Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminku z Bohumína, ideálně s dítkem kolem 2 let, ale může být jakýkoliv věk, budu ráda, když se některá ozve, děkuji ![]()
@Maty1989 Ahoj
Tož já(my) jsme z Bohumína a nikoho tu neznám
Mám teda už dvě děti. První budou 3 a druhé půl roku.Zda to nevadí ![]()
@Ejmule Rozhodně ne, z jaké části jsi?
Jde mi o procházky, případně chození na nějaké akce třeba, hernička, aktivity, cokoliv, abysme nebyly pořád s malou samy - 26 měsíců má ![]()
@Maty1989 Jsem z Nové Vsi a ty? Bydlíš v Bohumíně dlouho? Chodila jsem s malou do bobeše, jenže za každou návštěvu dávat 50kč je dost. A teď když už jsou dvě, chodíme na procházky a do parku, ale pořád se nemá s kým vyblbnout ![]()
@Ejmule Jsme tu už 2,5 roku a teda nic moc. S kým jsem se seznámila, nikam to nevedlo
Nad Bobešem a Slůnětem jsem uvažovala, ale také mě odradil ceník, takže jsem uznala, že hold budeme procházkovat a doma se zabavovat samy. Takže budu ráda, když třeba aspoň jednou týdně budu mít s kým „venčit“, případně třeba pokecat u kafe, cokoliv
Malá má ráda děti, ale moc to nejde, u písku potkáme děti, ale já jen sedím, pár slov hodíme s maminama a konec ![]()
@Ejmule Proto ráda přijmu další samotářku, ať je nás více v klubu ![]()
@Maty1989 Tak my 4 roky a bavím se jen ze sousedkou, je jí sice 77 let, ale aspoň něco
Takže máš stejnou zkušenost s parkovýma maminama jako já
A ty jsi přímo z centra? My jsme pro každou zábavu, chci chodit i s holkama plavat, jenže když je manžel v práci, tak můžeme jen víkendy a to bývá zase hodně lidí.
@Ejmule Do centra to mám asi 10 minut nejkratší cestou a Ty? ![]()
@Maty1989 já to mám delší, tak 40 minut když malá jde po svých, jinak 20
To je trest za to, že bydlíme v klídku ![]()
@Maty1989 Nevím jak moc to tu znáš, ale bydlíme blízko dálnice do PL. Ale dá se jít pěkně procházkou mezi polem, člověk se po cestě i nají
Rostou tu švestky, špendlíky, jablka, ostružiny ![]()
@Ejmule Extra to tu neznám
Takže i více do centra chodíte? Můžeš mi do vzkazu napsat přiblížení, kde bydlíte? Stačí ulice poblíž, že bych si to zmapovala ![]()
@Maty1989 Do centra přímo málo kdy, spíše do parku ke koupáku a Lídlu. Chodila bych v centru i po obchůdcích, jenže s kočárkem nás vždy vyženou, nebo je schodiště. Tak aspoň člověk neutrácí
A ty bydlíš někde poblíž Bily, Kaufu, Lídlu, Albertu?
@Ejmule Bydlím kousek za vlakáčem
Ale park taky nemám nejdál - ten u Lidlu ![]()
@Maty1989 vy tam máte soukromé školky, chtěla bych dát malou do Tovární nebo Bambina
Ale vůbec nevím kde to Záblatí je
Kouknu do mapy ![]()
@Ejmule Koukni, není to daleko a školku mám hned u baráku, no ![]()