Hlídání dětí v dětském koutku - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1259
7.2.20 16:39
@welovefashion píše:
Tak moje děti to i docela baví, jako dyl jak hodinu a půl jsem je nikde nenechala a jestli je někam odlozím, tak max. 10× do roka a jsou 2 takže si dyztak vyhrajou spolu, mají rádi balónky a takové ty lanové prolézačky… Já se o ně nebojím, to aby nespadli si ohlidaji sami a snad žádná holka je vchodem utect nenechá…

Jo ale já nejsem zas cilovka pro veletrhy, vystavy atp. max. teda nějaký zajímavý festival…

A netušila jsem jaký rozdíl může být v koutkach v ikee, na Černým mostě super, ale na Zlicine to byla hruza… Vůbec dětem nic nedovolili, museli sedět na schodech a koukat na pohádku nebo si kreslit u stolečku.. Takže tam už ne 😁

No vidis a moje deti kdyz meli vek tak koutek v ikee na zlicine milovaly. Zensky(ne studentky) tam vzdy byli moc fajn a naopak, delali s nima nad ramec-dcers treba byla pasovana do role takyhlidacka a byla pysna jak ma funkci a blbli tam. Ka byla vzdy spokojena ze si to uzili a hrali si i s jinyma detma a ja v klidu sehnala co chtela. Je to o lidech mno :think: vlastne mam koukam kliku ze tam vzdy byli c pohode lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.2.20 17:14
@Khalesi píše:
No vidis a moje deti kdyz meli vek tak koutek v ikee na zlicine milovaly. Zensky(ne studentky) tam vzdy byli moc fajn a naopak, delali s nima nad ramec-dcers treba byla pasovana do role takyhlidacka a byla pysna jak ma funkci a blbli tam. Ka byla vzdy spokojena ze si to uzili a hrali si i s jinyma detma a ja v klidu sehnala co chtela. Je to o lidech mno :think: vlastne mam koukam kliku ze tam vzdy byli c pohode lidi.

no je to sto procentně o lidech, já právě byla teď po Vánocích na Zličíně hrozně zklamaná, ale třeba tam byli brigádnici, normálně jezdíme na černý most a tam je to úplně v pohodě, přesně jak popisuješ…děti se právě jednou za 3 měsíce do Ikei těší, já si prohlídnu věci a oni si užijou koutek, pak jim koupím zmrzlinu a občas vážené bonbony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová