Hlídání, nehlídání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76939
7.11.18 07:54

@blumen jo můj taťka by nedal ani hodinu, ponosí ji, dělá koníčka, a za 10 minut ho bolí ruka a říká jí, ať si jde po svých :mrgreen:
2 roky je takový pitomý věk, všude vylezou, všechno dokážou, ale poslouchat nějakou rozumnou domluvu - to nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
7.11.18 08:08
@Anonymní píše:
@chaela Tak to je nastejno, dají hračky, zapnou telku a sednou na gauč.......no a jak se u vás věnuje tychne, tak se tak věnuje moje mamka a moje babička. Jen teda bez toho uspávani a vstavani :).b

A tim nic nenadelas. Já jsem to tak měla i v dětství, jedná babička úžasná, psala s náma úkoly, rozdala by se pro nás. Druhá si s náma snad nikdy nehrála, taky vždy jen dala hračky a šla si po svých. Ale starala se zase jinak, navarila, napekla, všechno koupila. Ale do teď s ni mám takový chladnější vztah. Ale mám ji moc ráda. Kluci miluji obe babičky, chtějí k oběma, když dlouho jednu nevidí, stýská se jim. Obě je mají rády, věnují se jim, jen prostě jinak. Moje mamka si teď začala znovu užívat života a já ji nehodlám bránit, pomáhá nám víc než dost a to, že si s děckem nepostaví lego, je mi fuk. Zase když syn za ni přijde, že chce s ni stavět, tak jde stavi. Akorát sama od sebe to neudělá. I tak je to skvělá babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.11.18 08:09

Co bych dala za to, kdyby by někdo vzal holky ven alespoň na hodinu měsíčně a to jsou už školou povinné a naprosto bezproblémové. My máme příbuzné daleko, všechno si obstaráváme sami a taky žijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 10:40

@Enicka To je na prd, ještě když jsou v důchodu. Určitě by Ti to pomohlo. I kdyby na hodinu.
Asi je to fakt o člověku,protože třeba mojí babičce je 67 a bere si ho do kočárku i si s nim pak hrajeuž doma. Jezdíme k ní i na noc, jednou za čas.
@Makito Je to smutné, ale aspoň, že ta tchýně je fajn a pomůže :).

• Citovat
  • Upravit
1709
7.11.18 10:59
@Anonymní píše:
@Enicka To je na prd, ještě když jsou v důchodu. Určitě by Ti to pomohlo. I kdyby na hodinu.
Asi je to fakt o člověku,protože třeba mojí babičce je 67 a bere si ho do kočárku i si s nim pak hrajeuž doma. Jezdíme k ní i na noc, jednou za čas.
@Makito Je to smutné, ale aspoň, že ta tchýně je fajn a pomůže :).

Oni nejsou v důchodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
7.11.18 11:11
@Anonymní píše:
@Makito Je to smutné, ale aspoň, že ta tchýně je fajn a pomůže :).

Když se mi narodila dcera, manžel byl pryč, jezdil jen na víkendy domů, to bylo dost náročné, pak se narodil syn a za půl roku si manžel našel práci v místě bydliště, hodně mi pomáhá, takže je to už dobré, vezme je ven. Dcera chodí do 2. třídy a syn ještě do školky. Už je s nimi super práce.
Jinak smutné na tom je to, že bydlí mí rodiče kousek asi 15 minut pěšky od nás a denně jezdí kolem našeho domu a ani se nestaví, když jsem je zvala. Teď už je nezvu, protože to k ničemu není. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
7.11.18 11:17

Ono jezdit s kočárkem svojí rychlostí,jakou jsem schopná,ochotná jít je něco jiného,než hlídat už běhající dítě.A to ti píšu jako babička,která hlídá nadstadardně.
Třeba až bude mít dítko víc rozumu,poslechne,nechá se zabavit hrou a tak,tak bude babička zase víc hlídat,vezme syna do divadla,kina,na akci a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106536
8.11.18 09:57
@Anonymní píše:
Zdravím, nevim, kam zařadit, snad jsem zařadila správně a zajímal by mě váš názor. Máme syna, budou mu 2 roky. Tchýně si ho brala pořád, když byl mimi, pořád chtěla vozit kočárek, nejraději by u nás byla nakyblovana pořád. Občas mi to přišlo i vhod. Jenže jak je kluk větší, tak najednou zájem opadl, už ho vidí tak 1× týdně a to ne ani pravidelně, spíš nás zvou na návštěvu jako celou rodinu. Když tam malý je, tak mu akorát zapnou TV a kouká se na telku a dává mu místo normálního jídla sladké (on moc teda jíst nechce). Vůbec se mu nevěnují, přitom malý je má rád. Co s tím, je to normální? Moje rodina se mu věnuje maximálně, žádná TV, tablet, mobil a podobně. Tak si říkám, jestli nám to vůbec stojí za to, jinak jsou ale moc hodní.

mne to normalni prijde ..oni se nemusi ridit zivotnim stylem rodicu …pohlidaji dle sveho . Mozna je ma rad prave proto , ze mu dovoli co doma ne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová