Hledám kamarádku z Ivančic

6
6.5.16 15:15

Hledám kamarádku z Ivančic

Mám 6.měsíční holčičku a jsem nově přistěhovaná ze Zlína. Ráda bych občas zašla s nějakou maminkou s podobně starým mimišem třeba na kafe nebo jen tak posedět :) a taky by měla malá nějakého kámoše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
6.5.16 17:30

Ahoj, já jsem z Ivančic :D brzy se budu stěhovat do Říčan u Brna, ale budu do Ivančic dojíždět za rodinou. Jinak já jsem teď sice teprve ve 4tém měsíci, ale klidně by jsme se někdy domluvit mohly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.16 17:58

Urcite budu moc rada, jinak jen sedim s malou doma a nikam se nedostanu. A uz vite, co cekate? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.5.16 19:17

Ještě nevíme, ale dozvím se to 25.5. jdu na ten velký UZ tak jsem napnutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.5.16 20:33

Ahojky. Já bydlím 10 km od Ivančic. Mám doma půlroční holčičku :) Taky teď většinou sedíme doma, protože se jí přestalo líbit v hluboké korbičce a na sporťák je ještě moc malá…vždycky se tam sesune ke straně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.16 20:47

No jo tak sportak az bude poradne sedet, my mame jeste hlubokou a zatim ji to nijak nevadi, jen uz je dost zvedava, tak se snazi sedat si a koukat ven :D Me osobne to doma zacina lezt na nervy, porad to same dokola. Rada bych treba nekam vyrazila i na prochazku, nebo do zoo s kocarkama.. Nebo aspon na navstevu at se prckove poznaji a maminky si muzou zatim vypit kavicku :D to uz mi taky docela chybi, kdyz tu nikoho neznam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.5.16 21:46

Obcas to leze na mozek no. Prebalit, nakrmit, atd. Porad dokola… Ja navic nemam doma pres den auto, takze se odsud ani nikam nedostanu… Uz se tesim, az bude mala vetsi :) Aspon kdyby v tom kocarku nervala jak sirena… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.16 14:23

Niki. M me ted mozna bude muj nechavat doma auto, zacal jezdit do prace na kole, tak bych se teoreticky mohla nekam konecne dostat :D 10km od ivancic je co? Rosice nebo nekde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová