Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj taky hledam kamaradku,jsem z chrastavy,mam 4letou dcerou a miminko pomalu na ceste ![]()
Ahojky, já tu dlouho nebyla promiň .o( já mám před porodem a synkovi letos budou 4.
) Kdy máš mít mimčo?
Ahoj
Zkusím to tady oživit… ![]()
Není tady ještě nějaká mamina z Vesce nebo okolí??
Ahoj
Tys ještě neporodila?? ![]()
Nj já normálně chodila do Liberečand jenže už jsou to pracující ženy
a nemají tolik času tak to zkouším tady.Třeba se ještě někdo přihlásí..Nový mměsto je sice od nás dál,ale klidně se můžem taky sejít ![]()
Nene ještě jsem neporodila, ale už bych byla ráda, kdyby byla venku
a ještě radši, kdybych měla s kým pak chodit ven… ![]()
Tak to ti věřím já ke konci se už nemohla dočkat až bude malá venku a nakonec jsem ještě 10dní přenášela ![]()
Ty už nechodíš do těch druhých Libereckých mamin??Když se ti bude chtít můžem se někdy domluvit a sejít se.Sice je malá už větší,ale mimča má ráda ![]()
Já jsem tu teď hodně dlouho nebyla a nějak sem zabruslím vždy jen na skok zkouknu zprávy a kouknu sem. Tak do nějakých hodně živých diskusí se nezapojuju. Pakbych se ztrácela
a měla z toho prd.
Nj to já jsem tady skoro pořád
![]()
Když se ti bude chtít tak se ozvi,rádi někam vyrazíme,my letíme druhý kolo ven,dokud je pěkně ![]()
ahoj,jsem z chrastavy,mam 4letou dceru a 6tydnu do porodu,mame tady baracek v chrastave,je mi 24let
Ahojky holky ráda bch se seznámila a našla kamarádku, mám ted v prosinci 6leteho klučinu a druhé čekáme, budu ráda když se ozvete
![]()
@Saňul ahojky ja mam skoro 2 leteho a taky cekame druhe mimi
rada se seznamim ![]()
Ahoj holky, já mám holčičky dvě 4 a 2 roky.Jsem z Pavlovic a také bych ráda našla kámošky na pokec a prochajdy ![]()