Hledám maminku Praha 5

8
1.5.12 18:15

Hledam maminku Praha 5

Hledam kamaradku z Prahy 5. Mam skoro 3 letou holcicku a nyni cekame miminko, termin cerven. Pristehovali jsme se koncem roku z Brna a nikoho tu neznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14974
1.5.12 18:22

Ahojky,

máme uzavřenou skupinu maminek, těhulek, snažilek z Prahy. Hodně je nás z Prahy 5 - Stodůlky, Řepy, Motol ;) Tak kdyby ses chtěla přidat, můžu ti poslat pozvánku do skupiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
1.5.12 19:23

Svett a odkud jsi? Ja jsem taky z „pětky“ a mam 2lete certidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.5.12 19:45

ahoj, a odkud jsi? Ja jsem ze Zbraslavi a mam ročni holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.5.12 19:56

Ahoj, jsem z Prahy 5 (13) a mám 3 letou holčičku a koncem května taky mimčo, tak se ozvi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
2.5.12 10:10

Ahoj, já jsem z Hlubočep a zatím mimi čekám v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.5.12 10:31
@LadyTommy píše:
Ahojky,máme uzavřenou skupinu maminek, těhulek, snažilek z Prahy. Hodně je nás z Prahy 5 - Stodůlky, Řepy, Motol ;) Tak kdyby ses chtěla přidat, můžu ti poslat pozvánku do skupiny ;)

Ahoj,
mohla by si prosim aj mne zaslat pozvanku? Ja som zo Stodulek a mam rocni holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
2.5.12 13:50

ahojky holky…můžu taky k vám??? Jsem z Prahy 5,mezi motolem a andělem…mám skoro 17-ti měsíčního chlapečka a na konci října čekáme mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.12 16:03

Ahojky, urcite se k nam pridej :) Ja jsem ze Slivence. To budete mit ditka kousek od sebe. To je parada :)Jak se malej jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.5.12 16:04

Ahojky, jak mi holky poslou pozvanku, urco ti ji preposlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
2.5.12 17:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
2.5.12 17:21

jestli vám půjde přidat se tam přes odkaz, tak se přidejte, komu jsem ještě neposlala pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.12 12:35

@Svett jj,nechtěli jsem velký věkový rozdíl ;) našli jsme v tom zatím jen samé výhody,tak sme se rozhodli takhle :D syn se jmenuje Vojta. Jak se jmenuje tvoje holčička?? taky je budete mít blízko u sebe…já mám o tři roky mladší sestru a musím říct,že to bylo fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.12 17:33

Mobi

Take jsem byla rada, ze budou od sebe kousek. Chtela jsem jeste mene, ale nezadarilo se :) Zase jine to bude holka kluk. Sestry si vyhraji vzdy :)Uvidime :) Holcicka se jmenuje Karla a mimco bude Oldik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
4.5.12 13:05

no já teď taky trochu víc doufám v holčičku :D jako dva kluci,to by bylo asi něco :mrgreen: ten můj už je od malinka děsnej neposeda,takže by to byla asi sranda…hezký jména,taky se snažím volit takový,aby nebyli často :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová