Hláška "holky jsou lepší" - v čem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42468
9.2.20 17:34
@Martina D. píše:
Hele, kdyz tu tvoji dceru ten sex vubec nezajima, tak ji asi muselo nudit, ze si Garpa jeho matka udelala zneuzitim vojaka na pristrojich v nemocnici, a jeste nudnejsi bylo, jak Garpova manzelka pravidelne vykurovala milence pod volantem, az mu pri koureni v aute ukousla penis. :think: ;)

A to jsou zajisté nejdůležitější části knihy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
9.2.20 18:44
@Havlova píše:
A to jsou zajisté nejdůležitější části knihy. :mrgreen:

Ja a moje spoluzacky z gymplu, kdyz jsme knihu cetly v ramci literarniho proseminare, jsme si to myslely… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.2.20 21:57
@Takyjedna píše:
Toho miluju taky a koukám na to s dětma, když je čas :mrgreen: To je taková sociologická studie, má to vtip: Spongebob je čistá duše, nepoznaný génius - typ neotesaný diamant, Patrick je taky čistá duše, ale blbej jak tágo, Sépiák je depresivní umělec, - toho miluju, jak je furt nas…anej a ta veverka Sandy, to je ADHD tryskomyš, chytrá jak vopice. :lol: A ještě teda hamoun Krab a malý „člověk“ Plankton. :palec: Ale každý zboží má svého kupce, pro někoho to nemusí být.

kluci ho žerou, ale já ho z duše nenávidím.. :mrgreen: pro mě je to banda vypatlanců, vlezdoprdelka SpongeBob, bezmozek Patrick, nechutně hamižný Krabs, naspeedovaná Sandy, jediný ucházející tvor s mozkem je Sépiák.. zas miluju disneyovky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 22:24
@renap píše:
@Kelsey To myslíš vážně?? Že by děti vzali do kina na Frozen? To fakt těžko. My s dcerou na prvním díle byli, já už si vůbec nepamatuju děj a malá taky ne. Teď jak dávali druhý díl, tak na to chvíli koukala na počítači a řekla, že ji to nebaví, a že stejně neviděla první díl. Když jsem jí řekla, že ho viděla, že jsme na tom byly, tak že prý ne. Tak to asi nebyl takový zážitek, aby si to pamatovala.
My nejsme žádný eko bio, ale tahle komerce a stádovost mi leze na nervy a z nebudu to podporovat. Dceři se prostě snažím vysvětlovat, co je to kýč, reklama,,nekoupím jí každý nesmysl, který chce. Vedu ji k jiným zájmům a doufám, že se mi z ní díky tomu nestane pipina, která bude mít smysl života v tom, že bude cpát na sociální sítě svoje našpulený fotky, kde se bude nakrucovat ve značkových hadrech, vystajlovaná a tááák stejná jako milion jiných, stejně vyšpulených bárbín.

No to by si se divila s tím kinem a školou. :lol: Že vzaly na tento film před Vánoci děti na prvním stupni, tak to jsem ještě jakžtakž chápala. Ale že tam šli studenti z nejmenovaného pražského gymnázia, to bylo i na mě moc. A to nemám problém vzít klidně děti do kina na Frozen, stejně tak do divadla, na výstavu, na koncert… Je potřeba je seznámit se vším, aby uměly kriticky myslet. Ne všechno od Disney je špatné a zase ne všechno mimo mainstream je dobré.

• Citovat
  • Upravit
149348
9.2.20 23:34
@Tamtama píše:
kluci ho žerou, ale já ho z duše nenávidím.. :mrgreen: pro mě je to banda vypatlanců, vlezdoprdelka SpongeBob, bezmozek Patrick, nechutně hamižný Krabs, naspeedovaná Sandy, jediný ucházející tvor s mozkem je Sépiák.. zas miluju disneyovky :srdce:

Strašná blbina je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.2.20 07:28
@Martina D. píše:
Ja a moje spoluzacky z gymplu, kdyz jsme knihu cetly v ramci literarniho proseminare, jsme si to myslely… :think: :mrgreen:

Ty jo, Garp byla ta nejnudnější kniha, kterou jsem kdy otevřela, strašně unylá, asi blbý překlad, nebo jsem ve dvaceti nebyla dostatečně na výši. Jsem u toho usínala, pak jsem jim to vrátila do knihovny zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.2.20 09:00
@Tamtama píše:
kluci ho žerou, ale já ho z duše nenávidím.. :mrgreen: pro mě je to banda vypatlanců, vlezdoprdelka SpongeBob, bezmozek Patrick, nechutně hamižný Krabs, naspeedovaná Sandy, jediný ucházející tvor s mozkem je Sépiák.. zas miluju disneyovky :srdce:
:mrgreen: Máš na to náhled jak já, tak proč se ti to dopr. nelíbí?!?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
10.2.20 09:30

Ja treba SpongeBoba neznam vubec (vim, ze to existuje, vim jak to vypada, ale nevidela jsem), mne se treba cast produkce od Disneyho i libi, jak jsem psala, deckam se hrozne libi Mimoni (Ja, Padouch atp.) i Hleda se Nemo, ja jako mala mela rada Lady a Tramp. :mrgreen: ;) Ja bych byla shovivava. ;) 8) A to si myslim, ze decka opravdu vsechno, co vidi nedostanou, trendum moc nepodlehame, ale treba ti Mimoni se libi i mne, prijdou mi roztomili. :mrgreen: I kdyz je pravda, ze hodne u nas teda frci klasickej Krtek. :lol: :mrgreen: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
10.2.20 09:33
@Takyjedna píše:
Ty jo, Garp byla ta nejnudnější kniha, kterou jsem kdy otevřela, strašně unylá, asi blbý překlad, nebo jsem ve dvaceti nebyla dostatečně na výši. Jsem u toho usínala, pak jsem jim to vrátila do knihovny zpět.

Mne se treba Garp libil, klidne bych si ho precetla znova, ale je pravda, ze jsem ho cetla kolem 30, driv jsem se k nemu nedostala. :mrgreen: 8)
Podle me, v kazdem zivotnim obdobi clovek vnima neco trochu jineho a si z te knizky neco jineho vezme. :think: :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.2.20 14:40
@Takyjedna píše: :mrgreen: Máš na to náhled jak já, tak proč se ti to dopr. nelíbí?!?

asi jinej gang.. :mrgreen:
a Mimoni jsou kapitola sama pro sebe, kdysi dávno jsem klukům chtěla pustit první díl, protože o tom pořád básnili.. ale jak začali Mimoni „mluvit“, musela jsem to vypnout, to prostě nezvládnu.. teď někdy dávali jeden díl v televizi, ke konci to kluci zapnuli a musím uznat, že děj pohádky se mi líbil, ale jak se objevily ty žluté zrůdnosti, vstávaly mi hrůzou vlasy na hlavě :lol: nesnáším takové skřeky.. ze stejného důvodu nedokážu překousnout Hurvínka a jeho smích.. a večerníčky namluvené Jitkou Molavcovou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
10.2.20 14:45
@Tamtama píše:
asi jinej gang.. :mrgreen:
a Mimoni jsou kapitola sama pro sebe, kdysi dávno jsem klukům chtěla pustit první díl, protože o tom pořád básnili.. ale jak začali Mimoni „mluvit“, musela jsem to vypnout, to prostě nezvládnu.. teď někdy dávali jeden díl v televizi, ke konci to kluci zapnuli a musím uznat, že děj pohádky se mi líbil, ale jak se objevily ty žluté zrůdnosti, vstávaly mi hrůzou vlasy na hlavě :lol: nesnáším takové skřeky.. ze stejného důvodu nedokážu překousnout Hurvínka a jeho smích.. a večerníčky namluvené Jitkou Molavcovou.. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pry zlute zrudnosti. :mrgreen: Mne prijdou vtipni, i ta jejich rec. ;) Je videt, ze kazdej svet vnima proste jinak a to je dobre, aspon neni jednobarevnej. :mrgreen: Diky za prispevky! :palec: :kytka: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.2.20 15:35

@Tamtama no tak Hurvínek je moje srdcovka, wtž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
10.2.20 15:53

@Mmmanka mě taky, hlavně ta jejich řeč, samotný příběh ani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
4.3.20 18:04

Zajímavá diskuze :think: Já osobně čekám kluka a jsem ráda, a neměla jsem žádné negativní reakce, spíš naopak. V rodině se všichni spíš těší na pokračovatele rodu :potlesk: Což ale (doufám!) neznamená, že za holku by nebyli rádi… Nejprve to měla být holka, dle UZ během prvního screeningu, ale nakonec se z holky vyklubal kluk. A musím říct, že jsem spíš ráda, protože holky mě osobně trochu děsí. Ne v tom smyslu, že bych byla nešťastná, že čekám holku, to určitě ne, ale je to pro mě větší výzva. Nejsem zrovna ženský typ ženy, pokud to dává smysl : nerada se maluji, nejsem na módu a nakupování, ke kadeřnici se musím nutit chodit a u kosmetičky jsem byla naposledy v pubertě na popud mámy, která občas nese těžce, že holt nejsem moc holčičí typ… Zároveň se bojím puberty holek, myslím, že je mnohem těžší na zvládnutí že strany rodičů než puberta kluků. zároveň mě ale láká vychovávat holku, právě proto, že to bude výzva :think: :P jsem ale ráda, že první dítě bude chlapeček 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
14.5.20 22:01
@BiancaB píše:
Zajímavá diskuze :think: Já osobně čekám kluka a jsem ráda, a neměla jsem žádné negativní reakce, spíš naopak. V rodině se všichni spíš těší na pokračovatele rodu :potlesk: Což ale (doufám!) neznamená, že za holku by nebyli rádi… Nejprve to měla být holka, dle UZ během prvního screeningu, ale nakonec se z holky vyklubal kluk. A musím říct, že jsem spíš ráda, protože holky mě osobně trochu děsí. Ne v tom smyslu, že bych byla nešťastná, že čekám holku, to určitě ne, ale je to pro mě větší výzva. Nejsem zrovna ženský typ ženy, pokud to dává smysl : nerada se maluji, nejsem na módu a nakupování, ke kadeřnici se musím nutit chodit a u kosmetičky jsem byla naposledy v pubertě na popud mámy, která občas nese těžce, že holt nejsem moc holčičí typ… Zároveň se bojím puberty holek, myslím, že je mnohem těžší na zvládnutí že strany rodičů než puberta kluků. zároveň mě ale láká vychovávat holku, právě proto, že to bude výzva :think: :P jsem ale ráda, že první dítě bude chlapeček 8) :srdce:

Mela jsem a mam to podobne. ;) Kazdopadne jsem rada, ze si vyzkousim oboje a porovnam. ;) 8)
Zatim, za ty 3 mesice od zalozeni diskuze, pozoruju, ze dcera treba sama od sebe vic pomaha, urcite si vyhraje mnohem vic sama nez kluci (otazka je, jestli to neni “syndrom tretiho ditete, ktere proste “musi” pockat nez neco), vypravi si pri tom, to kluci treba nedelali. ;) Staci ji vec rict jednou a poslechne, kluci ani nevnimaji. :lol: :mrgreen: Zase je hrozna citlivka na “nadavani”, kdyz ji clovek hubuje, tak si to hrozne bere, klukum to bylo sumak a jeste se rehtali. :lol: :mrgreen: Je to zajimavy. ;) Otazka je, co je dane povahou, poradim ditete a tak. ;) :mrgreen: Diky vsem zatim za prispevky. :palec: :pankac: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí