamarádku s miminkem z Ostravy-Poruby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.11.12 11:31
@bublinek píše:
Ahoj, sobota u nás patří tátovi. Asi by se mu to moc nelibilo, kdyby jsem se s malou sebrala a šla na sraz, když se těší, že bude s náma. Takže pokud bychom se sešli přes týden bude to lepší, tedy pro nás.

Ani na 2 hoďky? Když by sis uvařila v pátek, tak by to třeba šlo, na oběd bys byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.11.12 12:23

Nejde o vaření. Jsou spolu, hrají si nebo jdou na procházku. Takže sobota fakt ne, přes týden Ti to nevyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 14:34

Jj, vyjde napíšu ti pak sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 14:37

A pro ostatní holky: kdyžtak písněte, jestli dorazíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.11.12 09:39
@lenka davidova píše:
A pro ostatní holky: kdyžtak písněte, jestli dorazíte ;)

u nás jsou víkendy taky tatínkovské. přes týden je to lepší. čas mi vyhovuje, nemůžu jen ve čtvrtek, to chodíme na plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.11.12 09:54

Ahoj holky tak my by sme se k vam take radi pridali :) Mne je 26 a jsem z poruby, pristehovala jsem se tady takze rada poznam nove lidy a mam 2,5r. chlapecka… Na srazik muzeme i pres tyden nebo pres vikend je nam to jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
10.11.12 12:52

@banboche ahoj, a odkud jsi z Poruby? Taky mám 2,5letého kluka, zrovna dneska přesně má 2,5 :D ale navíc k tomu ještě jednoho mladšího.

Všechny zdravím :mavam: a my teda taky jsme o víkendu s tatínkem. Přes týden býváme s babičkou, ale ta je teď na delší dobu indisponovaná, takže řeším jak zabavit staršího. Příští týden má být hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.11.12 13:09
@jamrk píše:
Ahoj, tak tady brouzdám po netu a ráda bych se taky připojila, pokud se nějaký srázek podnikne, či už podnikl…jsem z Poruby, kousek od Sparu, mám chlapečka 4 měs…Pavli…teda, to je náhoda..jsi to ty? :D

No to víš, že jsem :-D :-D

@lenka davidova píše:
Co třeba tuto sobotu ráno??

Cetla jsem az ted a bohuzel u nas soboty taky neprichazeji v uvahu, jedine pres tyden dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.11.12 19:32
@andelka83 píše:
@banboche ahoj, a odkud jsi z Poruby? Taky mám 2,5letého kluka, zrovna dneska přesně má 2,5 :D ale navíc k tomu ještě jednoho mladšího.Všechny zdravím :mavam: a my teda taky jsme o víkendu s tatínkem. Přes týden býváme s babičkou, ale ta je teď na delší dobu indisponovaná, takže řeším jak zabavit staršího. Příští týden má být hezky.

Jee tak to je supr jsem si myslela ze tady budeme nejstarsi :) Bydlim kousek od globusu ale neni problem nekam docestovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
11.11.12 08:28

@banboche :D my jsme zhruba uprostřed Hlavní třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.11.12 11:30

Holky tak co pres tyden dopoledne jit do toho centra??? co treba ve stredu v 9:30 v tom centru volneho casu naproti kaufu???:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 11:45

Já bych mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
12.11.12 11:57

Já též. Půjdem pěšky, mimino snad usne a prospí se (je super že tam nejsou schody a můžu postavit kočár do chodby a nemusím ho vyndávat jako jinde), starší si pochodí a tam si pohraje (ale asi jen chvíli, moc ho to neba, ale apsoň bude mít program a změnu na dopoledne ), no a v 11. nejpozději vyrazíme domů.
Takže zatím to vedu v patrnosti a pokusíme se dorazit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.11.12 11:59

Jestli mi do toho nic nevleze, tak bych taky dorazila. V sobotu jsme se sešly nakonec 3 a procházka byla příjemná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.11.12 12:18

Ja bych taky mohla… Jen mi jste napiste kde to presne je abych vedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová