Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
prosím tě, něco si o manipulacích přečti.. a jestli memáš OnePlay, tak si to na měsíc zaplať a mrkni na Moonyovou… fakt se na to podívej.. měli by to promítat ve školách…
Ano, chodim i za kamarakama a rodinou. Obecne jsem dost aktivni clovek se svou hlavou a svymi nazory. Ve vztahu ale myslim dost “párově” a beru nas jako celek. Miluju ho a zalezi mi na nem. Proto pro nej dokazu udelat hodne a zaroven se do tech situacich dokazu vcitit a omluvit to. Jsem ted asi na takove hrane kdy mi to zacina dochazet. Mam v sobe ale litost a chci verit tomu ze je dobry clovek a dobry partner a ze ma v sobe jen strachy.
Ne asi, ale určitě.
Ty na tom žádný podíl nemáš. Neudělala si nic špatného. Představ si, ze ja sem v praci kolikrát chodila s kolegou sama na oběd, nebo i třeba s 5 chlapama. To by ten tvůj „skvělý přítel“ vyletěl z kůže.
Začni pracovat sama na sobě a svém sebevědomí. Až si začneš vážit sebe, své hodnoty a nebudeš skákat kolem chlapa jak zbitej čokl tak ten fajn vztah najdeš.
Tak ten tě má dobře zmanipulovanou. Vůbec to nevidíš reálně. Ukonči to dokud je čas. Jestli s ním zůstaneš neskončíš dobře. Hlavně s ním neměj děti.
Udělat mi scénu kvůli obědu se šefem a jeho přítelkyní tak si klepu na čelo jestli je on normální a tobě i na chvíli došlo, že to není normální taková reakce. A pak ti on vysvětlil (ON),že špatná jsi ty. NEJSI. On je magor. Za chvili nebudeš moct nikam chodit aby nebyla scéna. Oblečení ti bude vybírat on. Budeš špatná pořád. Vlasy špatný moc provokativní. Líčení moc provokativní. Usměv zapomeň. Kafe s kamarádkou neexistuje. Budeš vězeň v tom vztahu.
Je možné, že má „strachy“. Dokonce pravděpodobné. Ty ale nejsi jeho terapeutka, máš být jeho partnerka a mít nějakou sebeúctu a taky úctu od něj. Pokud by si strachy přiznal a intenzivně na nich pracoval, možná by to mělo nějakou perspektivu, ale takhle určitě ne.
A čím ho prosím tě týráš? Že normálně žiješ? Přestanˇse extrémně snažit, sama vidíš že je to k ničemu. Chyba není v tobě, ale v něm. Myslíš, že normální chlap řeší co má na sobě jeho žena když jde do práce? Ž dělá scény když jde s někým na oběd?
Hádáte se, protože mu jsi v jeho očích nevěrná? Tak až to zas vybalí, tak mu řekni že jo, vykukáváš na každým rohu a s každým. Nemá smysl se obhajovat, on je magor.
Toho psychologa si najdi urychleně, a hlavně mu vše řekni. Vsadím boty, že dá za pravdu nám všem tady.
Ale ty nejsi zodpovědná za jeho problémy a strachy. Výčítá ti, co by se mohlo stát a že co by kdyby a že co jsi měla na sobe na prvním rande? To neni tvůj problém, to on má problem ve svoji hlavě za který ale ty nemáš řešit a on nemá ten svůj hnůj na tebe kydat! Co chces delat, nikam nechodit, chodit v lete v rolaku aby pán neměl blby pocity? A co tvoje pocity, koho to zajímá? Jeho evidentně ne
Vždyť ty ho porad jen omlouváš
tohle normální sebevědomí chlap prostě nedělá
Tobě to asi nepůjde vysvětlit vidˇ? Prej dobrej člověk a partner. Začínám mít pocit, že se dobře bavíš…
@arinecka mám obavy, že tahle zaslepenost je reálná… ta se s ním nerozejde.. napíše sem zničená za pár let s děckem na krku, bez peněz a bez rodiny a kámošek, protože to vše jí postupně odstřihne… Kdo chce kam…
@arinecka píše: Více
začínám souhlasit…dělá si tu z nás legraci.
Jemu řekni ať jde na terapii. On vyvolal hádku a ty mu příště řekni, ze se o tom nebudeš bavit, že jsi nic neudělala. Konec debaty. Jestli on má pocit ze ano, jeho problem. Jestli mu to vadí, nemáte být s spolu, protože po sobě nenecháš křičet a šlapat ať si najde jinou, ty nejsi v tomhle šťastná. Místo toho on tě bude obviňovat, že ty kdyby ses chovala jinak… jak jinak?
@Lucy75 píše: Více
Takovych je bohuzel hodne. Ale tady mi to neprijde. Ale jinal souhlas, kdo chce kam.