Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je možné v konkrétní diskuzi něco dohledat aniž bych musela projíždět jednotlivé stránky?
Např. vím, že v konkrétní diskuzi někdo dával nějaký odkaz, ale nevím přesně kdy to bylo a na které stránce, dá se to nějak rychle dohledat?
Děkuji za odpověď
Taky bych tuhle možnost uvítala, ale zatím to asi nejde, nebo jsem to aspoň nenašla… ![]()
Tato možnost tu zatím není. Dá se využít vyhledavač v diskusi či vyhledavač celého eMimina.
Tereza
No tak to znám, jen někdy vyjede tolik odkazů, že už je rychlejší hledat po stránkách. No co už. Díky za odpověď
Ahoj,
mě by zajímalo, proč ve skupinách zmizela možnost dohledat příspěvek od konkrétního uživatele??
Nejčastěji jsem takto dohledávala svůj poslední příspěvek, nebo právě odkaz nebo recept od někoho konkrétního.
Díky předem za odpověď.
Také jsem si toho všimla, již jsem psala programátorovi, kdy a ať se tato možnost vrátí.
Tereza
Všimla jsem si, že už funguje to vyhledávání v tématu, díky moc
![]()
Semisek píše:
Všimla jsem si, že už funguje to vyhledávání v tématu, díky moc![]()
Přesně tak, hledání v konkrétní diskusi bylo zprovozněno - ostatní novinky viz diskuse ![]()
Tereza
Helusa píše:
Ahoj,mě by zajímalo, proč ve skupinách zmizela možnost dohledat příspěvek od konkrétního uživatele??
Nejčastěji jsem takto dohledávala svůj poslední příspěvek, nebo právě odkaz nebo recept od někoho konkrétního.
Díky předem za odpověď.
Hledání ve skupině dle nicku již funguje ![]()
Tereza