Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo to by bylo super:)Tak jak budeš na mateřské tak vyrazíme:) jinak nechystáš se na nějaký ten předporodní kurz?
chtěla bych rodit u Miloušu a tam mají předporodní kurzy,ale zatím jsem se k tomu nedostala a nevím vubec co a jak
Ty chceš rodit kde?A chodíš někam?
No ja asi budu rodit v bohunicich, lezela jsem tam jeden den a fakt se mi to libilo, u milosrdnych jsem byla tedka na navsteve v porodnici za znamou a je takova malinkata porodnice ale zase proti bohunicich zastaralejsi, akorat ja mam nejaky septum v deloze takze si me chteji monitorovat v tech bohunicich a mozna pujdeme cisarem aby se to rovnou odstranilo jeste uvidime. co mam v planu vytahnout manzu na prohlidku tech porodnich salu co delaji ![]()
Nejezdím, jedu tam v pátek na utz ve 30 tt. Jen jsme měla autonehodu a tak jsme tam ležela kvůli mimískovi na pozorování jeden den a to mi děllai asi 3 krát utz takže zjistili to septum a sami mi navrhli že bude nejlepší když si mě od 30 tt budou sami hlídat.
nene já tam ted budu chodit každý týeden no v blbější hodinu to snad nešlo v 11 30 ![]()
Aha to je škoda a můžu se zeptat proč každej týden?to už chodíš na monitory?
no na monitoru jsem byla mám pocit už poprvý ve 27plus 2 našli mně málo vody,pak moje panická hruza že mně odtekla voda s břichem co mně boleo, pak mně znovu bolelo břicho, a ted shledali že mně už tam chtějí. Budou mně kontrolovat jak mimi roste a kolik má vody
už si mně nechali můj mudr mně už nechtěl
a nechtějí mně dole na porodním sále ale nahoře v rizikové poradně tam dolu se chodi až ve 38 týdnu. J8 zatím budu mít hlavně ty ulz at zjištují o kolik mimi po týdnu roste. No a jse dnes jupí 33 plus 0 ![]()
jinak na ten monitor mně napojili pokaždý na každý kontrole i někdy v nemocnici si ho přivezli napokoj. Ty jsou v pořádku. No a tam v rizikové poradně je i ten monitor nevím co vše se mnou bude dělat mám přidělanou moji hlavní udru
co se hlavně naučí to moje dítě měřit. My máme problém to naše dítě měřit. Co udr změří edítě jinak každý má totiž jinačí techniku měření takže ta hlavní mudra se naučí kde přesně končí hlava která je problém a kde je břicho a nohy a pak to vždy změří udělá usudek a podle toho se bude naše těhu odvíjet.
Já jim stále chci jít rodit a oni nechtějí ![]()
slíbili mně v 35týdnu že už můžem ale že záleží na miminku tomu se tam líbí no
a já bych už to chtěla zablit za 14dnů at mám pokoj ![]()
Tak to jo já tam ležela po autonehodě jeden den an pozorování a naštěstí vše v pořádku:) Ale zjistili mi tam septum v děloze což je nějaká přepážka takže malej tam může mít málo místa tak mě navrhli abych chodila od 30 tt k nim takže tedka tam jdu na velkej utz pak na kontrolu ke svýmu doktorovi ten už mi ukončí neschopenku a uvidíme jestli budu chodit do bohunic nebo ještě chvíli ke svýmu doktorovi:) ale taky bych chtěla aby byl malej už snámi:)
no já jsem tam byla už po 4×
já jsem tam už známý pacient a po páte tam už nejdu
jen snad si mně tam zase nenechají
![]()
Ale už je to fajn člověk všechny zná s mou mudrou jsem už dávno kamoška co měn furt napadá, že chodím moc rychle jak mně pak nemá tvrdnou břicho
tak ja zato můžu že dítě mně uteklo ![]()
Ale jinak dobrý já až budu rodit tak ty mudry budu znat
tedaoni se všihni asi příjdou podívat co z nás vyleze ![]()
Tak to mužeme na nákupy spolu