Oběd s šéfem – obvinění z nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8829
15.7.26 17:12
@Silverine247 píše: Více

Doporučila bych kombinézu - takovou tu bílou, kterou používají zdravotníci u infekčních pacientů, jde vidět jen část obličeje, to by mohlo být v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.7.26 17:17
@izabe píše: Více

Neblbni, bilou, to by urcite videl provokativne prosvitajici spodni pradlo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
15.7.26 17:24
@izabe píše: Více

Nebyl by lepsi skafandr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.7.26 17:34

Utikej a neohlizej se. Pokud nezdrhneš včas, bude to jen horší a pro tebe těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8829
15.7.26 17:41

Jako jestli to není troll (což doufám, že je) tak je to fakt v p.deli - protože dělat takové scény a říct, že vlastně i rolák je sexuální a po tom všem se s tím chlapem ještě vypsat, to už je vážně psycho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.7.26 17:42
@arinecka píše: Více

Ano, pres to by snad ani nemuselo byt videt prilis vyrazne liceni. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
15.7.26 17:44

Nečetla jsem komentáře. Volila bych rozchod. Připoutat se k tomuhle člověku společným majetkem, sňatkem nebo dítětem by znamenalo celý život se omlouvat kvůli nesmyslům, které vznikly v jeho hlavě. Žárlí, podezírá tě, nepřesvědčíš ho, že je to bezdůvodné. S tímhle člověkem tě čeká peklo na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
15.7.26 17:50

Jinak jsem si vzpomněla na klasickou situaci z příbuzenstva. Hospodářka dostala befel, aby cestou na poštu hodila do domu v ulici za rohem papír nemocnému zaměstnanci. Těžko řeknete šéfovi, ať si tam dojde sám, žejo. Takže to udělala. Druhý den přišel její muž z práce a scéna jako hrom. V práci mu jeden řekl, já myslel, že bydlíte…a viděl jsem tvou ženu jít…no horem dolem mu to vysvětlovala, stejně ji osočil z nevěry v pracovní době. Vzít ho pánví po hlavě a zařvat zítra podám rozvod je jediné řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
15.7.26 18:12

Já si to myslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
15.7.26 18:14

@izabe @arinecka holky, burka přece by byla značka ideál… Burka a slušivý řetěz na noze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.26 18:20

Rozejdi se s ním, s ubožáčkem nejistým. Hojit jeho bebí ego není tvé životní poslání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
15.7.26 18:21
@Lucy75 píše: Více

Přesně. Ta žena si vůbec neváží toho, že se narodila v zemi, kde nemá nikdo právo jí utlačovat a vyžadovat aby se chovala jak chce on. A stejně se sebou nechá manipulovat. No jo, když ona ho miluje, to se nedá nic dělat. Vždytˇon je vlastně strašně hodnej a fajn. Nechápu proč vůbec zakládala diskuzi. Budˇse někdo královsky baví, nebo je fakt hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7028
15.7.26 18:33
@arinecka píše: Více

No, další diskuze, kde jsme se sešly.
Narušených holek je jak máku :-(
Zakladatelko, mago_ra pošli do háje a okamžitě vstup do terapie. Jestli po tom, co se předvedl v plné parádě, jsi mu skočila na kládu, potřebuješ to jako sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.7.26 18:37

Žárlivej magor, co vymýšlí fantasmagorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí