Hlídání dětí - jak je zabavit v tomto počasí?

434
21.10.14 17:47

Hlídání dětí - teta

Ahojky holky,

dělám již několik let instruktorku a vedoucí na letních a zimních táborech pro děti a mládež dále i v kroužkách celoročně a poté se dětem věnuji na celoročních akcích v dětských organizacích! Dále již několik let hlídám dětí v cizích rodinách, kde dětem nahrazuji rodiče a dělám jím tetu, chůvu prostě osobu, kterou mají strašně rádi. Zkušenosti se vším mám samozřejmě.

Ale teďka bych Vás ráda požádala, co s dětmi děláte vy, když pomale ale jistě začne škaredé počasí především podzim a zima, jaké činnosti, sporty, zpívání a tvoření mají Vaše děti rády? Momentálně hlídám děti v jedné rodině a to 4 letá dvojčátka holky a 7 letou holčičku, co v těchto letech by jste s nimi dělali vy? Případně nějaké tipy, fotky, rady a výrobky můžete na ukázku poslat? S dětmi jsem celý den/přes noc, prostě dle domluvy. Děkuji mockrát za vše :-) chtěla bych pro děti něco nového nějaké nápady a tak :-) děkují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
21.10.14 18:36

Zpivani, kreativni cinnost - ruzne druhy maleb ( olej, vodovky, malovani na tricka, malovani barvami na telo), vyroba zviratek ze dreva a kastanu, obtisky listi, deskove hry, muzete jit plavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
21.10.14 18:44

Pro: Šarlota4

Dobře, děkují a ta kreativní činnost ( konkrétně fotky, nějakých výrobků, prosím)? Budu mít holky v pátek zhruba od půl 7 přes noc) co by s nimi šlo třeba dělat takhle na večer? Děkuji, jsi velice hodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.10.14 18:56

@Kamila17 no obrazky budes muset asi vygooglit. Ja jsem strasne nesikovna, tyhle veci vytvari mohe sestra s detmi ve vytvarce. Jeste delaji veci z moduritu a z takovych tech hmot co se pak upecou. Nebo koupili bile hrnky na ty deti neco nakreslily spesl barvama a taky se to da zapect do trouby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
21.10.14 18:58

Pro: Šarlota4

Jéé, tak ty hrnečky by se mi líbily, ale nevím, přesně jaké barvy? Jojo, ty asi myslíš FIMO hmotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.14 13:32

U nás je nejoblíbenější malování na velký balící papír. hodíme ho doprostřed pokoje, vezmem pastelky, tempery, vosky…prostě co kreslí a malujem každý z jedné strany…občas vznikají po propojení neskutečné umělecké veledíla :D
Dají se pak pro babičky a dědečky použít jako balící papíry na dárky…jsou z nich dojati :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.1.15 17:39

My zdobyli akrylovkama hrnicek, vzniklo pekne abstraktni dilko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí