Hledám kamarádku z Liberce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.11 08:32

ahoj taky hledam kamaradku,jsem z chrastavy,mam 4letou dcerou a miminko pomalu na ceste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.3.11 17:21

ahojky

Ahojky, já tu dlouho nebyla promiň .o( já mám před porodem a synkovi letos budou 4. :o) Kdy máš mít mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 14:36

Ahoj
Zkusím to tady oživit… :-D
Není tady ještě nějaká mamina z Vesce nebo okolí??

• Citovat
  • Upravit
971
4.3.11 14:40

Ahoj, je tu mrtvo viď :D Já jsem z Nového Města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 14:46

Ahoj
Tys ještě neporodila?? :-D
Nj já normálně chodila do Liberečand jenže už jsou to pracující ženy :-Da nemají tolik času tak to zkouším tady.Třeba se ještě někdo přihlásí..Nový mměsto je sice od nás dál,ale klidně se můžem taky sejít :wink:

• Citovat
  • Upravit
971
4.3.11 14:49

Nene ještě jsem neporodila, ale už bych byla ráda, kdyby byla venku :D a ještě radši, kdybych měla s kým pak chodit ven… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 15:00

Tak to ti věřím já ke konci se už nemohla dočkat až bude malá venku a nakonec jsem ještě 10dní přenášela :roll:

Ty už nechodíš do těch druhých Libereckých mamin??Když se ti bude chtít můžem se někdy domluvit a sejít se.Sice je malá už větší,ale mimča má ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
971
4.3.11 15:03

Já jsem tu teď hodně dlouho nebyla a nějak sem zabruslím vždy jen na skok zkouknu zprávy a kouknu sem. Tak do nějakých hodně živých diskusí se nezapojuju. Pakbych se ztrácela :D a měla z toho prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
4.3.11 15:13

Nj to já jsem tady skoro pořád :lol: :lol:
Když se ti bude chtít tak se ozvi,rádi někam vyrazíme,my letíme druhý kolo ven,dokud je pěkně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5.3.11 08:39

ahoj,jsem z chrastavy,mam 4letou dceru a 6tydnu do porodu,mame tady baracek v chrastave,je mi 24let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.3.11 13:31

Ahoj Evi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.8.12 11:04

Ahojky holky ráda bch se seznámila a našla kamarádku, mám ted v prosinci 6leteho klučinu a druhé čekáme, budu ráda když se ozvete :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.8.12 12:14

@Saňul ahojky ja mam skoro 2 leteho a taky cekame druhe mimi :) rada se seznamim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.8.12 12:27

Ahoj holky, já mám holčičky dvě 4 a 2 roky.Jsem z Pavlovic a také bych ráda našla kámošky na pokec a prochajdy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.8.12 13:08

@chvaldici ja jsem z broumaku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie