Holčina nezdraví svého tátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
17.4.19 09:29

Vůbec se té holce nedivím, že se před ním takto uzavřela. Měla jsem to doma stejné, neustále ponižovaní jak jsem tlustá (55kg), jak jsem stejná jak matka a její rodiče, prostě pokaždé si něco našel, pro facku taky nešel daleko. Vyvrcholilo to hádkou, kvůli úplné prkotině, kdy mi vrazil a já mu to vrátila a on semnou nakonec praštil o pračku. Měla jsem slabý otřes mozku, všude modřiny i na obličeji, nejhorší bylo že tomu přihlížela mamka a jediné co bylo, řekla - nechte se. Přestala jsem se sním uplně bavit, ingorovala jsem ho a snažila jsem se co nejrychleji od nich odstěhovat (bydleli jsme v bytě - takže hrůza a děs pro mě). Povedlo se to zhruba do půl roku. Skoro rok po incidentu jsme se nebavili. Teď se stýkame minimálně, ale kolikrát má potřebu mě seřvat kvůli hovadinám, tak mu položím telefon a mám klid, už se s ním tak nemazlím. Takže holčině se vůbec nedivím, jestli se k ní otec chová stejně a matka tomu jen přihlíží. Bude se snažit co nejdřív od něj vypadnout a může to skončit tím, že už ji nikdy nemusí vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
17.4.19 10:47

Já se dívím, že se holčina baví s matkou…mě někdo ubližovat a druhý tomu přihlížet…no nevím koho bych měla radši.. chudák holka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 11:05

Můj otec byl duševně nemocný kvartální pijan, který když měl ty své stavy mi x krát ublížil. V pubertě jsem na něj řvala že je to hajzl, že ho nenávidím.. on se smál že je to puberta. Když jsem ho v 16 našla mrtvého jen jsem zavolala dědu (mamka byla v práci) a odešla ke kamarádce. Nebrečela jsem. Hodně se mi ulevilo když zemřel. Pokud by byl živý určitě bych se s ním nechtěla vidět a už vůbec ne aby se vídal s mými dětmi.

• Citovat
  • Upravit
14107
17.4.19 17:03

Ja se te holce ani nedivim. Jestli ji otec ublizival, tak naprosto chapu, ze se uzavrela.
Opravdu chudak holka :(, jeji otec by se mel začít léčit a snazit se napravit vztah se svou dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.4.19 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych tady s vama probrala takovou dost zvláštní situaci a rada si prectu Vaše názory. Prosím vas nenchejte anonym, nepisu o sobe a nechci, aby me někdo z te rodiny poznal, myslím si, že je to i pro tu rodiny dost citlivé. A ted k věci.
Muj znamy ma dceru v puberte, která očividne nemá ráda svého vlastního otce. A ta dcera ho bere jako vduch, přes den mu neřekne žadne slovo(ani žadnou drzou hlasku, proste fakt nic) a ani ho prave nepozdraví, ale se svoji matkou normalne komunikuje.¨Když byla uplne malinka (od 2-8 let), tak to byla takova tatínkova holclicka…Ten její otec na ní hodne řval, daval ji vychivne facky, ríka o ni, že se chova jak spratek a že je namyslena..Ale vim, že ten otec ji ma rad, ale asi to neumí dat najevo…Už o tehle situaci asi mesíc premyslim a fakt nevím co si mam myslet

Je nevychovaná… možná těch facek bylo málo. Jinak mě fascinuje, že otce mají za tyrana. Mě mlátili oba rodiče hlava nehlava a nic jsem si z toho neodnesla. Že dneska frčí nevýchova, je druhá věc. Ale mě holka nepozdravit, určitě jí taky pár facek vlepím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
18.4.19 10:26

@me57h
To snad nemyslís važne že ne? Tak holka ho nemá rada, cítí k nemu odstup..A to si myslís, že ty fycky to zlepší? Myslís, že by ho najednou žacla mít rada a zdravit ho?
mel by s í jednat citlive, vís jak je pro holky dulezitej tata?

• Citovat
  • Upravit
1110
18.4.19 11:04
@Dana112 píše:
@me57h
To snad nemyslís važne že ne? Tak holka ho nemá rada, cítí k nemu odstup..A to si myslís, že ty fycky to zlepší? Myslís, že by ho najednou žacla mít rada a zdravit ho?
mel by s í jednat citlive, vís jak je pro holky dulezitej tata?

Hele, že je holka přecitlivělá, ji ještě neopravňuje k tomu, aby tátu nezdravila. Nemluvím o extrémních případech (nic nenasvědčuje tomu, že by o extrém šlo), ale když nafrněná malá slečinka dostává pravidelně po papuli, není to vůbec na škodu, ba naopak. Holky (obě puberťačky) nás taky nemusí, ale kdyby nepozdravily, to by bylo tóčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
18.4.19 12:29
@me57h píše:
Je nevychovaná… možná těch facek bylo málo. Jinak mě fascinuje, že otce mají za tyrana. Mě mlátili oba rodiče hlava nehlava a nic jsem si z toho neodnesla. Že dneska frčí nevýchova, je druhá věc. Ale mě holka nepozdravit, určitě jí taky pár facek vlepím.

no právě na tobě a tvých diskuzích je patrné, jak moc tě to poškodilo a pokřivilo. Jsi emočně plochá, a nedokážeš se vcítit do svých dětí, které ti stejně utečou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
19.4.19 06:50
@annasmyc píše:
no právě na tobě a tvých diskuzích je patrné, jak moc tě to poškodilo a pokřivilo. Jsi emočně plochá, a nedokážeš se vcítit do svých dětí, které ti stejně utečou…

Právě že se do nich dovedu vcítit velmi obratně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
19.4.19 19:22
@me57h píše:

ty jsi kráva. Doufám, že ty vaše dcery brzy odejdou a budou mít od vás svatý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
19.4.19 19:43
@Šáruší píše:
ty jsi kráva. Doufám, že ty vaše dcery brzy odejdou a budou mít od vás svatý klid.

Ta nejstarší se určitě sbalí hned po matuře a půjde bydlet k tomu divnému klukovi, co s ním chodí už tolik let, ale rodiče ho nechtějí poznat, protože je stejně divný, tak co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
19.4.19 19:47
@me57h píše:

Já bych řekla, že odnesla, jen o tom nevíš. Bohužel. Jinak bys nemohla psát takové věci.

• Citovat
  • Upravit
1110
20.4.19 13:39
@stín katedrál píše:
Ta nejstarší se určitě sbalí hned po matuře a půjde bydlet k tomu divnému klukovi, co s ním chodí už tolik let, ale rodiče ho nechtějí poznat, protože je stejně divný, tak co. :nevim:

My ho náhodou poznali až příliš dobře. Nejspíše jede v drogách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí