Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@warita píše:
moje dcera ji ma naopak rada. Dostala se k tomu vlastne tak, ze ja si obcas zpivala „rozvijej se poupatko“ a ji se ta pisnicka moc libila, ackoliv to vubec predtim neznala, tak si to sama pro sebe cele dny zpivala. Tak jsem ji nejdriv pustila na youtube jenom tu pisnicku a ona byla uplne paf. No tak kdyz se ji to tak moc libilo, tak proc ne celou pohadku. Je to jeji oblibena.
vidíš, máš romantickou holčičku…Moje dcery jsou víc ranařky - i když, jak kdy. Je to asi dáno i tím počtem sourozenců, starší bratři je zocelili ![]()
@Anna766 píše:
Mně to právě vyhovuje, ten klid.Asi proto se mi po dlouhé době zalíbila kriminálka Policie Modrava. Jinak na kriminálky nekoukám vůbec, ale tohle je klidný, pomalý, žádný střeva venku…
na Modravu taky koukám
Pak se mi ještě líbí Případy prvního oddělení. To už je dynamičtější, razance těch policajtů je větší, ale má to švih a je to v mezích. Žádný rychlý střihy, kdy nestíháš sledovat. A žádná střeva venku, přesně jak píšeš. Je to na základě skutečných případů a působí to hodně přesvědčivě ![]()
@pe-terka píše:
já měla nedávno celý odpoledne v hlavě „Indiáni jedou, copak asi vezou! Huhuhuhu, huhuhuhu“![]()
Příspěvek upraven 15.05.20 v 09:33
to neznám ![]()
@free333 píše:
Já to vůbec neznám, tuhle kriminálku, ale když jsme loni byli s přítelem na Modravě, tak jsme potkali mladý pár s miminem na kočáře a vydali se tam opravdu jen kvůli téhle kriminálce…Jinak jediná kriminálka, kterou jsem pravidelně sledovala, byla „Komisař Rex“…
Na tu jsem koukala, když to začalo, teda hlavně kvůli tomu psovi. Prvni dvě řady, pak jak to nastavovali tou dvojici vyšetřovatelů a pak to přešlo někam do Itálie nebo kam, tak už ne, to už nebylo ono.
@Tamtama píše:
to neznám
tak si to pust na Youtube. Vytěsníš znělku ze Spongeboba jinou písničkou ![]()
@pe-terka píše:
tak si to pust na Youtube. Vytěsníš znělku ze Spongeboba jinou písničkou
dík, to jsem fakt potřebovala ![]()
@Tamtama píše:
dík, to jsem fakt potřebovala
a počkej, až si ji budeš pobrukovat ve frontě někde v obchodě ![]()
@pe-terka píše:
a počkej, až si ji budeš pobrukovat ve frontě někde v obchodě
je to dobrý, Spongeboba mi to z hlavy nedostalo ![]()
@Tamtama píše:
je to dobrý, Spongeboba mi to z hlavy nedostalo
tak si ho tam hýčkej, takovej poklad v kalhotách
![]()
Mám dvě dcery a obě byly jako holčičky úplně jiné, a syn je taky odlišný, ale zase jiným způsobem. Je ovšem fakt, že kluci jsou takoví praktičtější a analytičtější, já to právě teď pozoruji u svého mladšího syna. Říkám si, že do dalšího kluka bych klidně šla, ale bojím se, že by se mi narodila třetí holka, to už bych asi nedala. (Nějak bych to zvládnout musela, pořád by to bylo mé dítě, ale jistě chápete, jak to myslím.) Pokud jde o uječenost, tak starší byla úplně klidná, kam jsem ji posadila, tam zůstala, hrála si sama a vždy byla těžký introvert. Mladší o něco méně introvertní, ale s příchodem puberty se stále více přibližuje starší. Syn je živel, rozhodně s ním je větší zábava.
![]()
@Tamtama píše:
@me57h ty holky, co? Ty ti dělají jen ostudu..
No občas je to s nimi masakr a jsou skutečně, jak se u nás říká, napřesdržku… jako pořád jsou to mé holky a mám je ráda, o tom žádná, ale někdy to skutečně bývá drsné. Uvidíme, jaký bude syn, ale myslím, že s ním takové problémy nebudou.
@me57h píše:
No občas je to s nimi masakr a jsou skutečně, jak se u nás říká, napřesdržku… jako pořád jsou to mé holky a mám je ráda, o tom žádná, ale někdy to skutečně bývá drsné. Uvidíme, jaký bude syn, ale myslím, že s ním takové problémy nebudou.
Ty ses blbá jak daleko vidíš a ještě kus za roh.