Hledám kámošku Praha3

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

15
17.1.11 18:22

Hledám kámošku Praha 3

Ahoj,sem maminka 3měsíčního Martínka a hledám touto cestou kámošku na procházky s kočárkama a pokec.Vzhledem k tomu,že sem na všechno okolo Martínka sama,tak už se celkem nudím.Samota je celkem ubíjející:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
4.2.11 20:22

Ahojky odkud jsi přesně z Prahy tři?Já jsme z Prahy jedna,koukám že máme skoro stejně staré chlapečky,náš malej s enarodil 20.10.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenulemiska
10.3.11 10:54

Hledam kamaradku na prochazky s miminem.

Ahoj jsem tady nova a hledam nejakou maminu na prochazky s detma. Ja mam rocni dcerku a samotny se my nechce nikam chodit kdys tak napiste kdo by mnel zajem.Jsme z prahy 3 tak klidne s prahy 2 nebo 1 je to kousek. Tak se budu tesit. :-)

• Citovat
  • Upravit
10726
19.5.11 08:17

Ahoj holky,schazite se nekde ? Rada bych se k vam pridala. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenulemiska
19.5.11 15:50

Ahoj tak co uz jste sy nasly nekoho na prochazky rada bychom se k vam pridala mam 15 mesicu starou dcerku kdys budete mit zajem ozvete se. :)

• Citovat
  • Upravit
10726
23.5.11 07:30
lenulemiska píše:
Ahoj jsem tady nova a hledam nejakou maminu na prochazky s detma. Ja mam rocni dcerku a samotny se my nechce nikam chodit kdys tak napiste kdo by mnel zajem.Jsme z prahy 3 tak klidne s prahy 2 nebo 1 je to kousek. Tak se budu tesit. :-)

Ahoj, ja jsem z rozmezi Phy 2 a 3. Rodim tedy az v rijnu. Je mi 36. Kdyz budes chtit, ozvi se.
 Tasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.7.11 14:02

Ahoj holky, také jsem z Prahy 3, mám 2letou dcerku a když je Tatka v práci, tak chodíme na hřiště do Riegrových sadů a do Rajské zahrady, půjdu ale i kamkoliv jinam :-) Můžeme se klidně domluvit, aby nás šlo víc, ráda poznám nové lidi (maminky) :-) Budu se těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.7.11 21:59
Terrezka píše:
Ahoj holky, také jsem z Prahy 3, mám 2letou dcerku a když je Tatka v práci, tak chodíme na hřiště do Riegrových sadů a do Rajské zahrady, půjdu ale i kamkoliv jinam :-) Můžeme se klidně domluvit, aby nás šlo víc, ráda poznám nové lidi (maminky) :-) Budu se těšit :-)

Ozval se Ti nekdo, treba do posty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.7.11 09:40

Dobré ránko, nene ještě se nikdo neozval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.7.11 09:41

Ale psala jsem včera poprvé a jsou prázdniny, takže… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.7.11 17:50

Tak uvidime, je fakt, ze jsou prazdninya dovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.7.11 17:13

Jojo, my jsme teď ještě v Praze, máme tu návštěvu :lol: ale srpen budeme asi také zabití, takže třeba od září bysme mohli někdy společně na nějaké hřišťátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.7.11 14:57

Já jsem taky z P3 a též rodím až v říjnu. Nikoho v okolí taky moc neznám, tedy alespoň ne těhu :-) Ráda se seznámím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.11 19:59
Terrezka píše:
Jojo, my jsme teď ještě v Praze, máme tu návštěvu :lol: ale srpen budeme asi také zabití, takže třeba od září bysme mohli někdy společně na nějaké hřišťátko :mrgreen:

Dobre, rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.11 20:01
Machecha píše:
Já jsem taky z P3 a též rodím až v říjnu. Nikoho v okolí taky moc neznám, tedy alespoň ne těhu :-) Ráda se seznámím.

I ja. Tak treba se to tu nakonec rozjede, napsala jsem Ti do vzkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny