Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za měsíc a půl se s přítelem bereme a budeme mít na svatbě i naše 2 děti, v tu dobu, rok a dva roky. Také pro ně máme domluvené hlídání, kdyby náhodou potřebovali spát, zabavit. Jinak budou s námi. Tu holku jsem nikdy neviděla, je to kamarádka jedné mé blízké osoby. O děti strach nemám. Plně duveruju švagrové?
(přítele bratra přítelkyně). A tedy i její kamarádce. Jinak ja také hlídala dříve děti. Jejich rodiče neměli problém mi je svěřit. A to jsem byla cizí. Hlídala jsem úplná miminka, holčičku ve školce a prvnaka.
@Netopýr1 mohu se zeptat kolik tak stojí takové hlídání, vůbec jsem nikdy nic podobného nezjišťovala. Nejsme milionáři, ale určitě by jsme to zvládli na to občasné co bych potřebovala. Začínám trochu pracovat a nemám nikoho a potřebuji i oraz a s přítelem jsme ještě sami nebyli co máme dítě a to je 16m. Docela mám strach z cizích, ale když to bude na doporučení a nejdříve se skamarádíme a malá si trochu zvykne, tak by to mohlo jít. Má problém s lidmi, na všechny reaguje řevem:-(
@milackova84 dáváme slečně 100 na hodinu. Když hlídá od těch 20 do 3 tak dáme 700. Ona se tady učí, děti spí, max dá menšímu mliko, když se probudí slečna si tu může vzít pití nebo jídlo, dopravu sem neplatíme. Když bude hlídat přes den, plánuji tak 150 na hodinu, přece jen je bude muset zabavit a tak. Z toho hlídání přes den mám strach, takže uvidíme, jestli k tomu vůbec dojde. I když asi bude muset, od rodiny hlídání prostě není.