Hledám kámošku Praha3

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
28.3.12 11:09

Ahojky, je vase diskuse jeste aktivni? Jsem taky z Prahy 3, mam 1.5 rocniho syna a rada bych se pridala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.3.12 13:22

Ahojky, aktivní asi je :-) Já jsem dlouho nenapsala, já mám půlročního klučinu, jsme taky z Prahy 3. Kam chodíte na procházky? My hodně na Parukářku, občas Vítkov, Rígrovy sady …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mummy 1
28.3.12 14:19

Ahoj, ja tu nebyla ani nepamatuju :) , ale asi funguje. Ja mam 1,5 rocni princeznu a taky chodime Parukarka, Riegrak,Vitkov, uspavani na Olsanskych hrbitovech :lol: a tak. Kdyztak se ozvi a muzes se pridat
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
360
28.3.12 16:40

Ja chodim na hriste Na Balkane, prijde mi tu ze vsech nejhezci. Na Parukarku taky obcas zajdu a na Vitkov chodime na vychazky a na takove to mini hriste s nizkym plutkem. Mohly bychom dat nejaky srazik pristi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.4.12 09:22

Tak jsem se zase dostala k psaní :-) Kde je hřiště na Balkáně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.4.12 22:47

Ahoj, je to hned u bazenu Prazacka. Zkus si do zadat do googlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
18.5.12 12:25

ahooj holciny jsem tu nova uz jsem si na ecku nasla 3 holciny , ja mam 2 mesicniho klucinu adamka a na parukarku se chystam a okolo balkanu jezdim kocarkem jeste na hriste nechodim ale uz aby to bylo ted jeste furt spinka hlavne je narozenej o 2 mesice driv dnes bych teprve mela termin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.17 11:12

Ahoj holky mám 3 měsíční holčičku a rady by jsme našly maminku která by rada pokecala a chodila s nami na procházky. Bydlime kousek od Ohrady. Budeme se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.10.17 22:11
@Natalka10 píše:
Ahoj holky mám 3 měsíční holčičku a rady by jsme našly maminku která by rada pokecala a chodila s nami na procházky. Bydlime kousek od Ohrady. Budeme se těšit

Ahoj holky, taky nekoho hledame na prochazky :D Ja jsem Jarka a memu Martasovi budou 3 mesice pristi tyden. Bydlime na Spojovaci a na prochazky chodime vsude mozne :D Kdyztak piste zpravu..tesim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny