Holení tam dole - otázky

Anonymní
29.2.24 21:12

holeni tam dole- otazky

Ahoj, mám otázku, možná je hloupá, ale jak a odkdy jste se začali holit tam dole? Mně příjde, že holítkem je to celkem nepříjemne.. pak to hrozně svědí, chtěla jsem jít na vosk. Má někdo zkušenosti? Nebo to dělám jen celou dobu špatně holítkem? Děkuji a dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76805
29.2.24 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj, mám otázku, možná je hloupá, ale jak a odkdy jste se začali holit tam dole? Mně příjde, že holítkem je to celkem nepříjemne.. pak to hrozně svědí, chtěla jsem jít na vosk. Má někdo zkušenosti? Nebo to dělám jen celou dobu špatně holítkem? Děkuji a dobrou noc

tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.24 15:53

Holení - neholeni

Čauky, tuhle prosbu budu spis pro ženy, může však ale odpovědět úplně každý. Slychám docela často od známých, a bylo mi to řečeno i osobně, ale přeci jenom mne zajímá i dalších názor, a jakto dnes vlastně ženy opravdu nosí..
Dost intimní otázka, ale přeci jenom proč se nezeptat. Když se ženy - dámy holíte, chodíte úplně zcela do hladka nebo je pro vás příjemnější nosit nějaký malý stromeček či proužek? Dost mne to zajímá, protože jak slyším tak dnes je in pro ženy nosit dole stromečky nebo proužky. Díky za odpovědi. Mějte se fajnově:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
23.5.24 17:42

Ty jo, tebe to vážně zajímá, co? Mě zase zajímá, jak se dělá ten stromeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová