Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s mým chlapem se zrovna dohadujeme a já chci rozhřešení ![]()
Tématem našeho dohadu je tato nabídka práce:
https://www.profesia.cz/…ova/O3851568
Já tvrdím, že jakmile je v tom zainteresován vstupní poplatek, je to podvod.
Můj muž tvrdí, že je to věrohodné a klidně by na to odpověděl.
Co si o tom myslíte vy? ![]()
Mě tam nejvíc dostalo že jim vyhovuje jakékoli vzdělání ![]()
Jinak ano je to podvod jako hrom. Protože když někde potřebujete dražší rekvalifikaci (třeba řidičák) tak vám ho hradí zaměstnavatel s tím že u něj odpracujete určitý počet let a v případě předčasného odchodu mu zaplatíte poměrnou část.
tvůj muž by měl absolvovat nějaký kurz přežití v reálném světě. Z tohohle ten podvod úplně vyzařuje ![]()
https://www.unicef.cz/…ode--ibc-llc
Pokud ta firma lže, že dává peníze na nemocné děti, tak se nejspíš neštítí ničeho
Jako jo.. lidi věří tomu čemu věřit chtějí
jinak na tomto způsobu reálně funguje například herbalife tam si taky zaplatíš kurs a můžeš jakože podnikat a lákat další ovečky prodávat jejich nesmyslné a předražené produkty a hlavně získavat další lidi kteří zaplatí kursy… v podstatě letadlo.. tohle je bud taky letadlo nebo rovnou podvod s tím že jen pošleš nějaký ten poplatek a pak už se nebude dít nic… ten způsob letadla je ještě horší v tom že tam sypeš další a další peníze.
Vyhráváš. Jako zírám, že ještě existují lidi, co na tohle naletí a ještě se doma dohadují.
@ludmilaadamkova píše:
Jako jo.. lidi věří tomu čemu věřit chtějíjinak na tomto způsobu reálně funguje například herbalife tam si taky zaplatíš kurs a můžeš jakože podnikat a lákat další ovečky prodávat jejich nesmyslné a předražené produkty a hlavně získavat další lidi kteří zaplatí kursy… v podstatě letadlo.. tohle je bud taky letadlo nebo rovnou podvod s tím že jen pošleš nějaký ten poplatek a pak už se nebude dít nic… ten způsob letadla je ještě horší v tom že tam sypeš další a další peníze.
Vidis, ja si zase vybavila Amway a jejich lakani na zubni pastu za tri stovky (pred 15ti lety).
Me prijde nejblbejsi, ze se ani na jejich strankach nedozvis, co vlastne delaji, je to strasne vagni, website se dodelava uz od roku 2017 a furt nic ![]()
@Silverine247 to je všechno podobný jen jidný druh segmentu herbalife jede hubnutí a zdraví životní styl amway drogerii a podobné
Díky, holky
můj muž pracuje jako zedník ve firmě už fakt hrozně dlouho a tehdá dostal práci takřka okamžitě po výučáku, takže tyhle machinace vůbec nezná
dokonce byl jednu dobu překvapen, že něco takového jako práce z domova vůbec existuje ![]()
Ale u tohoto ho zmátlo, že tam to „vedení firmy“ zveřejnilo i telefonní číslo, na které se dá zavolat
a vůbec nereaguje, když mu vysvětluji, že za „zákaznický servis přes Skype, e-mail nebo sociální sítě“ si člověk nevydělá 60k měsíčně ![]()
Prostě takové zbytečně přesvědčování ![]()
Hihi, já tomu přestala věřit ještě dlouho předtím, než jsem se dostala k podmínkám přijetí a tomu UNICEFU
Radši nenechej chlapa nikdy vybírat nic důležitého ![]()
Jak pises s tim zkusenost nikdy nehledal praci a neselektoval nezjistoval informace. On by na to rychle prisel jak to funguje.