Hledám maminy okolí Hradce Králové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
30.3.13 07:59
@Carolline1 píše:
Ahojky, taky se hlásím! Mám skoro půlročního Adámka ;)
Ráda se sejdu, pokecat, projít, posedět..cokoliv :)
Navíc fotím těhulky, miminka, rodiny…tak není problém něco takovýho vymyslet. Je to náš koníček - můj i mého přítele :)

Jeee, presne hledam nekoho, kdo nas vyfoti, male bude 6mesicu 21.dubna a jeste nemame zadne rodinne foto:-) Za kolik fotis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.3.13 16:56

Ahojky,
jéé někdo se přidal:-)taky jsem sháněla fotografa, aby nás někdo vyfotil s manželem, za 4týdny už má být malá na světě, ale všichni tvrdí že to bude dřiv tak jsem zvědavá, no ale k tomu foto už jsem našla tak minulý týden jsme byli tak jsem zvědavá jaký fota budou:-)vy už máte všichni mrnata na světě, já jsem ode dne nervoznější a těšící:-( :-)jo prosím nevíte někdo kde sehnat monitor dechu, klidně i použitý???díky pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
30.3.13 20:08
@danica26 píše:
Ahojky,
jéé někdo se přidal:-)taky jsem sháněla fotografa, aby nás někdo vyfotil s manželem, za 4týdny už má být malá na světě, ale všichni tvrdí že to bude dřiv tak jsem zvědavá, no ale k tomu foto už jsem našla tak minulý týden jsme byli tak jsem zvědavá jaký fota budou:-)vy už máte všichni mrnata na světě, já jsem ode dne nervoznější a těšící:-( :-)jo prosím nevíte někdo kde sehnat monitor dechu, klidně i použitý???díky pá

Ja mam pujceny z nemocnice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.3.13 20:20

Díky moc, u nás to taky jde, ale dnes jsem dostala typ na novej za 1200což je super, v nemocnici chcou 900.takže ten novej vyjde líp:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
30.3.13 20:23
@danica26 píše:
Díky moc, u nás to taky jde, ale dnes jsem dostala typ na novej za 1200což je super, v nemocnici chcou 900.takže ten novej vyjde líp:-)

Jojo, sezenes i levne, ale ja prave nechela kupovat, protoze to pak moc nikdo nechce odkoupit a druhy mimi nechceme, takze jsem to vyresila takhle..Mam ho pujcenej na pul roku a premyslim, jestli to neprodlouzim, protoze jsme na nem zavisla, vecer jednim okem pozoruju, jestli blika a hned se mi lip spi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová