Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledam kamaradku z Prahy 5. Mam skoro 3 letou holcicku a nyni cekame miminko, termin cerven. Pristehovali jsme se koncem roku z Brna a nikoho tu neznam ![]()
Ahojky,
máme uzavřenou skupinu maminek, těhulek, snažilek z Prahy. Hodně je nás z Prahy 5 - Stodůlky, Řepy, Motol
Tak kdyby ses chtěla přidat, můžu ti poslat pozvánku do skupiny ![]()
Svett a odkud jsi? Ja jsem taky z „pětky“ a mam 2lete certidlo.
Ahoj, jsem z Prahy 5 (13) a mám 3 letou holčičku a koncem května taky mimčo, tak se ozvi:-)
@LadyTommy píše:
Ahojky,máme uzavřenou skupinu maminek, těhulek, snažilek z Prahy. Hodně je nás z Prahy 5 - Stodůlky, Řepy, MotolTak kdyby ses chtěla přidat, můžu ti poslat pozvánku do skupiny
Ahoj,
mohla by si prosim aj mne zaslat pozvanku? Ja som zo Stodulek a mam rocni holcicku.
ahojky holky…můžu taky k vám??? Jsem z Prahy 5,mezi motolem a andělem…mám skoro 17-ti měsíčního chlapečka a na konci října čekáme mimčo ![]()
Ahojky, urcite se k nam pridej
Ja jsem ze Slivence. To budete mit ditka kousek od sebe. To je parada
Jak se malej jmenuje?
jestli vám půjde přidat se tam přes odkaz, tak se přidejte, komu jsem ještě neposlala pozvánku ![]()
@Svett jj,nechtěli jsem velký věkový rozdíl
našli jsme v tom zatím jen samé výhody,tak sme se rozhodli takhle
syn se jmenuje Vojta. Jak se jmenuje tvoje holčička?? taky je budete mít blízko u sebe…já mám o tři roky mladší sestru a musím říct,že to bylo fajn ![]()
Take jsem byla rada, ze budou od sebe kousek. Chtela jsem jeste mene, ale nezadarilo se
Zase jine to bude holka kluk. Sestry si vyhraji vzdy
Uvidime
Holcicka se jmenuje Karla a mimco bude Oldik ![]()
no já teď taky trochu víc doufám v holčičku
jako dva kluci,to by bylo asi něco
ten můj už je od malinka děsnej neposeda,takže by to byla asi sranda…hezký jména,taky se snažím volit takový,aby nebyli často ![]()